TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 12.499
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
2'li, 3'lü mesh paketleri araştırırken Keenetic hiç gözüme çarpmadı. Türkiye'de satışta olan ürünleri yok mu?Bu arada kablosuz mesh çözümlerinde keenetic markası gerçekten çok başarılı. Uzun zamandır kullanıyorum.
Starlink Türkiye'de kullanamıyoruz ya ona istinaden demiştim, orada rahatça kullanılabilir. Buradaki bant daraltması yada filtrelere, engellere takılmadan... Nispeten uygun araçta edinebiliriz evet. Bir nebze daha rahat nefes almak iyi olur sanki. Bizim hatun pomak gidip görmeyi istiyoruz aslında.Günlük giriş çıkış yapabilenlerdenim. Senede 2-3 sefer harç parası ödememe haricinde pek avantajını gördüğümü söyleyemem.
Ticaret diyorsunuz da, "bavul ticareti" olur anca. Mevzuat olduğu gibi yerinde duruyor, sandığınız kadar rahatlamıyor. 185 gün yurt dışında kalanların Türkiyeye 2 yıllığına araba getirebilmesi belki de elle tutulabilir tek avantaj.
Haberleşmek için starlink gerekmez, Türk operatörlerin çeşitli tarifeleri var yada eSIM alın işinizi görün.
Fırsatınız varsa gidin görün, gezin... Bulgaristan oturumuna da başvurun...
Benim de İspanya hayalim vardı bir zamanlar...
paket olarak ürünleri ( ev kullanıcıları için ) yok2'li, 3'lü mesh paketleri araştırırken Keenetic hiç gözüme çarpmadı. Türkiye'de satışta olan ürünleri yok mu?
En fazla seçeneğe Tp-link'te rastladım. Deco adı altında envai çeşit paketleri var. Bir de Tp-link'in alt markası Mercusys var, fiyat avantajı sebebiyle onu tercih ettim. Sipariş verdiğim tarihte Wifi 6 özellikli, gigabit portlu Tp-link 3'lü mesh paketleri asgari 5bin liradan başlıyordu. Aynı özelliklerde Mercusys paketi 3200 TL'ye almıştım.
Demek çoğumuzun içinden net geçiyor..
Trump abim çözcek bütün ekonomik sıkıntılarımızı rahat olun ya![]()
![]()
![]()
vallahi çözmek zorDemek çoğumuzun içinden net geçiyor..
Ben de enseyi karartmama taraftarıyım her zaman ama bu millet çok hızlı bir şekilde bambaşka bir karaktere büründü, içindeki tüm pisliklerin dışarı çıkması için gerekli ortam oluşturuldu ve içine kendisinden çok daha pis bir millet çok ciddi oranda karıştı. Haliyle eskisi gibi bir uyanış, bir duruş, bir bişey beklemek maalesef çok doğru gelmiyor bana artık. Bugün birlikte yaşadığımız insanların çoğunluğu, hatta akrabalarımızın ailemizin bile bir kısmı bu düzenden rahatsız değil. Tarikatına, vergi kaçakçılığına, sübyancılığına, tacizciliğine, tecavüzcülüğüne, dolandırıcılığına karışmadığınız müddetçe kıçındaki donu alın sesini çıkarmayacak; adeta bir hayvan sürüsü haline geldik.Barrack abinizi dinleyin o herşeyi güzelce anlatıyor; 2 wilhelmden beri batının ortadoğuya uygun gördüğü sistem islami rejimler, seküler ulus devlet istemiyorlar bu coğrafyada. Bir de İsrailin çıkarları var tabi. Bu yolda Beyrut Lübnan, Suriyeyi harcadılar. Barrack da Lübnan kökenli yanlış hatırlamıyorsam, bilir bu coğrayayı. Ama Türkiye ne onlara ne Rusya Çine benzer, Eceviti de istemediler zamanında, kendi kaderini kendi çizer, rahmetli Çetin Altan'ın da dediği gibi enseyi karartmayın.
Ben de enseyi karartmama taraftarıyım her zaman ama bu millet çok hızlı bir şekilde bambaşka bir karaktere büründü, içindeki tüm pisliklerin dışarı çıkması için gerekli ortam oluşturuldu ve içine kendisinden çok daha pis bir millet çok ciddi oranda karıştı. Haliyle eskisi gibi bir uyanış, bir duruş, bir bişey beklemek maalesef çok doğru gelmiyor bana artık. Bugün birlikte yaşadığımız insanların çoğunluğu, hatta akrabalarımızın ailemizin bile bir kısmı bu düzenden rahatsız değil. Tarikatına, vergi kaçakçılığına, sübyancılığına, tacizciliğine, tecavüzcülüğüne, dolandırıcılığına karışmadığınız müddetçe kıçındaki donu alın sesini çıkarmayacak; adeta bir hayvan sürüsü haline geldik.
bu nasıl bir karamsarlık speedymammy sadece dış lastik yarılması sebep olamaz buna.Artık tüm kavramların içi boşalıp anlamsızlaştı şu an içimde.Sevgi, saygı, dostluk artık hepsi uzayda asılı duran anlamsız bir nesne gibi benim için şu anda.Şu anda uzayda, benim dışımda havada asılı duran o nesnelerin yabancısıyım.
Camus'nun Yabancı romanı gibi anlatmışsınArtık tüm kavramların içi boşalıp anlamsızlaştı şu an içimde.Sevgi, saygı, dostluk artık hepsi uzayda asılı duran anlamsız bir nesne gibi benim için şu anda.Şu anda uzayda, benim dışımda havada asılı duran o nesnelerin yabancısıyım.
İkinci baskı gibi olacak ama her daim akılda tutmakta fayda var...Gelince her şey üst üste geliyor. Daha kötüsü olmaz diyorsun ve oluyor...
Mesele sadece bir şeyin ters gitmesi değil. 3-5 farklı bağımsız olayın üst üste ters gelmesi. Murphy kanunlarını bilmek de olaylar ters gittiği zaman insanı daha az kötü hissettirmiyor.İkinci baskı gibi olacak ama her daim akılda tutmakta fayda var...
Murphy Kanunları
1. Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir.
2. Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir.
3. Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır.