Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Tamirciye, parça kaç para diyorum, bakmam lazım diyor. Bekliyorum baksın diye. Bakmıyor, elindeki s... telefonunda neye odaklandıysa ona bakıyor, yarım ağızla bana cevap veriyor. Bir insana saygı göstermek, bu ülkede çok zor. Şöyle sorun var diyorum, bırak yarın al diyor. Sorunu gözlemlemeden, bakmadan, parça gerekir mi, elinde o parça var mıdır hiç düşünmeden, bugün bırak yarın al. Oldu a.... Müşteri seçmen için bir bahanen yok. Tek sorun var, bu filmi ben daha önce izledim. Tok satıcısın. Elimde yeteri kadar iş var diye, başka biri gelince sallamıyorsun.

Bu tip esnaflığın bittiğini göremeyiz. Çünkü karaktersizliği normalleştirmiş bir esnaf grubu var. Google yorumlarına bakınca, "çok iyi usta" övgülü bir ton laf salatasından geçilmez.

Tamirciye, parça kaç para diyorum, bakmam lazım diyor. Bekliyorum baksın diye. Bakmıyor, elindeki s... telefonunda neye odaklandıysa ona bakıyor, yarım ağızla bana cevap veriyor. Bir insana saygı göstermek, bu ülkede çok zor. Şöyle sorun var diyorum, bırak yarın al diyor. Sorunu gözlemlemeden, bakmadan, parça gerekir mi, elinde o parça var mıdır hiç düşünmeden, bugün bırak yarın al. Oldu a.... Müşteri seçmen için bir bahanen yok. Tek sorun var, bu filmi ben daha önce izledim. Tok satıcısın. Elimde yeteri kadar iş var diye, başka biri gelince sallamıyorsun.

Bu tip esnaflığın bittiğini göremeyiz. Çünkü karaktersizliği normalleştirmiş bir esnaf grubu var. Google yorumlarına bakınca, "çok iyi usta" övgülü bir ton laf salatasından geçilmez.
Bizim Mert var Bikestop ona git istersen çok beyefendi adamdır.
Gayet mantıklı olduğunu düşündüğüm vergi. Var mı öyle bedavaya mutluluk :snzdglsn:
Bekarlar da evliler de durumdan şikayetçi ilginç valla

Bulgaristan en az 25bin alan emekli Türkler için oturma izni vermeye başlamış. Baya ilginç geldi. Mesela Starlink çalışıyor. Yurtdışı alışverişte gümrük sıkıntısı da yok bildiğim kadarıyla. Edirne'ye yakın bir bölgede oturulabilir aslında. Günlük gir çıkta yapabilirsin rahatça. Hem ticaret hem mevzuat rahatlığı açısından.

(link)

Bulgaristan en az 25bin alan emekli Türkler için oturma izni vermeye başlamış. Baya ilginç geldi. Mesela Starlink çalışıyor. Yurtdışı alışverişte gümrük sıkıntısı da yok bildiğim kadarıyla. Edirne'ye yakın bir bölgede oturulabilir aslında. Günlük gir çıkta yapabilirsin rahatça. Hem ticaret hem mevzuat rahatlığı açısından.

(link)
Bu ara bu çok paylaşılıyor, nasıl oluyor bilmiyorum ama pasaport vermiyorsa her çıkışta yurtdışı çıkış harcı ödemek lazım :D

Bu ara bu çok paylaşılıyor, nasıl oluyor bilmiyorum ama pasaport vermiyorsa her çıkışta yurtdışı çıkış harcı ödemek lazım :D
Oturma izni olan ülkeye gidişte çıkış harcı muafiyeti var. Bir araştırayım bakalım.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
"Tasarrufu nereden sağlayacaksınız? Sosyal yardımlardan, emekliler ve asgari ücretlilerden keseceksiniz ki bütçenizi dengeleyebilesiniz.”

Başka ülkede yaşıyor olsam aslında komik memleket.

Oturma izni olan ülkeye gidişte çıkış harcı muafiyeti var. Bir araştırayım bakalım.
Tahminim oturma izni için oradan ev kiralamak gerekecek, burada yaşamaya devam edecek biri için astarı bezinden pahalıya gelebilir. Benim şöyle bir planım vardı hala da var aslında önce portekiz düşünmüştüm ama sonra gidince hem çok uzak hem de benim yaşamak isteyeceğim bir yer olmadığına karar verince Yunanistana kaydı planım; önce bir ev alıp oturum izni ve eu pasaportu sonra da ötvsiz bir araç almak ama Yunanistanda oturma izni için de yılın 6ayı orada geçmesi gerekiyor, onu da emekli olmadan yapmak mümkün değil. Bu gittiğimde biraz da baktım halkidikideki ev fiyatları vs ama prosedürleri tam araştıracağım, sırf tatil için gitmediğim bir seyahatte. ÖTVsiz 2.el bir 911i 3milyon civarına almak harika olur bence emekli de olunca yılın bir kısmını orada geçirir, Italya Almanya otobanlarında gazlarım diye düşündüm.

Hay ben böyle şantiyenin :D

Lastiğin dışını cam kesti.Kesik çok derin değil ama gittikçe genişler mi ? Ne yapmam lazım bu durumda ?

Gerçek fiber internet sanırım yakında başlayacak. Tüm servis sağlayıcı firmalar reklam yayınlamaya başlamış

• Hahaha
Tepkiler: safex
Geri