Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
En sevdiğim pizza napolitan Mozarella San Marzano domatesi ve Fesleğen İtalyan bayrağı yani, nadiren proscuito da ekletirim üzerine acı bierli sızma iyi bir zeytinyağı

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Kumkısık Yokuşunda seni kim çekti?
Kimse çekmedi GADDARLAR. Yokuşun başında çay içerek beklediniz. 🤨
İlk defa böyle bir şeye kalkışmışım, yeniyim, talebim, bebeyim... önden önden kaçtınız. 😒
yokuşa aşırı tempolu girersem nefes nefese kalıyorum
İşin sırrını belirttim. Ayarlamak lazım. 😅

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
DJI yeni aksiyon kamerası çıkarmış, bisiklet için iyi gibi

(link)

330353 dosyayı görüntüle

Günbegün herbiriniz, bir gün hepiniz gideceksiniz.

Benim babamı devlet eğitime gönderirmiş.Yöneticileri istediğin otelde kalabilirsin faturayı getir yeter dermiş,babacağızım da gider en ucuz pansiyonda kalırmış, devletin parası gitmesin diye. Bizler hep bu hassasiyetle yetiştirildik.Senin VİP ziyaretlerinin ,harcamalarının haddi hesabı yok, hesabını verebilmen dileğiyle Mercedes Ali.Audi Ali mi deseydim.

Abi super örnek olmus . .. benim de müşterilerimden biri, devlet karayolları şefi imis zamanında . Tanışmadan önce bile adami gördügum gibi , şaşırtmıştı.. bizim.bakanlardan , kabinelerden, her türlü müdür / müdür kalemi / müdür yardımcısı vs gömlek gömlek, fersah fersah aşmış aura ile dükkana girdi... Hem ince-kalin arası bir kitap vardı koltuğunun altında hem de gazetesi , boynunda eşarp... Kendisini tanıttı.. Erdekte uzun zaman geçirdiğini , hizmet ettiğini
, yaptıkları pek çok şeyi izah etti.. 40 yılını mesleğe verdiğini söyledi ve ekledi: "...Biz, alt ve üst tüm çalışanlar olarak, asla devletin parasını alıp da maaş dışında cebimize koymadık, hatta cebimizden alıp devletin cebine çok koymuştuk, imkan yetmediginde devlet için imkan olduk ..." demişti.. çok iyi hatırlıyorum.. Bu adamların hepsi nankör, vatan haini , sayıldı, sayılıyor.. ama hırsızlıkla yolsuzluğun bayrağını taşıyanlar, devletin her türlü kademesinde hamdolsun elhamdülillah

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
🎥Kültür ve Turizm Bakanlığı, 27-28 Eylül tarihlerinde Türkiye genelinde Sinema Festivali düzenlenecegini duyurdu.

Türkiye’deki çok sayıda salonda iki gün boyunca sinema biletleri 80 TL’ye satılacak.

Sinema biletlerindeki artış ve dijital platformlarin yaygınlaşmasıyla birlikte sinema seyircisi sayısı ciddi düşüş yaşıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı sinemalara izleyici çekmek için 80 TL kampanyasi başlatıyor.Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven’in açiklamalarina göre 27-28 Eylül tarihlerinde 80 şehir ve yaklaşık 1.500 sinema salonunda tüm filmler 80 TL’ye izlenebilecek.

Şehrinizdeki sinema salonun websitesinden fiyat araştırması yapa bilirsiniz...😊

"Neden hem bir şeyler söyleyip hem hiçbir şey
söylemiyorsun? Bir şeyler anlatmak istiyormuşsun da uzakmışız gibi oluyor? Bir ipucu verseniz
rahat bırakacağım da..."
Bilmiyorum, dur demeli biri belki de...

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Apple intelligence Türkçe desteği geliyormuş

Bisikletle ve ekipmanlarıyla alakalı lazım olan tasarımlar vs. varsa ihtiyaçlarınızı iletin modelleyip ücretsiz yayınlayım.

Hem siz işinizi görün ben de biraz elimi ısındırayım tekrardan. 😎

Geri