Mehmet Altuğ
surrender.to.music
- Tepki
- 9.277
- Bisiklet
- Scott
Trunk arkadaki; öndekine frunk diyor ecnebilerAma bir trunk iyi olurdu, bagajda eşya olunca şarj kablosunun önde olması büyük kolaylık.
Trunk arkadaki; öndekine frunk diyor ecnebilerAma bir trunk iyi olurdu, bagajda eşya olunca şarj kablosunun önde olması büyük kolaylık.
Reis öyle yaptırdıysa vardır bir bildiğiİzlediğim incelemelerde hem yenilenen yazılımın hızı, hem ses yalıtımı, hem de amortisör performansı umut verici. Tabi Münih'in düzgün asfaltında 20-30km hızlarda yapılan testler bir yere kadar fikir verebilir.
Yalnız şu nedir arkadaş:
330276 dosyayı görüntüle
Bu kadar teknolojik ve sağlam bir araç yapıp kaputun altına bir kapak koymadan Renault Toros gibi ne var ne yok açıkta bırakmak da tam Türk işi olmuş.
Pazartesi fiyatlar belli olacak. Rekabetçi rakamların yanında iyi bir kredi kampanyası yaparlarsa talibi çok olur bence.
front trunkTrunk arkadaki; öndekine frunk diyor ecnebiler![]()
@Sadettin Z. gelecek, cümle içinde kullanacak ve diyecek ki: ''Frunka frunk demem keçe kaplı veya havuz kaplı olmazsa''Trunk arkadaki; öndekine frunk diyor ecnebiler![]()
2 tonluk otomobil mi olur. Elektrikli arabalar çok oyuncaklı geliyor, çok teknolojik. Bana göre değil.Bu elektrikli sokak aletlerinin bu kadar biçimsiz görünmesinin sebebi gövdelerinin çok yüksek olmak zorunda olması. Dev gibi kapıları var çünkü bataryaları sokacak yer lazım. Dikkat edin hepsi normal sedanlar gibi yere yakın ama SUV’lar kadar da yüksekler neredeyse. Araba değil bunlar başka bişey.
İyi de Cemalim benim, sen çarpışan arabaya binmiyor muydun? Çarpışan arabalar zaten elektrikliBenim elektrikli araba almam için sıvı yakıtlı araçların piyasadan kaldırılması ya da kullanmanın çok zorlaştırılması lazım.
Ben sarı değilim. Hem ben kelim, saçım kısacık. Kazıtmayı bile düşünüyorum.Çarpışan arabadaki sarı olanı sana
Çok teşekkür ederim. Sipariş geçiyorum.Yağmur yağıyor şu an, evdeyim ama bakın sizin için üşenmedim. 😅
330258 dosyayı görüntüle
Salı günü ellerimi Asya Yaban Arısı soktuda bu biraz inmiş hali. 😅
330259 dosyayı görüntüle
Rengi benim çok hoşuma gitti. Kara, al, ak... bayılırım bu üç renge. Geçişleri, gölgesi, gerçekten güzel yapmışlar. 😅
...
"...bence açmayın" diye yazmıştım ama çıkmamış. Özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan ötürü. 😄
Erika Kırk, Stephen King'i dava edecekmiş. Bakalım ne kadar zamanda, ne kadar tazminat alacak tek bir tivit sebebiyle.
Pisikletliler ablaya yol verin kendinizi ezdirmeyin
kusurat farkları ile aynen böyle olmuş fiyatlarfiyatlar belli olmuş, kredi avantajı olmasa hiç rekabetçi bir fiyat değil, Almanyadan pahalı
TOGG T10F V1 1.862.000 TL
TOGG T10F V1 2.172.000 TL
TOGG T10F V2 2.363.000 TL
T10X versiyonuna göre ciddi fiyat avantajı olacak diye sıkıyordu Münih'e çağırdıkları sözde influencerlar. Epey avantajlı olmuş gerçekten, V1 versiyonu daha yavaş AC şarj desteği ile daha pahalı olmayı başarmış.kusurat farkları ile aynen böyle olmuş fiyatlar
Versiyonlar
V1 RWD Standart Menzil 1.878.000 ₺
V1 RWD Uzun Menzil 2.188.000 ₺
V2 RWD Uzun Menzil 2.363.000 ₺
Togg’a sağlanan teşviklerT10X versiyonuna göre ciddi fiyat avantajı olacak diye sıkıyordu Münih'e çağırdıkları sözde influencerlar. Epey avantajlı olmuş gerçekten, V1 versiyonu daha yavaş AC şarj desteği ile daha pahalı olmayı başarmış.
Kredi olanaklarına da baktım, 1.500.000 TL / 48 ay /2.89 faiz oranıyla aylık ödemesi 67.921 TL oluyor. Yani almışken V2 donanımı alayım dediğinizde üste hiçbir opsiyon eklemeseniz ödeyeceğiniz toplam tutar trafik sigortası ve kasko hariç 4.123.200 TL.
Alan hayrını görsün.![]()
+10 yaşla fikir beyan edeyimYasları benden büyükçe üyeler böyle bir şeyi geçmişte yaşayıp da hangisini seçtikleri ve sonuçlarını merak ediyorum..ikisini de yapacak vaktim yok.. Sigara veya alkol hiç kullanmadım ama sanki yıllarca bunları tüketip ,bırakmış ama yeniden başlamak icin bir sebep arayan biri gibiyim 🤢
T10X fiyatı ÖTV artışı etkisiyle arttı, üretici artırmadı.Muhtemelen matrahın değişimiyle kar marjlarını artırmak için T10X 'te fiyata biraz daha dokunacaklardır.(zamcık) Bence T10x 'te şu anda fiyatı baskılıyorlar gibi duruyor.T10X versiyonuna göre ciddi fiyat avantajı olacak diye sıkıyordu Münih'e çağırdıkları sözde influencerlar.