Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Screenshot_20250909_225744.jpg
Bu saç kesimini ayaktopucular popüler etti.
"Enseyi karartmayın" özdeyişi ancak bu kadar yanlış anlaşılırdı..

Scudo
Benim oğlan 1. sınıfa başladı bu hafta, kitap setine 65 bin lira verdim :(
ben o yüzden üniversiteye gelene kadar devletten saklayacağım

üniversite birinci sınıfta bir ekonomi kitabı alıştım 100 dolardı yabancı kitap hoca 10 sayfa o kitaptan ya işledi ya da işlemedi hâlâ içinde yara

birinci sınıf öğrencisi bir çocuk 65 bin TL'lik ne okuyup yazabilir ki?

atma recep 329tlye aldım ben
Trendyol'da ilk bulduğum sonuç 810 TL idi ilk mesajı atarken 899 TL dahi çıktı şimdi ama ilk sonuç 599 TL şu anda

(link)

bende yalanda yok hilaf da yok

Dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    6,1 KB · Okunma: 2
İngilizce kitaplar pahalı oluyor alttaki gibi ama dediğin kitabın Türkçesi uygun, ingilizcesine mi baktın
Image 9.09.2025 at 23.39.jpeg
Altın Kitaplar Sırların Sırrı / Dan Brown / Altın Kitaplar / 9789752130715 / Ciltli - Fiyatı, Yorumları
ciltli neden alıyosun?

Son düzenleme:
İngilizce kitaplar pahalı oluyor alttaki gibi ama dediğin kitabın Türkçesi uygun, ingilizcesine mi baktın
330201 dosyayı görüntüle
linkini verdim altın kitaplar yayınevi Türkçesi yani 899 TL dahi fiyat veren var.

çocuk eğer telefonuyla uğraşıyor veya müzik dinliyor olsaydı pestil etmişti ablamız herhalde hiç frene basmadı merak ediyorum öncesinde de birilerine çarptı nasıl hiç yavaşlamadı gaz yerine frene mi bastı acaba nedense bunu hep yapıyorlar

Citroen C3 değil mi o araba o sınıf için baya iyi çarpışma performansı değil mi hem de duvara çarpmasına rağmen.

linkteki ciltli imiş ama ciltsiz de en ucuz 600 TL 0-350 lira aralığında arama yapınca sonuç çıkmıyor

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: MakRo
evet evet önceki mesajı editledim ben de fark ettim ama yine de 600 TLden aşağı yok Trendyol'da

yıllardır Nikola Tesla'ya ilgi ve hayranlık duyarım, geçtiğimiz günlerde şu videoya denk geldim bir kez daha merakımı cezbetti, Dan Brown'ın yeni kitabı da onun bir sözü ile başladı hadi hayırlısı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
X'te inanılmaz kurgu ve aı videolar dönüyor örneğin siyahi bir kadın yanındaki koltuğa bavulunu koyup hamile beyaz bir kadına yerini vermiyor.

Topluluk notlarında ifşa oluyor birçoğu ama birileri kavanozu çalkalıyor.

Dosyalar

• G0hLXN9bYAAT5Ps.jpg
    G0hLXN9bYAAT5Ps.jpg
    81,6 KB · Okunma: 21
Şu AKP İktidarından uzakta Satürn üzerinde rahattım.
KQCfz6NTXUAt8EbiP8m7YR.jpg

Sonra bugün bir haber duydum. Teknoloji Bakanı 2026 sonunda Ay'a gideceğiz demiş.
Hal böyle olunca aldı mı beni bir korku:
kanim-dondu-serefsizim_910814_m (1).jpg

Şimdi diyeceksiniz kedicik bunlar Ay'a gidecekmiş, sen Satürn'desin. Sana bi şeycik olmaz.
Ben de derim ki iyi de bu iktidarın en büyük özelliği "hedef tutturamamak" İktidar enflasyon hedefini yüzde 30 diyor 60 çıkıyor,Ay'a gidelim derken yine hedefi tutturamayıp Saturn'e yanıma gelmesinler :krktm:

Rahatsızlık ve sonrasında da tatil olunca 1 ayı aşkındır binemiyordum bisiklete, dün uzun zaman sonra tekrar sürdüm, yapay zeka ile yaptığım bikefit o kadar iyi olmuş ki, bindiğim anda elediven-çorap gibi uydu bisiklet, ara vermeme rağmen sıfır ağrı, uyumsuzluk.

Rahatsızlık ve sonrasında da tatil olunca 1 ayı aşkındır binemiyordum bisiklete, dün uzun zaman sonra tekrar sürdüm, yapay zeka ile yaptığım bikefit o kadar iyi olmuş ki, bindiğim anda elediven-çorap gibi uydu bisiklet, ara vermeme rağmen sıfır ağrı, uyumsuzluk.
Bir uygulama mı yoksa standart yapay zekalar ile mi denedin?

Bir uygulama mı yoksa standart yapay zekalar ile mi denedin?
Chatgpt ile uzun bir kavgalı dövüşlü sohbet sonrası bir kaç adımda her değişikliği sürüşte deneyimleyip fotoğraflayıp tekrar müzakere ettim

Geri