Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

1 senedir yan apartmanda oturan komşum ile sadece selamlaşıyorduk. Bugün benden 200k tl para istedi.
Keşke birbirimizi daha iyi tanısaydık :/
Sen de ona "Tam ben de senden 300 bin isteyecektim" deyip ters köşe yapabilirdin

Scudo
ahh beeee
aklıma gelseydi yapardım :/
Şaka bi yana cidden hiç samimi olmadığın kişiden para istemek komik. İlla bı akraban vardır. 300 bin de az buz değil gidip 2003 model araba alabilirsin o paraya

Şaka bi yana cidden hiç samimi olmadığın kişiden para istemek komik. İlla bı akraban vardır. 300 bin de az buz değil gidip 2003 model araba alabilirsin o paraya
Abicim niye gidip 2003 araba alıyon 2025 model şöyle sıkı bi bisiklet almak varken yav :)

Abicim niye gidip 2003 araba alıyon 2025 model şöyle sıkı bi bisiklet almak varken yav :)

onu yaptım sanırım
Arabamdan pahalı bisikletim olabilir 😍 :komik: :komik:

Sanırım benim komşu bundan para vardır bisiklete o kadar verdiğine göre diyip bana yürüdü.

onu yaptım sanırım
Arabamdan pahalı bisikletim olabilir 😍 :komik: :komik:

Sanırım benim komşu bundan para vardır bisiklete o kadar verdiğine göre diyip bana yürüdü.
Arabasına bak parası yoktur neden dememiş acaba🤔. Bence işine geleni düşünmüş

Bugün sahada çalışan arkadaşlardan biriyle aramızda geçen diyalog;

Arkadaş : Araba ne var sizde Bora bey?
Ben : Yok bende araba.
Arkadaş : E bisiklet?
Ben : Araba bisiklet almak için bi basamak mı yav, arabası olmayanlar bisiklet alamıyor mu?
Arkadaş : Ne bileyim, bisiklet olunca araba zaten vardır diye düşündüm.

Yadırgamıyorum yine de, böyle böyle kırılır insanların zihinlerinde bazı şeyler. Belli ki bisikleti keyfi bir taşıttan öteye görmeyen standart düşünce yapısında bi arkadaş, artık ortamlarda "bizim bi mühendis arkadaş var arabası yok bisikletle gelip gidiyo işe" diyecek, etrafında başka insanların da "bizim bi arkadaşın çalıştığı yerde mühendisin biri bisikletle işe gidip geliyomuş, arabası yokmuş hatta" falan demesine vesile olacak. (mı acaba?)

FSM ve Boğazii köpürüsü de satılacakmış, onlar ucuz kaldı adamları rahatsız etti

@Sadettin Z.
Togg 10F ve 10X, EuroNCAP' tan beşer yıldız almışlar.
Togg T10F (link)
Togg T10X (link)

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
@hamlet2006

Vpn ile zar zor girebildiğim youtube'da önüme düşen ilk video bu oldu. Proje ne kadar siyasileşmiş olsa da ortaya konulan emeği takdir etmek gerekiyor.

Citroen C5 Aircross'un 4 yıldız alabildiği bir testte yaşam alanının yapısal bütünlüğü neredeyse hiç bozulmadan 5 yıldız almak ciddi mühendislik çalışması ister.

Lakin geçtiğimiz ay sadece 1249 adet araç satarak nereye kadar gidebilecek şirket, orası belirsiz. Tam yeni model lansmanı öncesi ötv zammını da anca bu badem bıyıklılar yapardı zaten.

Bu arada DC şarj ücretlerine de önemli oranda zam geldi. İstasyona göre değişmekle birlikte birim ücret 15.8 TL gibi rakamlara çıktı. Aracı yola parketmek zorunda olduğu için ucuza evden şarj imkanı bulamayanlar için (bkz. ben) yakıt ücretindeki cazibe hafif kaybolur gibi oldu.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@hamlet2006

Vpn ile zar zor girebildiğim youtube'da önüme düşen ilk video bu oldu. Proje ne kadar siyasileşmiş olsa da ortaya konulan emeği takdir etmek gerekiyor.

Citroen C5 Aircross'un 4 yıldız alabildiği bir testte yaşam alanının yapısal bütünlüğü neredeyse hiç bozulmadan 5 yıldız almak ciddi mühendislik çalışması ister.

Lakin geçtiğimiz ay sadece 1249 adet araç satarak nereye kadar gidebilecek şirket, orası belirsiz. Tam yeni model lansmanı öncesi ötv zammını da anca bu badem bıyıklılar yapardı zaten.

Bu arada DC şarj ücretlerine de önemli oranda zam geldi. İstasyona göre değişmekle birlikte birim ücret 15.8 TL gibi rakamlara çıktı. Aracı yola parketmek zorunda olduğu için ucuza evden şarj imkanı bulamayanlar için (bkz. ben) yakıt ücretindeki cazibe hafif kaybolur gibi oldu.
ısı pompası yok, 11kw Ac şarj ve 335km menzil ve buna rağmen 2.1ton ağırlık t10f pek mantıklı gelmedi bana, Avrupada satamaz bu özelliklerle

ısı pompası yok, 11kw Ac şarj ve 335km menzil ve buna rağmen 2.1ton ağırlık t10f pek mantıklı gelmedi bana, Avrupada satamaz bu özelliklerle
Aracın ağırlık verisi hangi menzil versiyonu için geçerli bilemiyorum ancak Avrupa'daki hedef kitle "kurulu düzenimiz olmasa" diyen arkadaşlar diye düşünüyorum. Makul fiyatlı olursa uzun menzil versiyonu bir miktar satacaktır.

Aracın ağırlık verisi hangi menzil versiyonu için geçerli bilemiyorum ancak Avrupa'daki hedef kitle "kurulu düzenimiz olmasa" diyen arkadaşlar diye düşünüyorum. Makul fiyatlı olursa uzun menzil versiyonu bir miktar satacaktır.
Onları hiç tanıyamamışsın hocam sen, onlar mercedes bmwden aşağı binmez, geçen Berline gittiğimde bizim akraba Range rover almış gönderdiğim ürünleri almak için yarım saat buluştum, bir bahaneyle gösterdi bana.
Isı pompasız uzun menzili kışın kısa menzil kadar zor gider Almanyada, yeni araçlarda ısı pompasının ötesinde ileri termal yönetim sistemleri var.
Ek olarak 11kw ile büyük batarya zor dolar

Taşınma gerekçesini “mevcut binada haşere ilaçlaması yapacağız” diye bildirmiş CHP. 😍

• Hahaha
Tepkiler: brk34
Fransa'da meclis, devletin borçlarının artması ve halkın fakirleşmesi nedeniyle hükümeti düşürmüş. Öyle oluyor muydu ya :D Bizim neden haberimiz yok.

Fransa'da meclis, devletin borçlarının artması ve halkın fakirleşmesi nedeniyle hükümeti düşürmüş. Öyle oluyor muydu ya :D Bizim neden haberimiz yok.
Burada yaşıyorum, birkaç gün önce öyle bir habere denk geldim ya olduğundan haberim yoktu.
Türkiye medyasının magazin ve dedikodu deliliği yüzünden Türkiye'de daha çok konuşulduğuna eminim.

Geri