Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Sentetik kıyafetler pek çekmez aslında, benim hiç bir taytım çekmedi, decathlondan hiç tayt almadım bu arada
Genelde çeken kıyafetler pamuklu, doğal keten olur tabi 30derecede yıkaman lazım kıyafetleri
Türkiye'de anam birkaç defa makinaya atmıştı. 😕 Yarın L ile değiştireyim ben. 😌

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
bende 2 enter yapınca paragrafın daha vurgulu olacağını düşünenlerdenim.
Paragraf açmak başka. "Her" cümle sonunda 2 enter yapıp tek cümleli bir sürü paragraf açmak başka. Anladın sen onu.

Her ''kelime'' den sonra 2 kere enter tuşuna basmayalım. Seni kınıyorum :ckskc:
Her cümleden sonra 2 kere enterlayan biri var da... Onun canlandırmasıydı o :ssrtcbya:

Sakallarım uzadığında kızıl oluyor, saçlarımı da uzatırsam döner mi

Benim de bir ara sakalım kızılımsı bir renk alıyordu ama şimdi beyaz çıkıyor :)

Şaçımda kızıllık olmadı, yazın güneşten yanınca hafiften rengi açılırdı, o kadar. Şimdi ise saçım zayıf ve grileşiyor.

• Beğen
Tepkiler: gravelworld
Genetik kod her zaman her yerde aynı şekilde ifade bulmaz, koda yazanlar bilirler her koda da programda ifade edilmez, ek olarak evrim bir yandan kendi kısa hayatımızda da devam ettiği için her genetik kodda da minimal değişimler farklı ifade edilişler, fenotipin ifade farklılıkları olur.

Kim hatırlayamadım ancak geçenlerde bir konuşmada Manisa, Menemen arasında sağlam tırmanış olduğunu söyleyen biri vardı. O yoldan bir defa geçtim ve tek çektiğim zorluk susuzluk oldu. Benzinlik falan da yoktu sanırım.
En sağlam tırmanış bu şekilde. O da hep %9 değil, en dik yeri bu sanırım.

Screenshot_20250831_202634_Komoot.jpg

Nihayetinde Manisa, Menemen arası neredeyse Konya ovası gibidir. Zaten akarsu yakınından, vadiden gidiyor yol. 😅

Kim hatırlayamadım ancak geçenlerde bir konuşmada Manisa, Menemen arasında sağlam tırmanış olduğunu söyleyen biri vardı. O yoldan bir defa geçtim ve tek çektiğim zorluk susuzluk oldu. Benzinlik falan da yoktu sanırım.
En sağlam tırmanış bu şekilde. O da hep %9 değil, en dik yeri bu sanırım.

330001 dosyayı görüntüle

Nihayetinde Manisa, Menemen arası neredeyse Konya ovası gibidir. Zaten akarsu yakınından, vadiden gidiyor yol. 😅
Bendim.

Bı tane sağlam rampa var. İlk uzun yolum olduğundan dolayı abartmış olabilirim🤣. Menemen 80 km benim eve, ben menemenden önce en uzun 30 km yol yapmıştım. Çıtayı birden yükseltince bana fazla geldi. O duygularla abartmışım

İlk defa gittiğim uzun yoldu benim menemen. Dönüşte son 5 km de halimi hatırlayınca komik geliyor. Kondisyon aşırı farkediyor. Şimdi çok rahat gidebiliyorum.

Ben buna sağlam dedikten sonra sabuncubelini çıktım 400 metre yükselti var bir 15 km mesafede. Orda anladım gerçek rampa neymiş ne değilmiş. Ekteki resim sabuncubelinden İzmir'e gidiş (Tüneli kullandık. Tünel kullanmazsanız biraz daha çıkıp iniyorsunuz.)

Screenshot_2025-08-31-22-58-26-99_6b68062fe87f0f7005e21e292e6414e4.jpg

Ekstra kaza yaptığım gün çıktığım ama inemediğim rampalar :(

Screenshot_2025-08-31-23-00-21-08_6b68062fe87f0f7005e21e292e6414e4.jpg

İnsan nasıl adapte oluyor değil mi? Menemen yoluna sert dedikten sonra olaya adepte olup sağlam yokuşlar çıkmaya başladım. En azından benim için sağlam. Yani şuanlık...

• Beğen
  • Üzgün
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Ekteki resim sabuncubelinden İzmir'e gidiş ( Tüneli kullandık )
Siz Sabuncubeli'ni çıkmamışsınız o zaman ki tünel kullanmanız iyi olmamış. Neyse ki hala nefes alıyorsunuz. 😌

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Siz Sabuncubeli'ni çıkmamışsınız o zaman ki tünel kullanmanız iyi olmamış. Neyse ki hala nefes alıyorsunuz. 😌
Öncesi de sabuncubeli diye geçiyor. Sabah çok erken saatte kullandık araba çok az vardı. Pazar sabahı olduğu için kimse yoktu.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Öncesi de sabuncubeli diye geçiyor. Sabah çok erken saatte kullandık araba çok az vardı. Pazar sabahı olduğu için kimse yoktu.
Arkadaş ne dersen de, ne bahane bulursan bul, yaptığınız yanlış. Yanlışı kabul etmek erdemdir. Hatasız, kul olmaz... 😅
Bir tane beyaz, şekilli şüküllü çorabım vardı. Elimde yıkayıp kurutuyordum. Bir defa eline geçirmiş ve makinaya atmış. E beyaz olunca beyazlarla yıkamış. Şu an çorap benim büyük oğlana göre. Büyük oğlan daha 9 yaşında. 😒

Arkadaş ne dersen de, ne bahane bulursan bul, yaptığınız yanlış. Yanlışı kabul etmek erdemdir. Hatasız, kul olmaz... 😅
Evet yanlış. İnkar etmedim ki. Sadece Pazar sabahı çok erken saat olduğu için girdik. Yol boştu. Yanlış mı yanlış ama oldu artık

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
“Hayatımın en mutlu anıymış, bilmiyordum.”
Bu bir kitabın giriş cümlesi benim hissettiğim bir şey değil, üzgün emoji atınca belirtme mecburiyeti hissettim. gayet keyfim yerinde aslında.

Son düzenleme:
Genişleyen bir evrende daralan çamaşırlar,
Hissedilen yokuşu çıkarken hissedilemeyen duyguların hasreti.
Girişi olan çıkışı olmayan tüneller,
Mutluyum sanıyorken mutsuz olduğunun ifadesi.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Avrupa Üroloji birliği Genel Sekreteri Arnulf Stenzl

Image 13.jpeg

Geçtiğimiz hafta sonu Genel Sekreterimiz Arnulf Stenzl, AFU'nun "Erkek Sağlığı İçin Birlikte Bisiklet Sürelim" etkinliğine katılarak ikonik Mont Ventoux tırmanışını gerçekleştirdi!Géant de Provence'ı fetheden ve dayanışmanın, dayanıklılığın ve önlem almanın gücünü kanıtlayan tüm sürücüleri kutluyoruz!

Hiç şansım yoktu, ben sadece yolu takip ettim.
Özür dilerim, olamadığım kişi için özür dilerim.

Geri