MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 10.211
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
el beceriniz varsa bunu kendiniz de yapabilirsiniz. Eğer şarj oluyor ve pilde sıkıntı yoksa içinden en iyi ihtimalle lehim kopmuştur. Kendi arka aydınlatmamın şarj girişi kırıldı (9 yıllık) şarj esnasında ısınmaya bağlı olarak lehimlerden kırılmış. Tekrar micro usb ile uğraşmamak adına doğrudan usb kabloyu lehimledim. Kenarda kablo çıkıntısı var ama görsel olarak çok önemli değil işlevini yapıyor. Denizli'de yaşadığınız gözüküyor bayramyerinde Dağdeviren elektronik, Toygun elektronik falan var onlar belki yapabilir. Aslında myo ve lisede elektronik bölümü mezunu olsam da her türlü ekipmanım ve yıllardır bazı şeyleri tekrar etmediğimden dolayı bir şey demek istemiyorum. Kendi lambam olsa sökerim bakarım da ürüne bir şey olma durumundan dolayı bir şey demiyorum.Merhaba. Elimde 6'lı ön far var. Bir anda çalışmayı kesti. Şarj oluyor ancak çalışmıyor. Yurtdışından alındı. Elektrik teknik servisleri biz yapamayız diyorlar, oto elektrikçilere gidin diyorlar. İkisi de birbirine yöneltiyor. Ben bu farı nerede tamir ettirebilirim?
(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)329946 dosyayı görüntüle
Genelde bu tarz ürünleri açma kısmı sıkıntılı evde duran nokiac6-01 onun şarj girişi kırıldı. Evde boşta duracağı yerde 3.5mm jak girişinden dolayı müzik çalar olarak kullanma düşüncem vardı. Şarj girişini tamir etmek için açmaya çalışırken şu kablo grubundan küçük bir yırtılmaya sebep oldum. 3-4tane yolda kopma oldu tamirini falan öğrendim ama üşengeçlikten öyle duruyor. Eski kafa bir adamım hala kablolu kulaklık ve telefondan müzik dinliyorum spotify ve diğerleri bana göre değil.

Muhtemelen diploması var ama görsel olarak cemaat vs tarzı sınav sorularının önceden kendisine verilmesi sureti ile giriş yapma olasılığı daha yüksek. Zaten tip ve görsele ek olarak zihniyet o model.Diploması kontrol edilmeli,bir gecede dr olmuş olabilir! makarna beyin