Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Merhaba. Elimde 6'lı ön far var. Bir anda çalışmayı kesti. Şarj oluyor ancak çalışmıyor. Yurtdışından alındı. Elektrik teknik servisleri biz yapamayız diyorlar, oto elektrikçilere gidin diyorlar. İkisi de birbirine yöneltiyor. Ben bu farı nerede tamir ettirebilirim?

(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)329946 dosyayı görüntüle
el beceriniz varsa bunu kendiniz de yapabilirsiniz. Eğer şarj oluyor ve pilde sıkıntı yoksa içinden en iyi ihtimalle lehim kopmuştur. Kendi arka aydınlatmamın şarj girişi kırıldı (9 yıllık) şarj esnasında ısınmaya bağlı olarak lehimlerden kırılmış. Tekrar micro usb ile uğraşmamak adına doğrudan usb kabloyu lehimledim. Kenarda kablo çıkıntısı var ama görsel olarak çok önemli değil işlevini yapıyor. Denizli'de yaşadığınız gözüküyor bayramyerinde Dağdeviren elektronik, Toygun elektronik falan var onlar belki yapabilir. Aslında myo ve lisede elektronik bölümü mezunu olsam da her türlü ekipmanım ve yıllardır bazı şeyleri tekrar etmediğimden dolayı bir şey demek istemiyorum. Kendi lambam olsa sökerim bakarım da ürüne bir şey olma durumundan dolayı bir şey demiyorum.

Genelde bu tarz ürünleri açma kısmı sıkıntılı evde duran nokiac6-01 onun şarj girişi kırıldı. Evde boşta duracağı yerde 3.5mm jak girişinden dolayı müzik çalar olarak kullanma düşüncem vardı. Şarj girişini tamir etmek için açmaya çalışırken şu kablo grubundan küçük bir yırtılmaya sebep oldum. 3-4tane yolda kopma oldu tamirini falan öğrendim ama üşengeçlikten öyle duruyor. Eski kafa bir adamım hala kablolu kulaklık ve telefondan müzik dinliyorum spotify ve diğerleri bana göre değil.

1.jpg2.jpg
Diploması kontrol edilmeli,bir gecede dr olmuş olabilir! makarna beyin
Muhtemelen diploması var ama görsel olarak cemaat vs tarzı sınav sorularının önceden kendisine verilmesi sureti ile giriş yapma olasılığı daha yüksek. Zaten tip ve görsele ek olarak zihniyet o model.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Scudo
Muhtemelen diploması var ama görsel olarak cemaat vs tarzı sınav sorularının önceden kendisine verilmesi sureti ile giriş yapma olasılığı daha yüksek. Zaten tip ve görsele ek olarak zihniyet o model.
%100

• Beğen
Tepkiler: MakRo
evde boşta duracağı yerde 3.5mm jak girişinden dolayı müzik çalar olarak kullanma düşüncem vardı. Şarj girişini tamir etmek için açmaya çalışırken şu kablo grubundan küçük bir yırtılmaya sebep oldum. 3-4tane yolda kopma oldu tamirini falan öğrendim ama üşengeçlikten öyle duruyor. Eski kafa bir adamım hala kablolu kulaklık ve telefondan müzik dinliyorum spotify ve diğerleri bana
bunun eski kafalıkla vs ilgisi yok aslında. kablolu kulaklıklar hala ciddi ciddi tercih ediliyor ve bunun ciddi sebepleri var.

elimde yaklaşık 10 - 12 tane kablolu kulaklık mevcut ki bu rakam geçen seneye kadar yaklaşık 40 tı.

aynı şekilde şu anda piyasanın en iyi kablosuz kafa üstü kulaklıklarından bir tanesi de var.

her zaman kablolu olanı tercih ediyorum çünkü kablosuz kulaklıklar ile kablolu kulaklıklar arasında ciddi bir ses kalitesi farkı var.

şöyle diyeyim, 2500 liralık bir kablolu kulaklık 15000 liralık bir kablosuz kulaklıktan daha iyi ses çıkarabiliyor.

elimde btr5k ve diğer kablolu kulaklık amfileri mevcut. btr5 i kablosuz bağladığımda ses kalitesinin düştüğünü farkedebiliyorum.

kablo hala sektör standardı ses severler için. kablosuz modeller daha çok toplum geneline hitap ediyor. sonuç olarak kablo candır hocam.

Vay be, ne denk geldi Strava'da bakın hele... Sizi diyor sayın
...

Screenshot_20250829_054058_Strava.jpg
Dipçe; bakmayın 2 saat dediğine, 3h30 saatte bitmiş o yol. Neymişim ne olmuşum be. Üzerine yürüsem daha iyi olacağım ya zaman yok.
Yine uyandık, yine Paris'ye işe gidiyoruz işte, pfff! 🫩

• Muhteşem
Tepkiler: hamlet2006
Sakallarım uzadığında kızıl oluyor, saçlarımı da uzatırsam döner mi

Vay be, ne denk geldi Strava'da bakın hele... Sizi diyor sayın
...

329967 dosyayı görüntüle
Dipçe; bakmayın 2 saat dediğine, 3h30 saatte bitmiş o yol. Neymişim ne olmuşum be. Üzerine yürüsem daha iyi olacağım ya zaman yok.
Yine uyandık, yine Paris'ye işe gidiyoruz işte, pfff! 🫩

Süleyman Çetin de; ''yerdeki bozkurt gökteki akdoğanı'' selamlar🐺🦅

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
  • Muhteşem
Tepkiler: MakRo
Sayın Kedi (@hamlet2006) şuna "akdoğan" diyip durmayın.
Sen Bozokların Kayı Boyundan değil misin? Ongunu şahin, şahinlerin de en büyüğü olan "akdoğan".

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
1 10 rc kamyonlara merak saldım, fiyatları görünce bisiklet ucuzmuş demeye başladım.

düzgün bir 1 10 giriş seviyesi kamyonet 400 - 450 dolar arası, 2 tane koyayım köşeye desem yedek bataryasıyla vs 1000 dolar.

herhangi bir uğraş neden bu kadar pahalı? bunlar bir de ecnebi fiyatları, bizim ülkede bunun bir de 5 li çetenin borçlarını silmek için verdiğimiz vergisi zartı zurtu var.

Bu suşi Trde neden bu kadar pahalı anlamıyorum

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Sen Bozokların Kayı Boyundan değil misin? Ongunu şahin, şahinlerin de en büyüğü olan "akdoğan".
Ben Kayı değilim, yüksek olasılık Afşar boyundanım. En nihayetinde TÜRKÜM. 😌

bugün Şile limanda 3 tane Honda Goldwing vardı. Birkaç gün önce de bir otelin parkında Lamborghini görmüştüm Bağdat caddesi tatile buraya mı gelir oldu nedir?
Bu suşi Trde neden bu kadar pahalı anlamıyorum
çiğ balık nasıl yiyebiliyorsunuz anlamıyorum. japonya'ya gitsem orada bile yiyemem ama sanırım pişmiş balıktan da yapılan türleri var. bizim ülkede balık pek tüketilmez hele ki sushi gibi otantik bir yiyecek yemek riskli olabilir.

geçen hafta mezgit pane alayım dedim en popüler market zincirinin buzluğundaki 3 farklı markanın (Darnell kocamanlar Pınar) da tarihleri geçmişti.

edit bu arada 3-4 ay gecikme ile teramicine göz merhemine kavuştum, yalnız gözü verene kadar 5 tane deri merhemi almış oldum artık güneş kremi niyetine sürerim dışarı çıkarken :)

Son düzenleme:
bugün Şile limanda 3 tane Honda Goldwing vardı. Birkaç gün önce de bir otelin parkında Lamborghini görmüştüm Bağdat caddesi tatile buraya mı gelir oldu nedir?

çiğ balık nasıl yiyebiliyorsunuz anlamıyorum. japonya'ya gitsem orada bile yiyemem ama sanırım pişmiş balıktan da yapılan türleri var. bizim ülkede balık pek tüketilmez hele ki sushi gibi otantik bir yiyecek yemek riskli olabilir.

geçen hafta mezgit pane alayım dedim en popüler market zincirinin buzluğundaki 3 farklı markanın (Darnell kocamanlar Pınar) da tarihleri geçmişti.
e lakerda yemiyor musunuz? veya steak tartar veya pastırma marine edilmiş ürünler aslında çiğ de değil o da farklı bir pişme yöntemi. Yoğurt da fermente et ürünleri de genel itibariyle göçmen Türklerde çok yaygındı, çıkış noktası genelde o dönemler.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Ölmedim daha ama yaşıyor da sayılmam. Sanırım yeni bir günün doğmasına daha çok var...

e lakerda yemiyor musunuz? veya steak tartar veya pastırma marine edilmiş ürünler aslında çiğ de değil o da farklı bir pişme yöntemi. Yoğurt da fermente et ürünleri de genel itibariyle göçmen Türklerde çok yaygındı, çıkış noktası genelde o dönemler.
tuz ile kurtulmuş salamura balık, pastırma, çiğ sucuk veya köfte dahi yiyemem. Çiğ köfteye meraklı birkaç akrabam bağırsak kurdu şimdi için ilaç kullandı yoğun sushi tükenen uzak doğu toplumlarında vücudu saran parazit haberini de gördükçe içim fena oluyor.

Çiğ balık kültür ortamında yetiştirilir paraziti falan olmaz, taze taze servis edilir bakterisi makterisi olmaz. O yüzden bir deniz mahsülü uzun mesafeler seyahat edecek veya etmişse onu pişmemiş yemeyi tercih etmem ben.

Ama tabi fiyatları da göz önünde bulundurunca zaten ayda yılda 1 yediğim bişeyken o kadar da güvenli bir gıda peşinde olmuyorum, yerim gider. Midye ve kokoreç de aynı şekilde, o kadar nadir yiyorum ki uzun vadede yaratabilecekleri sıkıntıların riskini almış oluyorum, pişman değilim :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
tuz ile kurtulmuş salamura balık, pastırma, çiğ sucuk veya köfte dahi yiyemem. Çiğ köfteye meraklı birkaç akrabam bağırsak kurdu şimdi için ilaç kullandı yoğun sushi tükenen uzak doğu toplumlarında vücudu saran parazit haberini de gördükçe içim fena oluyor.
Tenya bağırsak da yaşar bağırmasak da böyle şeyleri kendine çok dert etme ;)
ama ben bir jamon serano yemeden de bu dünyadan ayrılmamayı tercih ederim

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Çiğ balık kültür ortamında yetiştirilir paraziti falan olmaz, taze taze servis edilir bakterisi makterisi olmaz. O yüzden bir deniz mahsülü uzun mesafeler seyahat edecek veya etmişse onu pişmemiş yemeyi tercih etmem ben.

Ama tabi fiyatları da göz önünde bulundurunca zaten ayda yılda 1 yediğim bişeyken o kadar da güvenli bir gıda peşinde olmuyorum, yerim gider. Midye ve kokoreç de aynı şekilde, o kadar nadir yiyorum ki uzun vadede yaratabilecekleri sıkıntıların riskini almış oluyorum, pişman değilim :)
Ben de levrek marine severim.Çiğ levrek, sirke ve limon ile asitte pişirme tekniği ile yapılır bilirsin.Kedi Hamlet sever.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Geri