Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Sizin yol bisikleti kaç kilometrede şu anda? 10000 i var mı?
Screenshot_20250803_223648_Strava.jpg
Karakaçan'ın 10.000 km'den biraz fazlası Triban 540'a aitti. Haricinde zaten 10 bini geçmiş. 😅

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
şu tabağın nesi 430 TL eder, kimse bana sigorta primi, dükkan kirası, elektrik gaz demesin. Dünyanın hiçbir yerinde böyle fiyatlar yok Youtube sağolsun birçok yerde çekilmiş vlogları izliyoruz.

Bu resmen terbiyesizlik, ortalama 9€ yapiyor. Almanya da onun 5 kati oluyor tabakda ve 7,50€. Gercekten ayip ve günah ya, birde 1 parca et fazla olmus onuda aliyor.

Tek şeritli köy yolunda önündeki aracı sollarken beni farkedip...
Hızını düşürüp özür diler diye beklememe rağmen aynı süratle üzerime süren canlı formatı:
İlahi adalete inanıyorum ama çoluk çocuğuna acırım...

10 bin nüfuslu bedevi kabilesini ve temeli yağmacılık ve köle ticaretine dayalı olan ekonomisini idare etmek için uydurulmuş kanunların, 80 milyon nüfuslu bir ülkeye ve küresel sisteme entegre olmuş ekonomisine dayatılmaya çalışıldığında ne tür bir felaket ve sefalete yol açtığını bizzat yaşayarak tecrübe etmiştik...

Şimdi de "Biz çadır devleti değiliz!" diye diye ülkeyi çadır devletinden beter hale sokan liyakatsizlerin, beceriksizlerin, tüm ülkenin siber güvenliğini nasıl kevgire çevirdiğini canlı canlı izliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: firestone
Güzelim ülkeyi ne hale getirdiler. Yazıp yazıp siliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
15-25 Ağustos arasında yıllık izinde olcam. Aktivite öneriniz varsa alabilirim konum İzmir

Bir konunun cahili olmak bazen o kadar iyi bir şey ki.

Nereden öyle bir hata yaptık bilmiyorum fakat bir süre yol bisikletine bulaştım. alışamadım tabi, benlik bir bisiklet değil.

Eee şimdi düz yolda dağ bisikleti sürmek zoruma gidiyor.

Yol bisikletimi sürsem kendimi yanlış bir bisikleti sürmüş gibi hissediyorum çünkü o kadar eğilmek hoşuma gitmiyor ve konforsuz geliyor.

Rotamız %85 inden fazlası da dümdüz yol ve arazi yok.

Aylardır orta yolu bulmaya çalışıyorum. en son topladığım ridley fenix in grupsetini vs söküp sattım birkaç gün önce, benlik değil.

İki bisiklete de yerim yok. ne yol bisikleti sürebiliyorum ne de dağ bisikleti düz yolda, birisine katlanamıyorum diğeri de hoşuma gitmiyor.

Kadro bakıyorum gene, galiba çelik tur bisikletine geçeceğim.

e-imza sahte diploma fiyaskosu ifşa olalı 2 veya 3 gün oldu, bunun sanki kokuları da geliyordu uzun zamandır yalnız Özgür Özel halen tek mesaj atmadı, tek bir yorum yapmadı nedense.

oysa 2022 yılında CHP mecliste soru önergesi vermişti iktidar reddetmiş. Kılıçdaroğlu'nun ekmeğine yağ sürmek istemem ama Özgür'ün de ne yaptığını anlamıyorum.

Eğer, herşey dijitalleşirse, herşey her an buharlaşabilir.

şu tabağın nesi 430 TL eder, kimse bana sigorta primi, dükkan kirası, elektrik gaz demesin. Dünyanın hiçbir yerinde böyle fiyatlar yok Youtube sağolsun birçok yerde çekilmiş vlogları izliyoruz.

aşağıda paylaştığım görsellerin hepsi farklı restoranda çekildi yer Tokyo adam ızgara somon ve dana eti yiyor fiyat 4,6 dolar, 3-4 kap et yemeği salata çorba yiyor birkaç dolar ödüyor. Türkiye'de o paraya kaşarlı tost ancak yiyebilirsin.
Dünyanın hiç bir yerinde bizdeki gibi koyun sürüsüne benzeyen halk yok da onun için, çok fazla örnek vermeye ve uzun uzun açıklamaya gerek yok.

Nereden öyle bir hata yaptık bilmiyorum fakat bir süre yol bisikletine bulaştım. alışamadım tabi, benlik bir bisiklet değil.

Yol bisikletimi sürsem kendimi yanlış bir bisikleti sürmüş gibi hissediyorum çünkü o kadar eğilmek hoşuma gitmiyor ve konforsuz geliyor.

Aylardır orta yolu bulmaya çalışıyorum. en son topladığım ridley fenix in grupsetini vs söküp sattım birkaç gün önce, benlik değil.

İki bisiklete de yerim yok. ne yol bisikleti sürebiliyorum ne de dağ bisikleti düz yolda, birisine katlanamıyorum diğeri de hoşuma gitmiyor.

Dediklerinize bakılırsa hybride bisikletler size uygundur diye düşünüyorum.

Sizin ilacınızı biliyorum...

Olur mu bilmiyorum ama yol bisikleti kadrosuna MTB gidonu. O olmuyorsa MTB ye ince yol bisikleti lastiği falan olmaz mı detaya hakim değilim

Dediklerinize bakılırsa hybride bisikletler size uygundur diye düşünüyorum.
Biraz daha hızlı bir şeyler arıyorum aslında, yol bisikletinde pedala basınca enerjim yola o kadar iyi aktarılıyor ki dağ bisikletine yakın da başka bir bisiklete binince lastikler pekmez gibi hissettiriyor. pedalı bastığımız yarısı boşa gidiyor sanki.
Sizin ilacınızı biliyorum...

Olur mu bilmiyorum ama yol bisikleti kadrosuna MTB gidonu. O olmuyorsa MTB ye ince yol bisikleti lastiği falan olmaz mı detaya hakim değilim
ince lastik olayı olabilir, geçenlerde 60 psi bastım ve normale göre hızlandı bisiklet. Aslında kısa sürüşlerde dağ bisikleti gayet yeterli fakat uzun sürüşlerde bayağı yavaş ve yıpratıcı. dağ bisikleti ile 100 km yi 2. bölge nabız ile 17 küsür ortalama ile bitiriyorum ve bu gerçekten yavaş bir hız.

Benim için 2. bölge nabızda 20 kilometre ortalamanın aşağısına düşünmeyecek herhangi bir konforlu bisiklet yeterli.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.

Merida Speeder

Merida Speeder, Merida'nın endurance yol kadrosu olan Ride modelinin flat barlı türevi gibi bir bisiklet.
Gayet atik ve hızlı bir bisiklet, iyi lastikle gravele de uyar. Gaddar bisiklet, kolay kolay dökülmez de. Alternatifi de pek fazla yok zaten. Derdine çare olur bence

Merida Speeder

Merida Speeder, Merida'nın endurance yol kadrosu olan Ride modelinin flat barlı türevi gibi bir bisiklet.
Gayet atik ve hızlı bir bisiklet, iyi lastikle gravele de uyar. Gaddar bisiklet, kolay kolay dökülmez de. Alternatifi de pek fazla yok zaten. Derdine çare olur bence
Teşekkür ederim. fenix i toplamadan önce silex 200 ya da scultura bakıyordum, yani bildiğim bir marka.

bir tane kadrodan uygun boyut için haber bekliyorum hocam, eğer mevcutsa bisiklet toplama mevzusundan patlayarak ettiğim zararı bir miktar kapatabilirim belki elimde kalan jantları vs kullanarak.

Mevcut değilse kesinlikle speeder ı listeye ekledim hocam, sene başında bayağı bakmıştım speeder lara. bir de çakıl bisikleti maşası ile desteklenirse tam donanımlı bir bikepacking bisikleti olabilir.

Tipi de çok hoş bisikletin, özellikle gümüş rengi.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Merida Speeder

Bu bisiklete en güzel örnek vakti ile forumda muhteşem bir dönüşüm ile @PuncherZ tarafında gravel bisiklete çevrilen speeder modelidir. O zamana kadar o modelden haberim yoktu. Galiba artık sıfır merida bisikletler ülkemize gelmiyor. Mesela
bu (link) ve
bu (link) modelini çok beğendim.

İlgili konu : Merida Speeder'ın Yükselişi

guardian-1536x1024.jpg

Gazze'nin son durumu... İsrail önce bombardıman, sonra da enkaz kaldırma bahanesiyle dümdüz etmiş Gazze'yi...

Tüm bu yaşananlara sebep olan, destek olan, sessiz kalan, karşı çıkıyormuş gibi görünüp de el altından İsrail'in savaş makinesine yakıt taşıyan herkesin Allah bin belasını versin.

Geri