Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

"Şu an ne dinliyorsunuz" başlığı değil ama dün akşam Ozzy Osbourne 76 yaşında hayatını kaybetmiş. Diyebilirsiniz ki ona benzemez bu ülkede kimler ölüp gidiyor diye gayet de haklısınız aslında ama her türlü dertten tasadan kaçtığım metal müzik kültürünün gelişmesinde büyük bir payı var. 5 Temmuz Birmingham'daki Black Sabbath Back to the Beginning konserindeki halini görünce bir şeylerin ters olduğunu görmüştüm ama bu kadar kısa sürede hayatını kaybedeceğini düşünmezdim. Onun hayatı boyunca kullandığı uyuşturucu ve alkolü düşününce 76yı görmesi bile mucizeydi. RIP Ozzy. Zamanında Lemmy Kilmister için lokma dağıttıkları gibi gün gelir Ozzy için de lokma hayrı veren çıkar.

Bugün maltepede Ozzy abimiz için lokma ikramı var :D Mekanı cennet olsun

• Beğen
Tepkiler: Ricochet ve MakRo
Scudo
Bugün maltepede Ozzy abimiz için lokma ikramı var :D Mekanı cennet olsun
Evet az önce bir sayfada gördüm, zamanında Lemmy Kilmister içinde lokma dökmüşlerdi.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Bugün çok sıcak Istanbul

Evet az önce bir sayfada gördüm, zamanında Lemmy Kilmister içinde lokma dökmüşlerdi.
Ozzy'nin ruhuna lokma dağıtmak olmaz Coco dağıtmak lazım yanlış anlama olmasın Hindistan Cevizli kurabiye :D

Ozzy'nin ruhuna lokma dağıtmak olmaz Coco dağıtmak lazım yanlış anlama olmasın Hindistan Cevizli kurabiye :D
cocostar ülkerin olduğu için, bounty da pahalı gelmiş boykot kapsamında lokma dökmüşler hocam :D

Abi kavgada söylenmez bu. :tskler: Birazdan çıkar gelir ,ben Afyonlu değilim ''Dinarlı'yım'' der.İşin ilginci Afyon Evcilerli'dir kendisi:naslyni:
Haklısınız, ben Dinar'lıyım sayın @seko35.50 . 😁
İşin en acı yanı da bugün yanımdan geçen bir Türke "merhaba" dedim. O da "merhaba" diyip gülümseyerek geçti. Sonradan dank etti kafama, kesin beni üç beş sözcük bilen bir fransız sandı. 😖

Haklısınız, ben Dinar'lıyım sayın @seko35.50 . 😁
İşin en acı yanı da bugün yanımdan geçen bir Türke "merhaba" dedim. O da "merhaba" diyip gülümseyerek geçti. Sonradan dank etti kafama, kesin beni üç beş sözcük bilen bir fransız sandı. 😖
Keşke o Türk,sana ''burada öyle denmez yiğen.''diyeydi. Sonra Cemal bir şok
Hem nereden biliyon onun Türk olduğunu? Geçen gün Kordon'daydım ben buradakilerin Türk olduğunu bilemiyorum.

Bahsettiğiniz tipler zengin tipler, günümüzde bi hayli göz önündeler ve mantar gibi de yayılıyorlar. Ne kadar pahalı şeylere sahip olurlarsa o kadar iyi hissediyorlar kendilerini ve tabi bunları ne kadar göze sokarlarsa. Öte yandan paranın yakıştığını söylediğiniz kişiler elitler. Dışarıdan baktığınızda iyi bir ekonomik güce sahip olduklarını hissedersiniz ama sizi daha çok yaptıklarıyla, konuşmalarıyla, duruşlarıyla etkiler bu kişiler.
O insanlardan pek fazla görünmüyor ortada hocam, şu anda para göze sokulan bir şey. tr de para el değiştirdi 2000 lerin başında.

Eskiden yine para yanlış ellerdeydi fakat şimdi daha da yanlış ellerde.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Keşke o Türk,sana ''burada öyle denmez yiğen.''diyeydi. Sonra Cemal bir şok
Hem nereden biliyon onun Türk olduğunu? Geçen gün Kordon'daydım ben buradakilerin Türk olduğunu bilemiyorum.
Türkçe konuşmasalar nereden bilebilirim? 😒
"Selamın aleyküm" demesine "Aleyküm selam" şeklinde karşılık almayınca deliren bir geliyeah dayı içerir:

Anamla her konuşmamızda yaşadığımız atışma. 😆

bu gibi bir tiple karşılaşmaktan beni Zeus koruyor olmalı, selamın aleyküm diyenlere verdiğim cevabı şuraya yazsam aboooov. Komşu annemi her aradığında selamın aleyküm der annem iyi günler deyince tekrar selamın aleyküm der bu böyle birkaç defa süre sonra zorla aleyküm selam dedirtir.

ne meraklıları Yahudi selamına, bir şeyiniz de orijinal olsun yahu
sorsan dinde zorlama yok ama daha selam aşamasından başlıyor

sorsan dinde zorlama yok ama daha selam aşamasından başlıyor
her sene oruç tutuyor musun diye soruyor komşu bir kez camide görmüş değil bir kez aleyküm selam demişliğim yok illa soruyor ben de bir gün kıllığına bugün meditasyon yaptın mı diye sorasım geliyor.

en ilginci konuşurken arada İmam tazeliyorlar, aniden arada "Allah var" veya "yukarıda Allah var" falan modası çıktı ben de çıkıp Zeus da var diyeceğim saçma bir yere gidecek muhabbet. hayır o yok sadece Allah var diyecek çık işin içinden.

her sene oruç tutuyor musun diye soruyor komşu bir kez camide görmüş değil bir kez aleyküm selam demişliğim yok illa soruyor ben de bir gün kıllığına bugün meditasyon yaptın mı diye sorasım geliyor.

en ilginci konuşurken arada İmam tazeliyorlar, aniden arada "Allah var" veya "yukarıda Allah var" falan modası çıktı ben de çıkıp Zeus da var diyeceğim saçma bir yere gidecek muhabbet. hayır o yok sadece Allah var diyecek çık işin içinden.
o nidaların çoğu -diğer dini ritüellerde olduğu gibi- obsesyonların kompülsiyonları

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
gündüz havada zerre kadar bulut yoktu deli gibi rüzgar esiyor ama saç kurutma cihazı gibiydi, şimdi gece yarısı gökyüzü tamamen bulutlu ama hiç rüzgar esmiyor.

sanki resmen gıcıklık olsun diye yapıyor

Yere sigara izmariti atanların,özellikle çöp kutusu varken yanına atanların olmayan beynini patlatmak istiyorum.
İzmarit ve çöp etrafta görmediğiz günler olursa, o zaman güzel günler görebileceğimizi düşünebilirim.

Yere sigara izmariti atanların,özellikle çöp kutusu varken yanına atanların olmayan beynini patlatmak istiyorum.
İzmarit ve çöp etrafta görmediğiz günler olursa, o zaman güzel günler görebileceğimizi düşünebilirim.
Ben şuna canı gönülden inanıyorum ki sokak temizliği cezalarla insanlara dayatılsa birçok farklı konuda da bilinç ve duyarlılık artacaktır.

a man in a suit and tie is clapping his hands together .

Ben şuna canı gönülden inanıyorum ki sokak temizliği cezalarla insanlara dayatılsa birçok farklı konuda da bilinç ve duyarlılık artacaktır.

a man in a suit and tie is clapping his hands together .
Öğün, çalış ve güven.
Ne için övünelim,kim kime çalışıyor,kim kime güveniyor.
Bir toplum içine girdiğimizde herkes bu olumsuzluklardan dertli ama aynı toplum bireyleri düzelmek ya da düzeltmek için çaba göstermiyor.Neyse ne yazsak fayda etmeyeceğide bir gerçek.Umarım yeni nesil daha bilinçli ve faydalı olur.

Geri