Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

pazartesi sabah çıkıp cumartesi sabah döneceğiz sanırım, belki 1 gün de thasosda kalıp pazar sabahı döneriz.
Gurbetçi trafiği nasıl şu an bilmiyorum ama ınun harici zamanlar için gidiş dönüş günleri güzel. Sabaha karşı kapılar daha rahat oluyor. İyi tatiller.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Scudo
Gençler aranızda halkidikiye Istanbuldan araçla giden var mı? yol nasıl, İpsalayı geçtikten sonra otoban vs dediler ama kavalaya kadar otoban mı hep?

Ben 2018de gittim... Gece Selanikte kalmıştık. Yani yolu ikiye böldük.

Ama siz Selanike çıkmayacaksınız. Son 100km hariç otobandan gidersiniz. Bizim otobanlardan biraz farklı, nakit para ile gişelerden geçeceksiniz ve otobanda servis filan yok. Ara sıra tuvaletlerin olduğu cepler var.

pazartesi sabah çıkıp cumartesi sabah döneceğiz sanırım, belki 1 gün de thasosda kalıp pazar sabahı döneriz.

Thassos güzel bir yer.. Golden Beach'te kalmıştık, çok aşağılara inmedik. Benim çocuklar yine gitmek istiyor ama bu yaz zor.

Sabah 4 gibi çıkıp 6 gibi kapıdan geçmek daha iyi olabilir.

Buna ben de katılıyorum.

PS: Birader Dubrovike gidelim diyor ama bana zor geliyor. Para yok...

Bizim otobanlardan biraz farklı, nakit para ile gişelerden geçeceksiniz ve otobanda servis filan yok. Ara sıra tuvaletlerin olduğu cepler var.
Ben Istanbuldan Antalyaya kadar 1 kez Afyonda duruyorum yemek tuvalet çay devam , İpsala Kavala durmadan giderim bir aksilik olmazsa, kahvaltı yapıp devam ederim Lerissosda kalacağız sonrasında oraya devam ederiz.
Golden Beach'te kalmıştık
Bakayım buraya, Thasos biraz spontane olacak gibi henüz otel ayarlamadım duruma göre bakarız hoşumuza giderse kalırız bir ya da 2gün

bizim buralarda ( Çanakkale ) ısırmayı bıraktılar dövüyorlar sivriler. En son kaşımdan sokmuş şerefsiz
Gece balkonda delik deşik edilmeden oturabilmenin bir yolunu bulabildiniz mi?

Ben de benzer şekilde 150+ km gidip kumsala! koydukları bu oturamağa çökünce düşündüm benzer şeyleri. "Bugün çok sıcak olacaktı, ben şimdi nasıl dönücem" dedim Manş denizine bakarken.😅

Cayeux-sur-Mer, France
328952 dosyayı görüntüle

Düşündüğün şeye bak. 150 km geri döneceğine bin deniz bisikletine geç Büyük Biritanya Adası'na. Hem Manş soğuktur da :ssrtcbya:

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
20 li yaşların başında çalışırkan patron çok acayip zengindi ve çevresi o bölgenin kodamanlarıyla doluydu.

bana çok güveniyordu, iş dolayısıyla bu tayfayla muhattap olmak zorunda kalıyordum.

Bu arada zenginliğe bakmayın, 18 - 19 yaşlarındaki çocukların mesai ücretini çalan bir karaktersizdi patron.

Dışarıdan bakılınca özenilen insanların belli bir miktarının ne kadar da boş insan olduklarını bizzat gördüm.

Bazıları bildiğiniz ergenlikten çıkamamış 40 yaşında adamlar ve aralarında öyle zehirli karakterler vardı ki. iki dakika önce abimli kardeşimli şekilde konuştukları insana telefonu kapattıktan sonra küfür edenleri bile vardı.

Sonuç olarak para herkese yakışmıyor, yakışana da güzel yakışıyor.

Dışarıdan idol olarak gördüğünüz insanlar gerçek hayatta muhattap dahi olmak istemeyeciğiniz insanlar olabiliyor.

Bu bir futbolcu da olabilir, bisikletçi de, yazar da olabilir.

Son düzenleme:
İnsan kendi mail hesabına nasıl mail atabiliyor kullanıcı adı aynı

20 li yaşların başında çalışırkan patron çok acayip zengindi ve çevresi o bölgenin kodamanlarıyla doluydu.

bana çok güveniyordu, iş dolayısıyla bu tayfayla muhattap olmak zorunda kalıyordum.

Bu arada zenginliğe bakmayın, 18 - 19 yaşlarındaki çocukların mesai ücretini çalan bir karaktersizdi patron.

Dışarıdan bakılınca özenilen insanların belli bir miktarının ne kadar da boş insan olduklarını bizzat gördüm.

Bazıları bildiğiniz ergenlikten çıkamamış 40 yaşında adamlar ve aralarında öyle zehirli karakterler vardı ki. iki dakika önce abimli kardeşimli şekilde konuştukları insana telefonu kapattıktan sonra küfür edenleri bile vardı.

Sonuç olarak para herkese yakışmıyor, yakışana da güzel yakışıyor.

Dışarıdan idol olarak gördüğünüz insanlar gerçek hayatta muhattap dahi olmak istemeyeciğiniz insanlar olabiliyor.

Bu bir futbolcu da olabilir, bisikletçi de, yazar da olabilir.
Bahsettiğiniz tipler zengin tipler, günümüzde bi hayli göz önündeler ve mantar gibi de yayılıyorlar. Ne kadar pahalı şeylere sahip olurlarsa o kadar iyi hissediyorlar kendilerini ve tabi bunları ne kadar göze sokarlarsa. Öte yandan paranın yakıştığını söylediğiniz kişiler elitler. Dışarıdan baktığınızda iyi bir ekonomik güce sahip olduklarını hissedersiniz ama sizi daha çok yaptıklarıyla, konuşmalarıyla, duruşlarıyla etkiler bu kişiler.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Bahsettiğiniz tipler zengin tipler, günümüzde bi hayli göz önündeler ve mantar gibi de yayılıyorlar. Ne kadar pahalı şeylere sahip olurlarsa o kadar iyi hissediyorlar kendilerini ve tabi bunları ne kadar göze sokarlarsa. Öte yandan paranın yakıştığını söylediğiniz kişiler elitler. Dışarıdan baktığınızda iyi bir ekonomik güce sahip olduklarını hissedersiniz ama sizi daha çok yaptıklarıyla, konuşmalarıyla, duruşlarıyla etkiler bu kişiler.
Umur değerli dostum, ben fakirim galiba. Dur anlatayım:
Geçenlerde oturdum bir dönerciye,söylemesi ayıp söyledim iskenderi. Bismillah deyip başladım yemeye, yoğurdu, sosu, domatesi, biberi, ekmeği bitti en son dönerler kaldı. En son dönerin bitmesini istedim. Galiba ben fakirim. :ssrtcbya:

Umur değerli dostum, ben fakirim galiba. Dur anlatayım:
Geçenlerde oturdum bir dönerciye,söylemesi ayıp söyledim iskenderi. Bismillah deyip başladım yemeye, yoğurdu, sosu, domatesi, biberi, ekmeği bitti en son dönerler kaldı. En son dönerin bitmesini istedim. Galiba ben fakirim. :ssrtcbya:
Hazzı ertelemek diyorlar abi buna, muhtemelen fakirlikle alakası var evet. Ben de çok severim böyle yemekte falan hoşuma gitmeyen kısımları bir an evvel siler süpürür kalan lezzetli kısmını doya doya yerim :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Road_Runner buradaki sahibinden ve letgo gibi bir satış yeri sanırım dimi? çok hoş ilanlar varmış. :)
328962 dosyayı görüntüle
bizim sahibinden mantığı ile olan bir site diye biliyorum. Benim buradan beğendiğim özellikle XL veya XXL olan ilanları yer imine eklediğim bir klasörüm bulunuyor. Arada aracı ile gidip gelen bir tanıdık var, ama her seferinde bir sıkıntı çıktığı için bizim bisiklet yalan oluyor 😅 Arada girer bakarım bende.
Ekleme: Aklıma geldi, vaktiyle bir bisiklet görmüştüm bu sitede XL 4-5bin vardı fiyatı ilk defa gördüğüm bir marka fotoğrafını almıştım. Mağazası da (link) burasıydı.
Hala var ama renk farklı (link)
9c67c439-fa0c-411c-bf86-e11c178b8ff0.jpg

bir de soyle bir site var sadece Almanya dalar . cok enteresan fiyatlar oluyor neredeyse her marka da var .

(link)
Fahrrad direkt bike24, bikecomp gibi bir site. Yanlış hatırlamıyorsam @trainspotting35 çetin abinin bundan önceki bisikleti de oradan alınmaydı.

Son düzenleme:
En sorunlu insanlar kendisi ile ilgili hayal kırıklığına uğrayan insanlar oluyor, bu olamamışlığın verdiği suçluluk duygusu ile sürekli etrafına saldırıp onları da mutsuz eden zamanla da yalnızlaşan toksik insanlar haline geliyorlar.

bizim sahibinden mantığı ile olan bir site diye biliyorum. Benim buradan beğendiğim özellikle XL veya XXL olan ilanları yer imine eklediğim bir klasörüm bulunuyor. Arada aracı ile gidip gelen bir tanıdık var, ama her seferinde bir sıkıntı çıktığı için bizim bisiklet yalan oluyor 😅 Arada girer bakarım bende.

Fahrrad direkt bike24, bikecomp gibi bir site. Yanlış hatırlamıyorsam @trainspotting35 çetin abinin bundan önceki bisikleti de oradan alınmaydı.
Evet Fahrrad XXL hem online hem de fiziki olarak büyük bir mağaza. Almanya nın çeşitli yerlerinde mağazalrı mevcut.

Gece balkonda delik deşik edilmeden oturabilmenin bir yolunu bulabildiniz mi?
Bu WD-40 yüzyılın icadı dediler. Her yerde kullanılabilirmiş, her derde devaymış. Sıktım birine uyuyor mışıl mışıl.

Düşündüğün şeye bak. 150 km geri döneceğine bin deniz bisikletine geç Büyük Biritanya Adası'na. Hem Manş soğuktur da :ssrtcbya:
Sınırda vururlar beni. Hem İngiltere AB'de değil, hem de ben Türküm. 🤣

Geri