Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

hem de ben Türküm
Hadi oradan. Türk olduğunu bir sen bir de anan baban biliyor. Seni gören hiç kimse sana Türk demiyor ki.
Senle Türkiye'de tura çıktık. Sana hello dediler, bana selamun aleyküm dayııı dediler.
Sadece birisi şaşırdı, bana selamun hello dedi. Zaar seni yabancı sanınca beni de bu da yanında diye yabancı sanar gibi oldu ortaya karışık selamun hello dedi

Scudo
Hadi oradan. Türk olduğunu bir sen bir de anan baban biliyor. Seni gören hiç kimse sana Türk demiyor ki.
Senle Türkiye'de tura çıktık. Sana hello dediler, bana selamun aleyküm dayııı dediler.
Sadece birisi şaşırdı, bana selamun hello dedi. Zaar seni yabancı sanınca beni de bu da yanında diye yabancı sanar gibi oldu ortaya karışık selamun hello dedi
Geçen yıl italyan bile oldum. Üzerimde Türk bayraklı mayoyla garson bana "italyan mısınız" dedi. 🫩
Valla Türküm. Yörüğüm, Türkün çekirdeğiyim. Türkçeden başka bildiğim dil yok. 😭

Geçen yıl italyan bile oldum. Üzerimde Türk bayraklı mayoyla garson bana "italyan mısınız" dedi. 🫩
Başka sorum yok sayın Yargıç.
Sicilyalı Don Cemal Celik sizindir.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Volkswagen "exit warning system" adı altında, arkadan gelen bisikletçiyi fark edip sürücüyü uyaracak, kapı açılışını yavaşlatacak donanımı araçlarına koymaya başlamış 👏

Volkswagen "exit warning system" adı altında, arkadan gelen bisikletçiyi fark edip sürücüyü uyaracak, kapı açılışını yavaşlatacak donanımı araçlarına koymaya başlamış 👏
Bu benim arabada var vw daha yeni mi koymuş (2021den veri konuluyor diye biliyorum) ambiyans aydınlatmalar kırmızı yanıyor, uyarı veriyor

euro ncap şoförun kontrolünde olan düğmelerde dokunmatik olduğu taktirde puan kıracağını söyleyince VW tüm modellerden dokunmatik tuş planlarını iptal etti

Son düzenleme:
euro ncap şoförun kontrolünde olan düğmelerde dokunmatik olduğu taktirde oran kıracağını söyleyince tüm modellerden dokunmatik tuş planlarını iptal etti
Tesla ne yapacak acaba vitesi bile dokunmatik yaptılar, hiç benlik bi araba değil. Kendi arabamın vitesinden de hoşlanmıyorum bir önceki çok iyiydi ama dokunmatik ekrandan vites felan saçmalık.

euro ncap şoförun kontrolünde olan düğmelerde dokunmatik olduğu taktirde oran kıracağını söyleyince tüm modellerden dokunmatik tuş planlarını iptal etti
kesinlikle doğru karar
dokunmatik tuş nedir abi ya...

Tesla ne yapacak acaba vitesi bile dokunmatik yaptılar, hiç benlik bi araba değil. Kendi arabamın vitesinden de hoşlanmıyorum bir önceki çok iyiydi ama dokunmatik ekrandan vites felan saçmalık.
Evet aynısını benim de aklıma geldi ama Amerikalılar Avrupa'nın güvenlik standartlarının gerisinde düşmeyi pek unursamazlar.

Gıda ürünlerinde bile Avrupa'nın asla yiyeceğine sokmayacağı envai çeşit kimyasalı yoksa tıka basa dolduruyor Amerika.

Porsche bir araç müşterilerin dokunmatik ekrandan şikayetini fark edip minik titreşimler veren ekran koymuştu bazı modellerine ama o bile tutmamıştı.

Dijital klimanın dijital bir ekranı olsun tamam da neden fan yükseltme ısı veya yön ayarlama için gözümü yoldan ayırıp ekrana bakmam ve o işlemin o sırada ekranda aktif olup olmadığını görmek zorunda olayım?

2005 model Megane'da soğuk ve sıcak tuşları yan yana olduğu için dokunarak fark edesin diye birini gömülü diğerini tümsek yapan mühendisler kafayı ekranla bozdu.

Bundan maliyet düşürme mi arızalansın servis kazansın mantığı yoksa modern mi görünsün diye yapıyorlar bilmiyorum ama kullanışlı değil bence.

Dosyalar

• images (13).jpeg
    images (13).jpeg
    16,8 KB · Okunma: 15
Son düzenleme:
Evet aynısını benim de aklıma geldi ama Amerikalılar Avrupa'nın güvenlik standartlarının gerisinde düşmeyi pek unursamazlar.

Gıda ürünlerinde bile Avrupa'nın asla yiyeceğine sokmayacağı envai çeşit kimyasalı yoksa tıka basa dolduruyor Amerika.

Porsche bir araç müşterilerin dokunmatik ekrandan şikayetini fark edip minik titreşimler veren ekran koymuştu bazı modellerine ama o bile tutmamıştı.

Dijital klimanın dijital bir ekranı olsun tamam da neden fan yükseltme ısı veya yön ayarlama için gözümü yoldan ayırıp ekrana bakmam ve o işlemin o sırada ekranda aktif olup olmadığını görmek zorunda olayım?

2005 model Megane'da soğuk ve sıcak tuşları yan yana olduğu için dokunarak fark edesin diye birini gömülü diğerini tümsek yapan mühendisler kafayı ekranla bozdu.

Bundan maliyet düşürme mi arızalansın servis kazansın mantığı yoksa modern mi görünsün diye yapıyorlar bilmiyorum ama kullanışlı değil bence.
artık klimayı yapay zeka yönetiyor hocam, bir kez tüm ayarları yaptıktan sonra ben sadece dereceyi ayarlıyorum hoş onu da isterseniz sesle kontrol edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
artık klimayı yapay zeka yönetiyor hocam, bir kez tüm ayarları yaptıktan sonra ben sadece dereceyi ayarlıyorum hoş onu da isterseniz sesle kontrol edebilirsiniz
O da çok küfürbaz diyorlar insan içinde bile soru sormaya çekiniyorum ters bir laf eder diye.

Klimayı aç desem kim bilir ne der.

naaptınız gençler bir haftalık festival tur macerası sona erdi. Tatsubi ailesi Kapadokya ve Frig vadisini ziyaret edip geldi :) şimdi günün fotoğrafı postunu darlama zamanı :)

Geçtiğimiz aylarda komşu BYD almıştı, size bir tur attırayım dedi.

Az sonra sağ ön camı aç diye komut verdi, sistem "bunun için yazılımın güncellemeye ihtiyacı var" deyince tüm karizma dağıldı, ne B kaldı ne Y ne de D.

Geçtiğimiz aylarda komşu BYD almıştı, size bir tur attırayım dedi.

Az sonra sağ ön camı aç diye komut verdi, sistem "bunun için yazılımın güncellemeye ihtiyacı var" deyince tüm karizma dağıldı, ne B kaldı ne Y ne de D.
BYD’ye binen birinin gözünüzde bir karizmasının olması üzdü..

BYD’ye binen birinin gözünüzde bir karizmasının olması üzdü..
Tabii ki karizmatik. Reisin bu arabanın ismini okuduğunu bir düşünsene: Bİ-VAY-Dİ

Doğru söyle tüylerin tiken tiken :ssrtcbya:

Seni gören hiç kimse sana Türk demiyor ki.
Söylediğin kesinlikle doğru Süleyman kardeşim,2 sene önce çalıştığım yere geldi @Cemal Ç. uğurladıktan sonra,bu arkadaş yabancı galiba dediler bende evet Afyonlu fransız olur kendisi diye takılmıştım çocuklara:cool::komik:

"Şu an ne dinliyorsunuz" başlığı değil ama dün akşam Ozzy Osbourne 76 yaşında hayatını kaybetmiş. Diyebilirsiniz ki ona benzemez bu ülkede kimler ölüp gidiyor diye gayet de haklısınız aslında ama her türlü dertten tasadan kaçtığım metal müzik kültürünün gelişmesinde büyük bir payı var. 5 Temmuz Birmingham'daki Black Sabbath Back to the Beginning konserindeki halini görünce bir şeylerin ters olduğunu görmüştüm ama bu kadar kısa sürede hayatını kaybedeceğini düşünmezdim. Onun hayatı boyunca kullandığı uyuşturucu ve alkolü düşününce 76yı görmesi bile mucizeydi. RIP Ozzy. Zamanında Lemmy Kilmister için lokma dağıttıkları gibi gün gelir Ozzy için de lokma hayrı veren çıkar.

Bikepacking yapıp @Atasoy abime sataşasım var, @Cemal Ç. e gerçek kral kim gösteresim var. Ama göbek hazretleri, otur len oturduğun yerde diyor. Ben de gıkımı çıkaramıyorum.

@Can Çelik insan açcık gaz verir diyecem de sen gaz vermeye bile üşeniyorsun.

Geri