Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Dahon Dash P8 hanemize hayırlı olsun, Allah herkezin gönlüne göre versin hayırlı satışlar :)

Tabi işin şakası, mereti çok beğendim, evimin sürekli 3. bisikleti değişiyordu. Sanırım artık yol, mtb, bu yarı yol yarı katlanır ne deve ne kuş da sabit kalacak, bu üçlüyle yola devam 328638 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun yeni bisikletiniz. Dahon'un bu modelini daha önce görmemiştim. Katlanır gibi, ama diğer taraftan değil gibi de. Katlandığında çekip yürütülen Brompton gibi değil hiç. Katlamanın gerçekten fayda sağladığından emin olamadım pek.

Bilindik menteşe sistemini göremeyince katlamak için demir testeresi gerekecek diye düşünüyordum. Baktım değişik bir mekanizması varmış. :D

• Beğen
Tepkiler: Mazm ve Cemal Ç.
Scudo
Dahon Dash P8 hanemize hayırlı olsun, Allah herkezin gönlüne göre versin hayırlı satışlar :)

Tabi işin şakası, mereti çok beğendim, evimin sürekli 3. bisikleti değişiyordu. Sanırım artık yol, mtb, bu yarı yol yarı katlanır ne deve ne kuş da sabit kalacak, bu üçlüyle yola devam 328638 dosyayı görüntüle
Görünce "Türkiye'ye de artık minivélo giriş yapmış" dedim de bu gerçekten katlanır minivélo olmuş. 😄
...
Yinede bilindik katlanırlardan daha dengelidir diye düşünüyorum. 😌

Hayırlı olsun, buna yol gidonu ne güzel olur,
Hayaller ...

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Var bir hayalim :)
Nasip olur mu bakacağız
Bende ki Dahon değil. Adı Crest geçiyordu sanırım, çıkartmalarını sökmüştüm. Ben kendisine Hınzır adını verdim. 😁
Aslen temelde fixieydi ancak göbeğin niteliksiz olmasından sürekli sorun çıkarıyordu, göbeği değiştirmekte buldum çareyi.

• Muhteşem
Tepkiler: RmzBurak
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Yiğit Bulut ölmüş.

Onu, ait olduğu cenahın çok sevdiği Said Nursi'nin şu sözleriyle uğurlayalım:

"Zalimler için yaşasın cehennem!"
Yüzüme tüpürün dolar 3 lirayı geçerse dediydi.

manisa’da accell bisiklet işçileri greve başlamış, en düşük ücretin 23 bin lira olduğu fabrikada patron %20 zam veriyormuş.
bu durumda bize de işçileri desteklemek düşmez mi?

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
@Şeref Tuzcu boykot listesi çok genişlemeye başladı her şeyi kendimiz üreteceğiz böyle giderse.

• Beğen
Tepkiler: Şeref Tuzcu
Yiğit Bulut ölmüş.

Onu, ait olduğu cenahın çok sevdiği Said Nursi'nin şu sözleriyle uğurlayalım:

"Zalimler için yaşasın cehennem!"
Çok üzüldüm.
Keşke bu dünyada da gerçek adaletin ne olduğunu görebilseydi.
Bütün hesabı öbür tarafa kaldı. Öbür taraf çok şenlikli geçecek belli.

manisa’da accell bisiklet işçileri greve başlamış, en düşük ücretin 23 bin lira olduğu fabrikada patron %20 zam veriyormuş.
bu durumda bize de işçileri desteklemek düşmez mi?
Konudan bagimsiz konusuyorum. Maliyetler sacma sapan bi seviyeye geldi. Herhangi bi sektorde isten cikip da daha iyi bi maas bulma ihtimali cok dusuk suan icin.

Çok üzüldüm.
Keşke bu dünyada da gerçek adaletin ne olduğunu görebilseydi.
Bütün hesabı öbür tarafa kaldı. Öbür taraf çok şenlikli geçecek belli.
Öte taraftaki şenliğin bu Dünyada canını yaktığı binlerce kişiye ne faydası olacak onu da tam bilmiyorum da, eşek cennetine intikalin bir yerlerden başlamış olması sevindirici. Devamı tez zamanda gelir umarım.

Yörükoğlu, bu senin Hınzır mı?
Ağzının tadını biliyon diyeceğim de İzmir bomba ile ayran içen , kuruvasana işkence yapan adamsın. :snzdglsn:
Hee, ta kendisi. Artık bir Karakaçan'ım, birde Hınzır'ım var. 😄

ya öte tarafa yok ise?
Var olduğuna iman ettim.Allah imanımızı almasın. Olmayanlara da hidayet nasip etsin.
Melek ül mevt, Berzah Aleminin perdesini kaldırdığında hepimiz göreceğiz. Hiç kimse bu fani dünyadan imansız göçüp gitmesin, bu da iyi niyetli dileğim.

Var olduğuna iman ettim.Allah imanımızı almasın. Olmayanlara da hidayet nasip etsin.
Melek ül mevt, Berzah Aleminin perdesini kaldırdığında hepimiz göreceğiz. Hiç kimse bu fani dünyadan imansız göçüp gitmesin, bu da iyi niyetli dileğim.
Amin ama en azından dünya gözüyle itin gödüne girdiklerini bir görsek mükemmel olur. 😁

Geri