Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

bunun büyüdüğü nesili ve geleceği görmek istemiyorum kan gövdeyi götürecektir. Bu küçük velet kim bilir verdiği kanım intikamını bile almaya çalışabilir:D
9 numara idi Zeus'un izniyle iktidar değiştiğinde burada olmayacağını umuyorum

Scudo
Bursa'da toplu taşımaya yeni bir zam daha geldi. 26 liralık bilet 35 lira oldu. Yeni yılda ikinci zam bu. Memurlar dışında zaten maaşa düzeltme alan çok yok özel sektörde. Asgariye zam da yok. Ama taşımaya ikinci zam. Madem enflasyon o kadar yok ülkede, bu ikinci zam neden?

güney marmarayı kapsayan kamplı bisiklet turu düşünüyorum

Madem enflasyon o kadar yok ülkede, bu ikinci zam neden?
Belediye çalışanları da kamu personeli olduğu için memurlar gibi maaşlarına 6 aylık enflasyon farkı yansıtılıyor. Küresel gelişmeler sebebiyle akaryakıt fiyatları da anormal şekilde arttı. Tüm bunlar bir araya gelince, toplu taşıma ücretlerinde artışa gitmek kaçınılmaz hale gelmiştir.

(Bu yanıt 5000 yıllık devlet aklı ve 25 yıllık iktidar yüzsüzlüğüyle yazılmıştır)

Belediye çalışanları da kamu personeli olduğu için memurlar gibi maaşlarına 6 aylık enflasyon farkı yansıtılıyor. Küresel gelişmeler sebebiyle akaryakıt fiyatları da anormal şekilde arttı. Tüm bunlar bir araya gelince, toplu taşıma ücretlerinde artışa gitmek kaçınılmaz hale gelmiştir.

(Bu yanıt 5000 yıllık devlet aklı ve 25 yıllık iktidar yüzsüzlüğüyle yazılmıştır)
belediye maaşlarına enflasyon farkı yansıtılmıyor olabilir

Metan gazı saçmalığından sonra benim kafa!
Not; defalarca mağara aramasına katılmış biri olarak ortada ya koca bir yalan var yada büyük ahmakça bir ihmal! Olan 12 cana oldu!
328542 dosyayı görüntüle
Malesef düşüncenize katılıyorum. Yıllar sonra gercekleri öğreneceğiz çok üzgünüm...

Bugün önüme gelince aklıma sen geldin, sana da böyle bir şey lazım. Hava savunma sistemi gibi havada imha ediyor.

(link)
Bu şerefsizlerden kurtulmak için yapmadığım araştırma kalmadı. İnsan terine ve ayak kokusuna ilgileri olduğunu öğrendim. Terli çamaşır ve giyilmiş çorapları yem olarak kullanıp elektrikli raket ile haklarından gelmeyi planlıyorum. Bakalım...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
belediye maaşlarına enflasyon farkı yansıtılmıyor olabilir
Belediyede ve devlette memur statüsünde çalışanlara yansıtılıyormuş ama işci statüsünde çalışanların durumu farklı

Merhaba.Yurtdışından 500 dolar değerinde mikrofon getireceğim.Artık gümrük tarifelerini takip etmiyorum.Abd den gelecek.Yüzde 60 vergi mi oluyordu Avrupa dışındaki ülkelerden ?

Sabah konsolosluğa gitmek için trene yetişmeye çalışıyordum. Bir yandan da telefondan aktarmaları incelerken bir anda kulaklarımda bir çınlama. Sanki kafama kürekle vurmuşlar gibi. İki adım geri sektim, bir baktım direk.
Direğe çarpmışım! Kendimce sesli şekilde "bunu kim koydu buraya amk" diyerek devam ettim. Trene yetiştim, çarpınca arada bir kanıyor mu diye bakıyorum yürürken ama bir şey yok. Paris'ye vardım, işimi hallettim ancak kafa şişmiş. 😅
Ben kolayından yok olmam hocaaa. 😆

Sabah konsolosluğa gitmek için trene yetişmeye çalışıyordum. Bir yandan da telefondan aktarmaları incelerken bir anda kulaklarımda bir çınlama. Sanki kafama kürekle vurmuşlar gibi. İki adım geri sektim, bir baktım direk.
Direğe çarpmışım! Kendimce sesli şekilde "bunu kim koydu buraya amk" diyerek devam ettim. Trene yetiştim, çarpınca arada bir kanıyor mu diye bakıyorum yürürken ama bir şey yok. Paris'ye vardım, işimi hallettim ancak kafa şişmiş. 😅
Ben kolayından yok olmam hocaaa. 😆
Kayaya 99 kez vurunca hiç bir şey olmaz ama 100.de ortadan 2'ye yarılır bence şansını çok zorlama ;) bu arada ek bilgi için bkz rezonans frekansı

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Kayaya 99 kez vurunca hiç bir şey olmaz ama 100.de ortadan 2'ye yarılır bence şansını çok zorlama ;) bu arada ek bilgi için bkz rezonans frekansı
Birinde de ormanda çalışırken görmeyip buna kafa atmıştım. Onda kaşım açılmış, kan yüzümden süzülünce farketmiştim. 😅timberjack-240,12136049_1.jpg
Olmuyor efendim... yara, bere, bir şekilde yaşıyor hala. Olacak olan olsada kurtulsak. 😆

Merhaba.Yurtdışından 500 dolar değerinde mikrofon getireceğim.Artık gümrük tarifelerini takip etmiyorum.Abd den gelecek.Yüzde 60 vergi mi oluyordu Avrupa dışındaki ülkelerden ?
Getiremezsiniz. Yani gelir de, gümrüğe girdikten sonra malı gümrükten çekmek için müşavirlik firmasıyla çalışmanız gerekecek. Vekaleti, müşavirlik masrafı, gümrük vergisi derken 500 dolarlık mikrofonun size maliyeti 2500 dolar olur.

Üniversitede kurduğumuz malzeme bilimi kulübünce bir dergi çıkarmaya karar vermiştik. Ben ve bir adaşım da bu derginin spor köşesini yazma görevini üstlenmiştik. Dün spor köşesini bitirdik. Bazı yerlede grafikleri tam oturtamamış olsak da konu bisiklet sporu olunca burada paylaşmak ve forumdan geri dönüt almak istedim. Umarım beğenirsiniz :)

Dosyalar

• 13.png
    13.png
    462,8 KB · Okunma: 12
  • 14.png
    14.png
    469 KB · Okunma: 13
  • 15.png
    15.png
    421,5 KB · Okunma: 13
  • Malzemeden Spora - Bisiklet Sporu .pdf
    4 MB · Okunma: 2
@Alazarhus Çocukluk anılarım depreşti şimdi :) Anadolu lisesi hazırlık sınıfında gördüğümüz yoğun İngilizce eğitime destek olması amacıyla, öğretmenimiz bizden okul gazetesi çıkartmamızı istemişti. Sınıfta 4-5'erli gruplar halinde farklı isimlerle gazete çıkarmaya başladık. Arkadaş grubumla çıkardığımız gazetenin ismi "What a newspaper" idi. Ben de gazetenin askeri havacılık ve magazin bölümlerini hazırlıyordum.

Gazetenin bir sayısında, dönemin İngiliz futbolunun haşarı çocuğu Paul Gascoigne'in bir maç esnasında orta hakemle tartıştığı ve hakemin testislerini avuçladığı fotoğraflı bir haberi, gazetemizin magazin köşesine koymuştum. Haftasonu hazırladığımız ve fotokopiyle çoğalttığımız gazeteleri Pazartesi günü sabahtan okula getirip dağıtmıştık. Öğlene doğru beni müdür yardımcısının odasına çağırdılar. Odaya girdiğimde müdür yardımcımızın elinde bizim gazete vardı. Adam Gascoigne'in fotoğrafını bana gösterip, son derece sinirli bir şekilde "Bu ne rezalet! Derhal bunları kimlere dağıttıysanız toplayacaksınız!" diye bağırdı. "Basın hürdür, sansür edilemez!" falan diyemedim tabii; bütün sınıfları tek tek dolaşıp gazeteleri toplamıştım :)

Bu da böyle bir anımdır...

Üniversitede kurduğumuz malzeme bilimi kulübünce bir dergi çıkarmaya karar vermiştik. Ben ve bir adaşım da bu derginin spor köşesini yazma görevini üstlenmiştik. Dün spor köşesini bitirdik. Bazı yerlede grafikleri tam oturtamamış olsak da konu bisiklet sporu olunca burada paylaşmak ve forumdan geri dönüt almak istedim. Umarım beğenirsiniz :)
orta 2 de bilim fen ve teknik (kısaca BiFTek) kolu olarak benzer bir gazete çıkarmıştık. hey gidi günler hey.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Geri