Mehmet Altuğ
surrender.to.music
- Tepki
- 9.368
- Bisiklet
- Scott
Günün anlam ve önemine binaen:Gerard Depardieu, ben sprint diyorum.
- Cıma namazını kim kılsın?
- Jack Nicholson..
Günün anlam ve önemine binaen:Gerard Depardieu, ben sprint diyorum.
Kendimi tutmakta çok zorlanıyorum, o zaman hemen bi bisiklet foruma uygun Depardieu esprisi patlatayım.
Gerard Depardieu, ben sprint diyorum.
(Allahım inşallah siteden şutlanmam)
Keşke okumasaydim😩😩Günün anlam ve önemine binaen:
- Cıma namazını kim kılsın?
- Jack Nicholson..
Geçmiş olsun. Mudanya tarafları mıydı?valla benim sonum bisikletle yollarda ölmek bile olsa dışarıda sürüyor olacagım ben
teşekkürler abi sana da geçmiş olsun virajı dönüyordum ben zeytin ve türevleri dökülmüş davar çiftçilerin traktörlerinden yer yağ olmuş ön teker kaydı sağıma duştum bu şerefsizler yüzünden ilk defa düşmüyorum ama bu sefer bilek kırıldı malesef tayt forma eldiven hepsi sıfır ilk gün giymiştim forma tayt da hiç bir sey yokama eldiven cidden işini yaptı komple soyuldu ama elimin içini korudu çok şükür shımano rc7 ayakkabım sag tarafı sürtünmeden dolayı biraz deforme olmuş ama onda da yırtılma yok spd yazlık kılıf giyiyorum sürekli ama o gün giymeyecegim tuttu ..
Pedal yere değdiyse diz açma tekniğini yanlış uyguluyorsun demekHızlı giderken virajlarda yatıyorum diz açma tekniği falan çocukluktan biliyorum ama bisikletin tekeri ince olduğu için kayacak gibi geliyor popom yemiyor.
Bı kere çok hızlı değilken çok kesin viraj aldım. 30-40 falanla gidiyordum. O kadar yattım ki pedal değdi yere. Yılların tecrübesi ile kurtardım yola devam ettim kazasız belasız.
Dizi daha çok açmam gerekiyordu biliyorum. Üzerimde kask bile yoktu. Dizim yere surtmesin diye biraz çekmiştimPedal yere değdiyse diz açma tekniğini yanlış uyguluyorsun demek
Trafikte yer alma bence elinden geldiği kadar zaten. Bu ülkede trafiğe büyükşehirlerde çıkmak akıllı işi değil maalesef.yaklasik iki haftadır e bike sürüyorum sehirde sürmekten hala çok korkuyorum sürekli kendimi saga ya da kaldırıma atıyorum en ufak seyde. trafikte yerin yok gibi. e bike satip 125 motor almalı miyim? yoksa inat edip trafikte sürmeye başlayınca alisir miyim. bana daha çok Cekirge 1 sıçrar 2 sıçrar gibi geliyor artık
1000 liralık lastik eridi eyvah eyvah
Neresi burası?Su o kadar soğuk ki, defalarca gitmeme rağmen alışamadım
İzmir, Selçuk Zeytinköy Kazan gölüNeresi burası?
Ege kıyılarında, öğretmen evinde, yaz mevsiminde yer bulmak için bakan çocuğu filan olmanız gerekir. Ayrıca yaz aylarında ege kıyıları 45° bulur buna dayanabilirseniz ne alâ...arkadaslar uzun tur yapmayı dusunuyorum. daha once kısa turlarım oldu ama bu sefer bursadan başlayıp Ege kiyilarini bisiklet ile gezmek isitiyorum. bunu daha once tecrübe etmiş arkadaslar nerelerde kalıyordunuz? ogretmenvinde kalmak daha mi mantıklı. Gunde kaç kilometre yapmak lazım gibi tipler verirseniz buradan ya da özelden mesaj atabilirsiniz.