Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

map my ride vardı bir zamanlar ama uzun süre oldu kullanmadım

Scudo
Şu an vapurdayım, Beşiktaş’tan Kadıköy’e geçiyorum. Öyle bir parfüm kokusu duydum ki geçmiş zamanda yaşadığım güzelliklerle dolu anları yeniden yaşamamı sağladı bu koku.Ama etkisi kısa sürdü, bir anda geçmişten kopup şimdiki zamanın acı veren anına tekrar dönmemi sağladı vapurun camından yüzüme vuran sıcak haziran güneşi…

bisiklet kampı hazırlıkları başladı şuan en büyük endişe heybelere sığarmıyım :)

Long sözcüğünden nefret etmemizi sağlayanlara, yayında ve yapımda emeği geçen herkese selam olsun...

Yapay zekanın mucidi yapay zekaya teşekkür etmeyin.Çünkü her teşekkür ettiğinizde sistem extra enerji tüketiyor dedi.Yani milyonlarca insan teşekkür etse extradan milyonlarca dolarlık enerrji kaybı oluyormuş.Saygılar Ramiz Bey🫡
Geçen ben fırça attım bir damacana yakmıştır. 😁

a8L L: long wheelbase 13cm daha uzun
(link) fiyat listesine göre düz A8 ve selvi boylu modeli arasında 4220€ fiyat varkı var. Arada13 cm fark varsa, arabanın her santimi 325€ tutuyor.

"Uzun - kısa farketmez, önemli olan işlevi" değilmiş demek ki. Uzunlardan hoşlanan Audi Ali'nin bir bildiği varmış.

BU MÜTAHİTLER NEDEN PARA ALIYOR????

Geçen gün arabayla gidiyordum. Gittiğim yer battı çıktının üst kısmı dönüş yapacaktım. Oranın sağında inşaat var.

İnşaat gözükmesin diye branda falan kapliyor ya kaldırım yanını öyle kaplamışlar. Bisikletli bı çocuk biraz kaptırmış geliyordu kaldırımdan. Kaldırım da tek bisiklet geçecek kadar dar.

Brandalardan aniden rüzgarla kalktı, sadece üstünden sabitlenmiş alt tarafı kalktı. Bisikletli çocuk ona çarptı yola düştü. Omzu falan kan içindeydi.

Allah'tan sola dayanık gidiyordum. Yola düştü çünkü. Bı araba gelse ezer geçerdi çok ani gelişti.

Neden bunlar sabitlenmiyor. Çok pis girdi çocuk yazık valla. Allah belalarını versin bunların. Daha komiği de belediye inşaatı galiba bu.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Marilyn Monroe

Bisikletin tekerini çıkarmadan direkt olarak sabitleyerek kullanabileceğim bir trainer arayışı içindeyim ve uygun fiyatlı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bisikletin tekerini çıkarmadan direkt olarak sabitleyerek kullanabileceğim bir trainer arayışı içindeyim ve uygun fiyatlı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Trainer tercihi yapmadan önce kendinize sormanız gereken bir soru var : antrenman yaptığım yere orta boy bir jet uçağı inse gürültüden rahatsız olacak biri olur muydu?

Buna cevabınız hayır ise, yani müstakil evde yaşayan şanslı azınlıktansanız, ya da binanın bodrumunda müsait bir spor alanı vs varsa veya tüm ev ahalisi ile birlikte alt komşunuz da işitme sorunu çekiyorsa dediğiniz tipte manyetik dirençli, teker sürtünmesi ile çalışan bir trainer makul.

Yok standart Türk tipi bir evde yaşayıp komşunuzun anlattığı fıkraya gülüyorsanız o zaman ucuzundan da olsa bir adet göbekten bağlanan trainer şart. Bu tipteki trainerlar genellikle akıllı da oldukları için mywoosh gibi yazılımlarla eşletirilip antrenmanı keyifli hale getirme imkanı da sunuyorlar.

• Beğen
Tepkiler: BloodBela ve MakRo
Trainer tercihi yapmadan önce kendinize sormanız gereken bir soru var : antrenman yaptığım yere orta boy bir jet uçağı inse gürültüden rahatsız olacak biri olur muydu?

Buna cevabınız hayır ise, yani müstakil evde yaşayan şanslı azınlıktansanız, ya da binanın bodrumunda müsait bir spor alanı vs varsa veya tüm ev ahalisi ile birlikte alt komşunuz da işitme sorunu çekiyorsa dediğiniz tipte manyetik dirençli, teker sürtünmesi ile çalışan bir trainer makul.

Yok standart Türk tipi bir evde yaşayıp komşunuzun anlattığı fıkraya gülüyorsanız o zaman ucuzundan da olsa bir adet göbekten bağlanan trainer şart. Bu tipteki trainerlar genellikle akıllı da oldukları için mywoosh gibi yazılımlarla eşletirilip antrenmanı keyifli hale getirme imkanı da sunuyorlar.

Bunlara fazla para vermek istemiyorsanız spinbike kondisyon bisikletleri de iyi iş yapar.
Belki evde ki diğer bireyler de bisiklete binmek isteyebilirler. @BloodBela

çok güzel düşünülmüş

Resim

manyetik dirençli, teker sürtünmesi ile çalışan
Bunlar içinde tekeri değiştirmek gerekmiyor mu? Yani yine tekeri söküp ve hatta daha çok zahmet çekmeyecek miyiz?

Bunlar içinde tekeri değiştirmek gerekmiyor mu? Yani yine tekeri söküp ve hatta daha çok zahmet çekmeyecek miyiz?
tekeri söküp zinciri trainerda takılı rubleye takıyorsun

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
Geri