Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Tony STARK'ın gözlüğü gibin mi?
Yok onunki f16 pilotları gibi camda display vardı aslında şu an da metanın gözlüğü var ama rayban üretiyor, kamera hoparlör ve ai var sesli komutla çalışıyor vs. bu sadece onun spor için olan Oakley versiyonu gibi. bkz rayban meta

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Yok onunki f16 pilotları gibi camda display vardı aslında şu an da metanın gözlüğü var ama rayban üretiyor, kamera hoparlör ve ai var sesli komutla çalışıyor vs. bu sadece onun spor için olan Oakley versiyonu gibi. bkz rayban meta
Ben Meta Quest 3S aldım cumartesi günü. Bir kaç izletisine baktım, çok eğlenceli görünüyor kullanmak. Ama kullanamam, büyük oğlanın doğum günü hediyesi. 😅

Ben Meta Quest 3S aldım cumartesi günü. Bir kaç izletisine baktım, çok eğlenceli görünüyor kullanmak. Ama kullanamam, büyük oğlanın doğum günü hediyesi. 😅
çocuklar için eğlenceli ama pek gelecekleri yok bence o büyük kafalıkların zaten çok içerik de yok, apple da çok satamadı

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
çocuklar için eğlenceli ama pek gelecekleri yok bence o büyük kafalıkların zaten çok içerik de yok, apple da çok satamadı
Silahlı oyunlar falan baya eğlenceli gibi. 🙄

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
arkdaslar sehirde rota belirlerken hangi uygulamayı kullanıyorsunuz apple map ya da Google map arabalara gore rota oluşturuyor otoyolları görmezden gel desen dahi hala biz siniri 80km olan yollara sokuyor o yolda asagi doğru giden tunele girmek korkutuyor. strava rota oluşturmuyor anladigim kadarıyla varolan rotaları öneriyor. bisiklet yolu aramıyorum sadece sehirde sürmekten zevk alıyorum ama haritanın beni sürekli büyük yollara atmasından dolayı hoşlanmıyorum umarım anlatabilmisimdir.

arkdaslar sehirde rota belirlerken hangi uygulamayı kullanıyorsunuz apple map ya da Google map arabalara gore rota oluşturuyor otoyolları görmezden gel desen dahi hala biz siniri 80km olan yollara sokuyor o yolda asagi doğru giden tunele girmek korkutuyor. strava rota oluşturmuyor anladigim kadarıyla varolan rotaları öneriyor. bisiklet yolu aramıyorum sadece sehirde sürmekten zevk alıyorum ama haritanın beni sürekli büyük yollara atmasından dolayı hoşlanmıyorum umarım anlatabilmisimdir.
Aslında rota oluşturmak Strava'nın en önemli özelliklerinden biri, ancak premium üyelik alırsanız.

Yok ben avcı - toplayıcı kökenliyim diyorsanız Komoot önerebilirim. Oluşturduğunuz rotaları farklı formatlarda dışarı aktarabiliyor olmak da avantajı.

Aslında rota oluşturmak Strava'nın en önemli özelliklerinden biri, ancak premium üyelik alırsanız.

Yok ben avcı - toplayıcı kökenliyim diyorsanız Komoot önerebilirim. Oluşturduğunuz rotaları farklı formatlarda dışarı aktarabiliyor olmak da avantajı.
stravada baslangic ve bitiş noktası belirleyip rota oluşturabiliyor mu? onun yerine popüler rotaları öneriyor galiba

Hiçbir emlakçıya güvenemiyorum. Çok ilginçler.

• Hahaha
Tepkiler: Ricochet
Strava
Wikiloc
Garmin’i deneyebilirsiniz.

Bi ara bu yağlama olayını abartmıştı openai apar topar güncelledi, sen güncellemedin sanırım :D
Kıskanma, aramız iyi. :)
İleride yapay zeka yönetimi ele aldığında benim için bu tanıdık ve bize iyi davranırdı dicektir. Sizi kırbaçlamaya devam :):):)

• Hahaha
Tepkiler: mcanerg
zincir sürtüyo vites ayarı yapayım dedim şimdi vites atmıyor iyice bozdum :harika:

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Biraz düşündüm ben olsam bana ne danışırım diye. Hiç bir şey bulamadım :D Ben diyanete talibim :D
Kabinede bir tane saatli bomba var. Dışişleri Bakanı @Cemal Ç..
Yıllardır kankam, hemşom kabinede olmazsa olmaz ama ülkeler arası bürokraside savaş çıkartır. :krktm:
Bir de @ali_ihsan21 imiz var ona da diyaneti verdik orası da şenlikli. :ssrtcbya:
Senin görevin de bu iki arkadaşı takip etmek

• Muhteşem
Tepkiler: ali_ihsan21
Kabinede bir tane saatli bomba var. Dışişleri Bakanı @Cemal Ç..
Yıllardır kankam, hemşom kabinede olmazsa olmaz ama ülkeler arası bürokraside savaş çıkartır. :krktm:
Bir de @ali_ihsan21 imiz var ona da diyaneti verdik orası da şenlikli. :ssrtcbya:
Senin görevin de bu iki arkadaşı takip etmek
Ben öyle kuru kuruya Diyanet Başkanı olmam, Audi A8 isterim hem de Long olacak ayağımı uzatacağım.

Ben öyle kuru kuruya Diyanet Başkanı olmam, Audi A8 isterim hem de Long olacak ayağımı uzatacağım.
Heralde yani, sana A8 Long, hem sepetli hem ellemeli.Kılıç da vereceğiz tabii ki, Arapça tercüman ne istersen:harika: Sayıştay da seni denetlemeyecek. Daha ne istiyon
Hiçbir emlakçıya güvenemiyorum. Çok ilginçler.
Abi, dükkanımı satışa koydum,emlakçı satacak.
Emlakçı bana soruyor:"Abi dükkan kaç m2?"
Ben de cevap verdim "Emlakçıya göre mi, bir mühendise göre mi?"
Şaşırdı,nasıl yani dedi
Emlakçıya göre 350 metrekare, mühendise göre 270,6 m2 dedim

Nihat Genç "Yaza yaza yazar oldum" demişti. Bizler boza boza yapmasını öğrendik; siz de öğrenirsiniz :)
Umarım hocam böyle böyle öğreneceğim. Artık korkmuyorum bisikletimi kurcalamaktan bir şekilde hallederim diyorum :utan:

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Altuğ
Heralde yani, sana A8 Long, hem sepetli hem ellemeli.Kılıç da vereceğiz tabii ki, Arapça tercüman ne istersen:harika: Sayıştay da seni denetlemeyecek. Daha ne istiyon

Abi, dükkanımı satışa koydum,emlakçı satacak.
Emlakçı bana soruyor:"Abi dükkan kaç m2?"
Ben de cevap verdim "Emlakçıya göre mi, bir mühendise göre mi?"
Şaşırdı,nasıl yani dedi
Emlakçıya göre 350 metrekare, mühendise göre 270,6 m2 dedim
Benim karşıma çıkanlar, satmıyor. Bekletiyor. Evi kendim ilana çıkıp 3 haftada kendim sattım. Öncesinde 4 emlakçıda ayrı ayrı zamanlarda 8 ay bekledim nedense.

1987 yılındaki halinden hiç de farklı değil, şimdilerde 52 civarında olmalı hala çocuk gibi Evli ve Çocuklu'nun Ted'i.

Şu dizi gibi eğlendireni halen yapılmadı benim gözümde.

faustino

• Beğen
Tepkiler: TOOL
Geri