Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

bakan makan atamayın. 😁
-İhale veririm
-Bakanlığına dezenfektan felan istersen satabilirsin
-Çoluğun çocuğun özel okulda biyoloji okursa, Hacettepe Tıpa geçirtirim
-Arabayla felan trafik suçu işlersen ceza meza yok
-Liyakatsız akrabalarını iyi devlet kurumlarına atarım.
_3 5 yerden maaş bağlarım

Daha ne istiyon.Ülkenin birinde bunları yapıyorlar 3 5 kişiye, halkı da kayıtsız şartsız destekte. Daha ne istiyon açgözlü Cemal :snzdglsn:

Scudo
-İhale veririm

Daha ne istiyon.Ülkenin birinde bunları yapıyorlar 3 5 kişiye, halkı da kayıtsız şartsız destekte. Daha ne istiyon açgözlü Cemal :snzdglsn:
bakan vs olmaya en çok vipden uçağa bindikleri için özeniyorum, uaçkta da en önü vs veriyorlar, geç kalsan da bekliyor uçak
Erzurumda otururken belediye başkanını bile beklemişliğim var uçakta yanına birini de oturtmadılar korumasından başka.

Artık bisikletçilik ölüyor. Hatta öldü diyebilirim. Yeni nesil bisiklet ve spordan uzak. 15 yaşında motora binmeye başlıyorlar bunların ekseriyetle 20-21 yaşındakiler de kurye oluyor. Bu hali ile eğitimsiz sporsuz ve hobisiz bir nesil geliyor. daha 10 sene önce istanbulda 10larca bisiklet grubu ile sürüş yaptığım oluyordu. Şimdi bisiklete binen kalmadığı gibi bir kaç küçük çekirdek yaşlı grubundan başka turlayacak ekip de yok.

Artık bisikletçilik ölüyor. Hatta öldü diyebilirim. Yeni nesil bisiklet ve spordan uzak. 15 yaşında motora binmeye başlıyorlar bunların ekseriyetle 20-21 yaşındakiler de kurye oluyor. Bu hali ile eğitimsiz sporsuz ve hobisiz bir nesil geliyor. daha 10 sene önce istanbulda 10larca bisiklet grubu ile sürüş yaptığım oluyordu. Şimdi bisiklete binen kalmadığı gibi bir kaç küçük çekirdek yaşlı grubundan başka turlayacak ekip de yok.

bisiklet ve ekipmanları pahalılığı sebebiyle oluyor.
sukuter veya motor almak daha kolay geliyor.
insanlar enerji harcamak nabzı yükseltmek istemiyor. bilek hareketi ile giden araçlar varken kim seeeeetsin bisikleti.

Yapay zekayı çok sık kullanırım. İşim gereği excel ile de içli dışlıyım. Takıldığım bir yerde formül desteği aldım ve konuyu çözdük. Teşekkür ettim ve bana verdiği cevap beni tanıyan bir büyüğüm gibi hissettirdi.

Verdiği cevap;
Yapay zekanın mucidi yapay zekaya teşekkür etmeyin.Çünkü her teşekkür ettiğinizde sistem extra enerji tüketiyor dedi.Yani milyonlarca insan teşekkür etse extradan milyonlarca dolarlık enerrji kaybı oluyormuş.Saygılar Ramiz Bey🫡

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve mcanerg
Yapay zekanın mucidi yapay zekaya teşekkür etmeyin.Çünkü her teşekkür ettiğinizde sistem extra enerji tüketiyor dedi.Yani milyonlarca insan teşekkür etse extradan milyonlarca dolarlık enerrji kaybı oluyormuş.Saygılar Ramiz Bey🫡

Teşekkür etmeye devam edeceğim.

-İhale veririm

Yetkiliyken en basiti kırmızıda geçsem kendimi ben ihbar ederim. 😄

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ben öyle kuru kuruya Diyanet Başkanı olmam, Audi A8 isterim hem de Long olacak ayağımı uzatacağım.

Canım abim lounge'u long sanıyor, ayak uzatırım diyor. Neyse makama gelince öğrenecek :koptum:

a8L L: long wheelbase 13cm daha uzun
her yerde L dediğin gibi uzun diye geçiyor, ön tekerden arka tekere mesafe. Audi'nin resmi sitesinde bile lounge tabiri yok.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
arkdaslar sehirde rota belirlerken hangi uygulamayı kullanıyorsunuz apple map ya da Google map arabalara gore rota oluşturuyor otoyolları görmezden gel desen dahi hala biz siniri 80km olan yollara sokuyor o yolda asagi doğru giden tunele girmek korkutuyor. strava rota oluşturmuyor anladigim kadarıyla varolan rotaları öneriyor. bisiklet yolu aramıyorum sadece sehirde sürmekten zevk alıyorum ama haritanın beni sürekli büyük yollara atmasından dolayı hoşlanmıyorum umarım anlatabilmisimdir.
Strava, ücretli üyeliğiniz varsa istediğiniz gibi rota oluşturmanızı sağlıyor. Harita üzerinde başlangıç-bitiş noktaları seçip önerdiği rotayı kullanabileceğiniz gibi gerek noktalar işaretleyerek haritayı uzatma, gerek rotayı tutup çekerek istediğiniz güzergahlara kaydırabilme ve gerekse de checkpoint noktaları ekleyerek kendi verdiği güzergahı modifiye etme imkanı sunuyor (son 2 özellik masaüstü uygulamada aktif kullanılabiliyor).

Google’ın harita uygulamasında da yine eğer masaüstü sürümü tercih ederseniz aslında Strava’yla aynı fonksiyonları mevcut ancak Strava’nın ayrıldığı nokta hem kendi hem de genel ısı haritalarını da görebilmeniz. Yani Google Maps daha önce kimsenin kullanmadığı bir rotayı veya nadiren de olsa aslında gerçekte olmayan yolları güzergaha ekleyebiliyor, ancak Strava’da başka kişiler tarafından kullanılan yollar kullanım sıklığına gçre tonu değişkenlik gösteren daha farklı renklerde görünüyor. Haliyle “Strava’dan güzergah oluşturdum kervan geçmez yerlere soktu beni” gibi bi şikayetiniz olmaz. Google Maps’in ek olarak güzergah tercihlerinde en kısa mesafe, en kısa süre ve en çok yakıt tasarrufu sağlanabilecek güzergahları seçebilme imkanı var. Bu sayede başlangıç ve bitiş noktalarını vererek güzergah çeşitliliğini arttırabilirsiniz bir nebze de olsa. Google Maps’in Strava’ya göre bir avantajı olarak belki canlı trafik bilgisini sayabiliriz ki bazı zamanlarda faydalı olabilir. Ayrıca yine kimi durumlarda avantaj sağlayabileceğini düşündüğüm ama nasıl çalıştığından tam emin olmadığım bir yapay zeka desteği de var sanırım Maps’in, ilk kez gitmek istediğiniz bir güzergahta sizin geçmişte Maps’ten yol tarifi alarak gittiğiniz ve kasti olarak gösterdiğinden farklı yollara girdiğiniz durumları değerlendirip ona göre güzergah önerileri çıkarıyor sanırım. Eşimle birlikteyken aynı noktaya yol tarifi aldığımızda farklı öneriler sunuyor zira.

Bu iki uygulama dışında harita fonksiyonu olan bir başka uygulama kullanmadığım için Yandex mandex gibi uygulamalarla ilgili bilgi paylaşamayacağım maalesef.

Geri