areklim
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 5.901
- İsim
- fuatd
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Diğer
suzuki varken ladaya laf mı düşerEvet.
Lada'da takviye vites, mekanik diferansiyel, daha iyi uzaklaşma yakınlaşma açısı var.
Gla alan kaldırıma çıksın instagrama off road yaptım diye foto koysun![]()
(emekli offroadçı )
Almanlar işine baksın arazide japon amerikan gerisi yalan
bir ara orjinal huracain 4.0 motorlu CJ 6 kullanmıştım pazar sabahları Mecidiyeköyden çıkarken mahallenin alarmları konser verirdiMotor sesi konusuna bir yorum da ben ekleyeyim o zaman. Ben de Amerikancıyım V8 ve Harley grubunun V-Twin sesi üzerine ses tanımam, özellikle de rölantideki tıkır tıkır saydırma sesi üzerine. Bunun yanı sıra bazı araçlardaki supercharger vınlamasının da ayrı bir tadı var.
Volvo T5 denildiğinde de aklıma krem sarı gibi bir rengi olan wagon olan model geliyor. Ayrıca breaking bad izleyenler hatırlayacaktır Gustavo Fring'de bir Volvo kullanıcısıdır. Aile arabası gibi görünmesinin yanında özellikle eski (Çin öncesi) dönemki Volvolar daha bir başkadır. Tam sleeper bir araç eski modellerdeki geniş kaputu için bazı yürek yemişler LS motor ile de swaplamaktadır. Volvo'nun doğum yeri İsveç'te Volvo kadar çok olan bir araç varsa yine Amerikanlardır, adamlarda manyak bir klasik Amerikan sevgisi var. Son olarak Volvo 'nun da namı değer tuğlası "Brick" modeli makbuldür.