Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Geçen gün Eskişehir'de yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan, köpekbalığı kıkırdağından ürettiği ve kendi (link) 12.000 TL'ye sattığı gıda takviyesi ile kansere çare bulduğunu iddia eden, bu yüzden memleketimin komplo teorisyenlerinin ilaç şirketleri tarafından öldürüldüğünü iddia ettikleri çocuk doktoru Savan Günay'ın bir twiti:

1000073861.jpg

Scudo
Geçen gün Eskişehir'de yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan, köpekbalığı kıkırdağından ürettiği ve kendi (link) 12.000 TL'ye sattığı gıda takviyesi ile kansere çare bulduğunu iddia eden, bu yüzden memleketimin komplo teorisyenlerinin ilaç şirketleri tarafından öldürüldüğünü iddia ettikleri çocuk doktoru Savan Günay'ın bir twiti:

327972 dosyayı görüntüle

?

Meridaların, Scottların Cannondalelerin güzel şehir bisikletleri var. Carraro ve Mossolarda da var.
İlla Trek bineceksin diye şart mı var.Tercihe de bir şey dememek lazım
Binmek istersen de Trek Fxlerin çoğu sorunlu, komponentleri zayıf. Hadi kadrosu iyi desen, şehir bisikletin de kadro ne kadar önemli.
Ha dersin kadrosu geometrisi iyi olsun yol bisikletlerine bakılmalı.

Amacına uygun olursa gerekirse Ladaya da bakılır. Araziye gir bakalım Gla ile bir de 86 model Niva ile.

Egzeşare etmeyelim lütfen, ne anlatmak istediğimi anladın :ssrtcbya: :snzdglsn:

Almanların sözüdür bilirsin "Mercedesler V6 ve E Class ile başlar."
Tabi ki müşteri ihtiyaç ve beklentileri otomobil teknolojisi vb değişti ama ben de otomobil romantiği petrolhead olarak Almanların sözünün doğru olduğunu düşünüyorum.
Trek gibi üst düzey bir markanın da aynı Mercedes gibi daha geniş müsteri portföyüne ulaşmak adına Fx serisini çıkardığını düşünüyorum

Savunmaya gel dostum diyecektim, içinde Brütüs varmış. :snzdglsn:

@Can Çelik gel bi de sen vur, böğrüme böğrüme. Sırtımda yer kalmadı, oraları @Sadettin Z. halletti
LAda arazide daha iyi demek istedin sanırım :D

LAda arazide daha iyi demek istedin sanırım :D
Evet.
Lada'da takviye vites, mekanik diferansiyel, daha iyi uzaklaşma yakınlaşma açısı var.

Gla alan kaldırıma çıksın instagrama off road yaptım diye foto koysun :ssrtcbya:

Volvo T5 motorlarının da çok güzel sesi var :)
Benzinle pek aram yok ama 5 silindir sonucta v10 yarısı, gaza basinca tabiki güzel ses çıkar.
Evet.
Lada'da takviye vites, mekanik diferansiyel, daha iyi uzaklaşma yakınlaşma açısı var.

Gla alan kaldırıma çıksın instagrama off road yaptım diye foto koysun :ssrtcbya:
Bildigim kadarıyla torsen diferansiyeli var lada nivada. Gla yi bilmem ama uretimden kalkan g serisi saglam off road yapiyor.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Hello everyone

Dosyalar

• 17500715460556720212313626369311.jpg
    17500715460556720212313626369311.jpg
    169,3 KB · Okunma: 19
Belli oldu sizinle motor konusunda anlaşamayız biri dizel diyor biri golf motoru biri turbo motor, ayrı dünyaların insanlarıyız

Pazar günü taşınacağım, her yer kutu, bir o kadar daha da yapılacak iş var, uzun süre cidden taşınmak istemiyorum 🤬

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.

327972 dosyayı görüntüle
sağ ayak baş parmağında olan mekanizma sol ayak baş parmağında olmamasını kınıyorum, bir de merak ettim solaklarda nasıl acaba?

Motor sesi konusuna bir yorum da ben ekleyeyim o zaman. Ben de Amerikancıyım V8 ve Harley grubunun V-Twin sesi üzerine ses tanımam, özellikle de rölantideki tıkır tıkır saydırma sesi üzerine. Bunun yanı sıra bazı araçlardaki supercharger vınlamasının da ayrı bir tadı var.
Volvo T5 denildiğinde de aklıma krem sarı gibi bir rengi olan wagon olan model geliyor. Ayrıca breaking bad izleyenler hatırlayacaktır Gustavo Fring'de bir Volvo kullanıcısıdır. Aile arabası gibi görünmesinin yanında özellikle eski (Çin öncesi) dönemki Volvolar daha bir başkadır. Tam sleeper bir araç eski modellerdeki geniş kaputu için bazı yürek yemişler LS motor ile de swaplamaktadır. Volvo'nun doğum yeri İsveç'te Volvo kadar çok olan bir araç varsa yine Amerikanlardır, adamlarda manyak bir klasik Amerikan sevgisi var. Son olarak Volvo 'nun da namı değer tuğlası "Brick" modeli makbuldür.

Motor sesi konusuna bir yorum da ben ekleyeyim o zaman. Ben de Amerikancıyım V8 ve Harley grubunun V-Twin sesi üzerine ses tanımam, özellikle de rölantideki tıkır tıkır saydırma sesi üzerine. Bunun yanı sıra bazı araçlardaki supercharger vınlamasının da ayrı bir tadı var.
Volvo T5 denildiğinde de aklıma krem sarı gibi bir rengi olan wagon olan model geliyor. Ayrıca breaking bad izleyenler hatırlayacaktır Gustavo Fring'de bir Volvo kullanıcısıdır. Aile arabası gibi görünmesinin yanında özellikle eski (Çin öncesi) dönemki Volvolar daha bir başkadır. Tam sleeper bir araç eski modellerdeki geniş kaputu için bazı yürek yemişler LS motor ile de swaplamaktadır. Volvo'nun doğum yeri İsveç'te Volvo kadar çok olan bir araç varsa yine Amerikanlardır, adamlarda manyak bir klasik Amerikan sevgisi var. Son olarak Volvo 'nun da namı değer tuğlası "Brick" modeli makbuldür.
o zaman sana bir soru ama araştırmadan cevap vermen lazım, Harley motoru atların hangi yürüyüş tipine uygun ses çıkarıyor. Fatboyu olan arkadaşım hiç bakmadan bilmişti.

• Üzgün
Tepkiler: MakRo
MF35Tractor_J102_Image2.jpg

Massey Ferguson 35x (Çarpılı 35) 1962 model
Çok tatlıdır. Fıtı Fıtı ses çıkarır, Fıtı Fıtı gider.
2 - 2,5 sene önce Denizli'de 68 bin liraya bulduydum. Biraz boya işi vardı. Zorla vazgeçirdiler. Keşke alsaydım @Cemal Ç. 'e hava atardım

327975 dosyayı görüntüle

Massey Ferguson 35x (Çarpılı 35) 1962 model
Çok tatlıdır. Fıtı Fıtı ses çıkarır, Fıtı Fıtı gider.
2 - 2,5 sene önce Denizli'de 68 bin liraya bulduydum. Biraz boya işi vardı. Zorla vazgeçirdiler. Keşke alsaydım @Cemal Ç. 'e hava atardım
Ben biraz büyümüşüm sanırım. Hafif kafa rüzgarıyla bile bunlar yavaş kalıyor bana artık. Şöyle bir şeyin ardına takılmak öyle güzel ki;

GP-Achat_Photo-tracteur-6R-700x394.jpg

Bunun ardından 40, 45 km/sa hızla gitmek o kadar zevkli ki, anlayamazsınız. 😁
...
O değil de ben ne alaka?🙄

Ben biraz büyümüşüm sanırım. Hafif kafa rüzgarıyla bile bunlar yavaş kalıyor bana artık. Şöyle bir şeyin ardına takılmak öyle güzel ki;

327982 dosyayı görüntüle

...
O değil de ben ne alaka?🙄
Ben köyde massey sürmüştüm çok zevkliydi tekerlerin ters yöne dönmesi çok iyi oluyor, mercedes gye daha yeni geldi özellik traktörlerde yıllardır var diyen yok

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben 40-45 km/sa yaparken bana zor tutunan dili dışarda, soluyup duran bir arkadaşımı hatırlattın. :snzdglsn:

Geri