areklim
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 5.913
- İsim
- fuatd
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Diğer
ben sepet gördüm heyecanlandım örneğin, onu bisiklete takmadan duramazdım ama siz malzemeleri koyuyorsunuz sanırımyeni tutacaklar ve gidon sargısıtatsubi güzelleşiyor ...( bisikletle ilgili her şey bir heyecan yaratıyor nasıl bir hastalık bu )
327937 dosyayı görüntüle
malzeme sepeti genelde bisiklet çantam ve kask duruyorben sepet gördüm heyecanlandım örneğin, onu bisiklete takmadan duramazdım ama siz malzemeleri koyuyorsunuz sanırım![]()
Zeytinyağı değiştiren ilk sizi gördüm valla.bugün çok sıcak çıkılmaz dışarı zaten haftasonu kalabalık dışarısı dedim zeytinyağı almışlar değişecek dendi 5 km teptim dönüşte soğuk su yıkandım giysileri de yıkayıp astım tam oturdum bu kez saç kesme aleti alınacak fendi geçen haftanın ürünü olduğu için birçok şubede bitmiş dön dur bir 10 km de öyle yaptım.
nasıl yüzlerce km biniyorlar benim akıl ermiyor.
keşke market fiyatlarına chatgpt ile ulaştığımız gibi stoklarında olan ürünü de bilebilsek dolaşmaktan usanınca bir şubeden diğerlerine telefon açtırıp buldum
niye değişmesin ki hakmardan 1100 TL'ye almış babam aynı ürünü Migros'ta 1000 TL görünce yeniden almış eve gelince ben tekrar gitmeye üşendim götür şunu iade et dedi geri getirdiğimde de para sende kalsın deyip almadı. Zeus razı olsun hem bisiklete bindim hem de karlı çıktımZeytinyağı değiştiren ilk sizi gördüm valla.
Haftanın ürünü muhabbetini kasiyerler tanıdıklara saklıyor hocam hiç uğraşmayın bile
Siz zaten 100 liralık yemek yakmışsınız zararlı bile olabilirsiniz😂niye değişmesin ki hakmardan 1100 TL'ye almış babam aynı ürünü Migros'ta 1000 TL görünce yeniden almış eve gelince ben tekrar gitmeye üşendim götür şunu iade et dedi geri getirdiğimde de para sende kalsın deyip almadı. Zeus razı olsun hem bisiklete bindim hem de karlı çıktım
aslında chatgpt kullansa hangi ürün o gün hangi markette en uygun fiyata çok güzel kıyaslıyor ama dolaşıp muhabbet etmeyi seviyor benimki.
Forumda jant hakkında sorular vs. gibi konular var. Oralarda da yazılmıştır ama yine de özet geçiym. Eğer teller sürekli kopuyorsa akordlarda genel olarak bi problem olması muhtemel. En sağlıklısı iyi bir bisikletçide jantı tekrar ördürmek. 5. kez tel kopması pek normal bir durum değil. Muhtemelen fazla gergin akord yapılmış jantınıza.Trek fx3 kullanıyorum.Arka jantın telleri sürekli kopuyor.Sizce jantı mı değiştirmeliyim yoksa sadece tel mi değiştireyim? Çünkü 5.kez tel koptu.
Herkesin bir karakteri, hayata bakışı var, neden senin istediğin gibi biri olmasını istiyorsun ki? Hoşlanmıyorsan görüşmezsin olur biter.İnsanların bu kadar sivri dilli olmasına tahammül edemiyorum. Ya etrafında sohbet edebileceğin bir tane insan yok hâlâ dilini tutamıyosun
Bazı şeyleri duymazdan gelmek gerekir, bazı şeyleri de bilmeyiver, bir defa da fikrim yok bilgim yok demeyi öğren dimi? Her konuda nasıl yorum yapabilirsin ki...
Doğrudur hocam o da sizin görüşünüz. Ben özel olarak görüşmüyorum zaten ama içimi dökmek istedim. Yoksa herkes özgür tabiHerkesin bir karakteri, hayata bakışı var, neden senin istediğin gibi biri olmasını istiyorsun ki? Hoşlanmıyorsan görüşmezsin olur biter.
Teşekkür ederim cevabınız için.İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir bisikletçi var mıdır ?Forumda jant hakkında sorular vs. gibi konular var. Oralarda da yazılmıştır ama yine de özet geçiym. Eğer teller sürekli kopuyorsa akordlarda genel olarak bi problem olması muhtemel. En sağlıklısı iyi bir bisikletçide jantı tekrar ördürmek. 5. kez tel kopması pek normal bir durum değil. Muhtemelen fazla gergin akord yapılmış jantınıza.
Bu kadar çok veriyle insan zekası baş edemiyor zaten o sayede topluluklar manipüle edilebiliyor. Yapay zeka sayesinde verileri ayıklamamız çok daha kolay, binlerce sayfalık veriyi özetleyebiliyor. algoritmayala yine oynanabilir tabi ama Google bundan önce çok ciddi oynuyordu zaten.Çakma zekaa ve aptallaşan insanlık. Amerikalı ortalama zekadaki bir kadına, amerikanın başkenti vaşinton diye söylüyor spiker, öyle mi diyor kadın. Sonra hemen dönüyorum aleksaa gı amarigonyanın başkenti vaşinton mu diye soruyor. Gızımız aleksa evet diyince 80 ayküülü kadın mutmain bir şekilde hakket öyleymiş diyor. Amarikonyalıların akıllarını, gızlarımız siriylen aleksaya emanet etmelerine ne var la diye tepki gösterebilirsiniz.
Çakma zekaa ile ülkemiz aklını çetciipiitii ye ihale etti çoktan. Tıvaytır namı diğer iks te biri bir paylaşım yapıyor, ilk yorum gırok bu doğru mu?
Ne var bunda he mi? Muhakeme yeteneği yitti yiter.
Jant örme konusunda bildiğim en başarılı yer Bisikletsepeti. Baya ustalar bu konuda. Hatta çok spesifik jant teli veya örümleri konusunda da tecrübeleri var. Google ile aratırsanız bulursunuz. Ben Avrupa yakasından oraya götürüyorum jantımla ilgili çözemediğim bir sorun yaşarsam.Teşekkür ederim cevabınız için.İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir bisikletçi var mıdır ?