Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Tatsubicilik bir yaşam tarzıdır. Anlatılmaz yaşanır.:ssrtcbya:
Tatsubiler yine iyi. En azından bisiklet sürüyorlar. Poposu yıllardır seleye değmeyip bisiklet forumunda fink atanlar var bi de. Acaba kim kim? :ssrtcbya:

Scudo
Tatsubiler yine iyi. En azından bisiklet sürüyorlar. Poposu yıllardır seleye değmeyip bisiklet forumunda fink atanlar var bi de. Acaba kim kim? :ssrtcbya:
Hiç üstüme alınmadım.
Şartlar oluşmadı(rüzgar, sıcak, nem, eğim, trafik, keyfim vb) bisiklete bu yüzden binmiyorum.
Tatsubiler ideal şartları bekler. :krnz:

• Beğen
Tepkiler: areklim
Bazen İsviçre manzara/gezi videolarının altına Türkçe "keşke Türkiye'de doğmaktansa İsviçre'de inek olsaydım" yazanları görüyorum onlara şunu göstermek lazım.

Ama adamları doğal afet de öldürmüyor azizim, on gün önceden "toprak kayması olacak" demişler.

Bizim maden yerinde toprak kayması olacak kazıyı durdurun diyenlere dava açıldı, toprak kaydı, işçiler öldü, önceden uyaranlar yargılanıyor.

Bazen İsviçre manzara/gezi videolarının altına Türkçe "keşke Türkiye'de doğmaktansa İsviçre'de inek olsaydım" yazanları görüyorum onlara şunu göstermek lazım.

Ama adamları doğal afet de öldürmüyor azizim, on gün önceden "toprak kayması olacak" demişler.

Bizim maden yerinde toprak kayması olacak kazıyı durdurun diyenlere dava açıldı, toprak kaydı, işçiler öldü, önceden uyaranlar yargılanıyor.

Torpak gayması dağların fıtratında vaa

3.9 km yüzme, 180km bisiklet , 42.2km koşu, hiç bitmeyecek gibiydi sabah suya atlarken :) Bitti, sonundaki anons da tüm yorgunluğu alıp götürdü. "Gurkan from Turkey, you're an Ironman!"

4 mevsimi yaşadım 10 saat içinde :) şiddetli yağış , gök gürültüsü, 25km/sa rüzgar , yakıcı güneş, bol bol havada uçuşan polen. Yine de sonuç beklentilerimin çok çok ötesinde gerçekleşti.

Daha iyi olur muydu olurdu, özellikle sakatlık sebebiyle 3 aydır koşmamak, bu yarışa da ağrı kesiciler ile katılmak koşuyu etkiledi, son 15km de sola dönerken yengeç gibi dönüyordu yan yan . İnanılmaz bir atmosfer vardı, 4x10,5 kmlik parkur boyunca 7 den 70e sağanağa aldırmadan partiliyorlardı insanlar :)

Bisiklette rüzgar çok güçlüydü, draft da yasak olunca çok hırpaladı. Parkur şehir içi hariç güzeldi. İnsanlar evlerinin önüne masalarını atıp biralarını açmış bizi motive ediyorlardı :)

Çok özenli , halkın desteğinin bol olduğu tarifsiz bir deneyimdi. Belki bir ara , bir başlıkta süreci detaylı yazarım. Şimdi dinlenme zamanı :)

1000026889.jpg

Resmen delilik bu, sırtında bisikletle çıkmak ayrı delilik, bisikletle inmek apayrı bir delilik.

edit ama abone oldum, belki bir bir gün ben de denerim :)

Redbulldan 30 cevapsiz arama
3.9 km yüzme, 180km bisiklet , 42.2km koşu, hiç bitmeyecek gibiydi sabah suya atlarken :) Bitti, sonundaki anons da tüm yorgunluğu alıp götürdü. "Gurkan from Turkey, you're an Ironman!"

4 mevsimi yaşadım 10 saat içinde :) şiddetli yağış , gök gürültüsü, 25km/sa rüzgar , yakıcı güneş, bol bol havada uçuşan polen. Yine de sonuç beklentilerimin çok çok ötesinde gerçekleşti.

Daha iyi olur muydu olurdu, özellikle sakatlık sebebiyle 3 aydır koşmamak, bu yarışa da ağrı kesiciler ile katılmak koşuyu etkiledi, son 15km de sola dönerken yengeç gibi dönüyordu yan yan . İnanılmaz bir atmosfer vardı, 4x10,5 kmlik parkur boyunca 7 den 70e sağanağa aldırmadan partiliyorlardı insanlar :)

Bisiklette rüzgar çok güçlüydü, draft da yasak olunca çok hırpaladı. Parkur şehir içi hariç güzeldi. İnsanlar evlerinin önüne masalarını atıp biralarını açmış bizi motive ediyorlardı :)

Çok özenli , halkın desteğinin bol olduğu tarifsiz bir deneyimdi. Belki bir ara , bir başlıkta süreci detaylı yazarım. Şimdi dinlenme zamanı :)

327622 dosyayı görüntüle
Uzun mesafe yuzme hizlarimiz benzermis hocam. Gerisi yok tabi bende: D

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Redbulldan 30 cevapsiz arama

Uzun mesafe yuzme hizlarimiz benzermis hocam. Gerisi yok tabi bende: D
1:46 çıkarıyorum ama sonrasındakilerde bu sonuçlar gelmezdi. Nabzı yükseltmemek için ağırdan almam gerekiyordu.

1:46 çıkarıyorum ama sonrasındakilerde bu sonuçlar gelmezdi. Nabzı yükseltmemek için ağırdan almam gerekiyordu.
125 ortalama nabizla 1 saatte 3100 ile 3200 metre aralığında gidiyorum. Günüme göre değişiyor. Hiçbir şekilde 2 gün ust üste yapmıyorum bunu. Daha doğrusu yapamıyorum.

125 ortalama nabizla 1 saatte 3100-3200 metre gidiyorum. Günüme göre değişiyor. Hiçbir şekilde 2 gün ust üste yapmıyorum bunu.
Tebrikler 1:52, 1:56 çok güzel bir paceler.

• Beğen
Tepkiler: megadeth
Tebrikler 1:52, 1:56 çok güzel bir paceler.
maksimumum 4000 i az biraz gecik vaziyetteydi onda da yanimda yarisci bi cocuk vardi 195 boyunda yunan tanrisi ayarinda bi tip. Psikolojim bozulup, nabzi felan unutup kulakliktan güllü bergen selahattin ozdemir azer bulbul yildiz tilbe ortaya karisik atarli arabesk listemi acip yardirmistim. Ardından 1 hafta yataktan çıkmadım :D

Tara Reid 49 yaşında kendini ne hale getirmiş, Elm Sokağında Kabus filmlerinin yıldızı Heather Langenkamp 61 yaşında kadın hala çok güzel.

(link)
May be an image of 2 people and text

327622 dosyayı görüntüle
Şunu başaranlara saygı duyuyorum. Ben yapamam, yüzmeyi bilmiyorum. 😅 Yani bilmiyorum derken bana kadar. İzmir körfezde feribottan düşsem kesinlikle kıyıya varamam. 😁

Şunu başaranlara saygı duyuyorum. Ben yapamam, yüzmeyi bilmiyorum. 😅 Yani bilmiyorum derken bana kadar. İzmir körfezde feribottan düşsem kesinlikle kıyıya varamam. 😁
Ben sadece bisikletten düşüyorsun sanıyordum, feribottan da mı düşüyorsun? :D

Ben sadece bisikletten düşüyorsun sanıyordum, feribottan da mı düşüyorsun? :D
Düşmedim de düşsem dedim. 😅 Yani ne kadar yüzebildiğimi farazi bir şekilde öyle anlatabildim.
300, 500 mt yüzerim, çok zorlasam biraz daha fazla, ama sonra "ben niye uğraşıyorum ya" diyerek karabatak gibi dibe dalarım. Zaten çocukken bir defa boğuluyordum, adamın biri kurtardı. 🤣
Hah, İstanbul'luymuşsunuz sayın @mcanerg . Ben boğazı yüzerek geçemem. Akıntı olmasa bile. 😁

Düşmedim de düşsem dedim. 😅 Yani ne kadar yüzebildiğimi farazi bir şekilde öyle anlatabildim.
300, 500 mt yüzerim, çok zorlasam biraz daha fazla, ama sonra "ben niye uğraşıyorum ya" diyerek karabatak gibi dibe dalarım. Zaten çocukken bir defa boğuluyordum, adamın biri kurtardı. 🤣
Hah, İstanbul'luymuşsunuz sayın @mcanerg . Ben boğazı yüzerek geçemem. Akıntı olmasa bile. 😁

Hocam dikkat ediyorum da 2 mesajınızda da beni anlatıyorsunuz. Ben ben diyip duruyorsunuz ama kendi üstüme alındım. Ayıp yani...
:komik: :komik: :komik:

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
abi feribottan düşünce veya boğazda vapurdan sen yüz biz seni kıyıdan alırız demezler merak etme :D yoksa ben de eski yüzücü sayılırım ama yüzebileceğimden emin değilim :) Senin en azından kondisyonun var

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri