Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Farkımız şu olacak: Çiller'in 2 anahtar vaadi gibi, her eve 2 konsol (PS5 ve XBOX) vereceğiz :)
Konsolların konsolluğu mu kaldı Switch dışında, sadece güçlü bir PC yeter her şeye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: megadeth
Scudo
Ciddi ciddi 40 yaşında şundan alıp sürmek istiyorum.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Ciddi ciddi 40 yaşında şundan alıp sürmek istiyorum.

-40 yaşındasın
-Zottirik şeyler almak istiyorsun

Lateks kıyafetler giydin mi de tamamdır. Al sana "orta yaş sendromu"

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Çocuğa ‘paramız yok’ diyerek bişeyler almaktan vazgeçirme huyu bende de var, o yüzden her zaman gerçekten imkanı olmadığını düşünmeyin bu insanların. Bi defa yanlış yaptık, böyle dedik ve şimdi bişeylerden vazgeçirmenin en kolay yolu benim için maalesef bu.

Ha ben küçükken öyle bolluk içinde büyümedim, -nedendir bilemiyorum- ben o ‘benim imkanım olmadı o yüzden çocuğuma her istediğini sağlayabilmem lazım’ ebeveynlerden de değilim. Oğlum bazen gerçekten imkanım olmayan şeyler istiyor mesela, hiç gocunmadan rahatça ‘onu alacak paramız yok oğlum’ diyebiliyorum. Doğrudur yanlıştır orasını bilemem ama oğlumun halinin farkında olması ve bundan utanmaması benim hoşuma gidiyor.

Reis "Doğum hızının düşmesi felaket sebep " refah" demiş.
Bazen ciddi ciddi düşünüyorum,gerçekten bu ülkenin çumhurbaşkanımı acaba bu adam diyorum! Yada etrafındaki kitle öyle bir empoze ediyorki herife Finlandiya falan zannediyor burayı herhalde.Toplumdan izole olmak,halktan kopuk olmak böyle birşey demekki,sarayın altın varaklı sofrasından burası nasıl görünüyorsa artık!

Itchy Boots 5. sezonu bitirdim, Afrika kırsalında ıssız bir yerde sürerken yürüyen birine denk geldi. Nereye gidiyorsun dedi çocuğa, yolunun üstünde olduğunu öğrenince atla arkama dedi. Çocuk "serap görüyor olmalıyım çok yürüdüm güneş altında" der gibi baktı. Hollandalı motorsikletli bir kızın Afrikanın kırsalında sizi arkasına bindirmek için durma ihtimali herhalde başına meteor düşmesinden daha azdır. Ben olsam hemen gidip piyango alırdım.

Zafer hocanın yeni videosunun 10. dakikası çok komik, motorcu trafikten sıkılıp kaldırıma çıktı hemen önündeki trafik polisini gördü aynı anda.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Suudi Arabistan'da alkollü içecek satışı yasağı kaldırılmış. Kabul etmiyorum, etmiyoruz. Kutsal topraklarımızda alkol denen şeytan icadının işi yok. Suudi kardeşlerimi sokaklara, tepki göstermeye davet ediyorum.

Yeni filminin adı: Terkediş Ertuğrul.

1748184994597.png

• Hahaha
45 dakika "ön sepet mi yoksa gidon çantası mı daha iyi?" muhabbeti çevirmişler, oysa sepetin içine sırt çantası en güzel çözüm.

12 saatte 5 bin izlenen videosu olan bir kanala neden YouTube oynarım dublaj servisi sağlamıyor anlamıyorum. Günlerce sadece birkaç yüz izlenen kanala geçtiğimiz hafta 10'a yakın dil desteği verdi YouTube.

• Beğen
Suudi Arabistan'da alkollü içecek satışı yasağı kaldırılmış. Kabul etmiyorum, etmiyoruz. Kutsal topraklarımızda alkol denen şeytan icadının işi yok. Suudi kardeşlerimi sokaklara, tepki göstermeye davet ediyorum.
Suudun birinin sosyal medyadaki karşı duruşa verdiği cevap "Türkiye'de alkol serbest mi" olmuş. Evet cevabına ithafen "o zaman bize niye yasak olsun" demiş.
Hatırladığım kadarıyla yansıttım. 😅

• Beğen
Final Four Final canlı yayında izlemek isteyene S sports da şifresiz.

Çocuğa ‘paramız yok’ diyerek bişeyler almaktan vazgeçirme huyu bende de var, o yüzden her zaman gerçekten imkanı olmadığını düşünmeyin bu insanların. Bi defa yanlış yaptık, böyle dedik ve şimdi bişeylerden vazgeçirmenin en kolay yolu benim için maalesef bu.

Paramız yok demek bence yanlış birşey değil. Benim çocuklar da hayır deyince anlıyor ve çok da ısrar etmiyor.

Bizim küçük çocuğa bakıyorum da, az oyuncakla daha iyi oynuyor. Küçük yaşta bolluk bence çok da iyi birşey değil, dikkat dağınıklığına sebep olabiliyor.

Itchy Boots 5. sezonu bitirdim,

ilk günden beri takip ederim, bu işi iyi yapanlardan biri. hatta pandemide 2 defa izledim.

dünyayı gezen motorcu ve bisikletçi buldum mu izlerim, bu aralar daha çok bisiklet izliyorum. Youtube'da vlog olayı bu kadar yaygınlaşmadığı yıllarda blogları okurdum, 90lı yıllarda düzenli olarak dergi alırdım, pazar gazetlerinin gezi eklerini okurdum, vs...

Paramız yok demek bence yanlış birşey değil. Benim çocuklar da hayır deyince anlıyor ve çok da ısrar etmiyor.

Bizim küçük çocuğa bakıyorum da, az oyuncakla daha iyi oynuyor. Küçük yaşta bolluk bence çok da iyi birşey değil, dikkat dağınıklığına sebep olabiliyor.

ilk günden beri takip ederim, bu işi iyi yapanlardan biri. hatta pandemide 2 defa izledim.

dünyayı gezen motorcu ve bisikletçi buldum mu izlerim, bu aralar daha çok bisiklet izliyorum. Youtube'da vlog olayı bu kadar yaygınlaşmadığı yıllarda blogları okurdum, 90lı yıllarda düzenli olarak dergi alırdım, pazar gazetlerinin gezi eklerini okurdum, vs...
Şu çifti çok beğeniyorum ama konuşma yok, çok nadiren birkaç kelime dışında altyazı geçiyorlar. Nesini seviyorsun dersen çekimleri çok kaliteli. İki kere Ege'den Akdenize'e kıyı şeridini arabayla gezdim bu kadar güzel kalmadı benim hafızamda. Ama sanırım HD drone çekimi olması yer seviyesinden gözlemekten çok daha keyif veriyor.

Ben Dünya'yı gezenler kadar günübirlik kamp yapanları da izlemeyi seviyorum. Bir gece yemek yemek için ağaç kesip onu tutuşturup et, sebze, patates püresi pişirmek garip geliyor ama işin raconunda bu var sanırım, belki çantasına soğuk sandviç koyup çıkarıp onu yese bana da cazip gelmeyebilir.

Noraly şimdi kitap imza günleri için Avrupa'ya dönüyor sonra Asya gezisine çıkacak.

Şu şimdi Türkiye'de olan Asya'ya geçecek çift.

Bu da kamp meraklısı, kamp cihazları tanıtan bir vatandaş. Adamın videoları öylesine huzur verici ki acaba bu aktiviteyi yapsam bendeki etkisi nasıl olur diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Şu çifti çok beğeniyorum ama konuşma yok, çok nadiren birkaç kelime dışında altyazı geçiyorlar. Nesini seviyorsun dersen çekimleri çok kaliteli. İki kere Ege'den Akdenize'e kıyı şeridini arabayla gezdim bu kadar güzel kalmadı benim hafızamda. Ama sanırım HD drone çekimi olması yer seviyesinden gözlemekten çok daha keyif veriyor.

İki bölümü izledim, paylaştığın link youtube algoritmasında bana da geldi, hafta içi bir ara izlerim. Ege-Akdeniz kıyı şeridi dünyalar harikası ama bu arkadaşlar gibi Mayısta gideceksin :)

Başka yerde de yazdım, 1-2 haftalık Eurovelo (hangisi olduğu önemli değil) turu bu aralar hayallerimden biri ve doğru planlama ile benim için gerçekleştirmek çok da zor değil. Çocuklar olmasa hiç düşünmeden giderdim.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Geri