Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Çok büyük bir yerde yaşamıyorum ama ne zaman hastaneye gitsem çok bekletmeden tedaviye aldılar.
Hele iki yıl öncence bisikletten düşünce cankurtaranda uyandığım için iyi olduğuma inanmaları 10 saat falan sürdü.
ayağına kıymık mı batmıştı :D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
heyecan olunca çişim geliyor. Bu benim en büyük sorunum olabilir...
heyecan nerede oluyor bilmiyorum ama bisiklet Forumda olmamızdan dolayı paylaşayım dedim benim için enteresan bir bilgi selenin üzerinde yapılabiliyormuş.

Çok büyük bir yerde yaşamıyorum ama ne zaman hastaneye gitsem çok bekletmeden tedaviye aldılar.
Hele iki yıl öncence bisikletten düşünce cankurtaranda uyandığım için iyi olduğuma inanmaları 10 saat falan sürdü.
Macron'a ve Fransız vatandaşlarına üzülüyorum.
Fransa Sağlık Bakanlığının bütçesine büyük gedikler açıyorsun. Adamlar nereden bilsinler zırt pırt bisikletten düştüğünü.

ayağına kıymık mı batmıştı :D
O defa yaklaşık bir süre (tam ne kadar bilmiyorum ama kayıt durduktan yaklaşık bir saat sonra uyanmıştım) baygın kalıp cankurtaran içinde sedyeye bağlanırken uyandım. 😁
Macron'a ve Fransız vatandaşlarına üzülüyorum.
Fransa Sağlık Bakanlığının bütçesine büyük gedikler açıyorsun. Adamlar nereden bilsinler zırt pırt bisikletten düştüğünü.
Orada bir kaç sözcüğünüz yanlış sayın
!
Ben uzun zamandır bilinç kaybı yaşamadıkça düştüm demiyorum. Selatin'den inerken dönüşü alamayıp (yaşlılar yüzünden) dağdan yuvarlanıp dağıldığımda bile düştüm demedim. 🤪

heyecan olunca çişim geliyor. Bu benim en büyük sorunum olabilir...
Ben ilk datelerimde yaşıyorum bu sorunu... Hem de büyük. Stres demek ki herkese farklı etki ediyor

Full face olmadigi surece kaskin bir koruyuculugu yok, motosiklette bile full face olmayan kasklara saksi veya polissavar diyoruz. Avuc ici aramid fiber olan bir eldiven, saglam bir ayakkabi ve yine kaliteli bir dizlik cok daha fazla is görüyor. Insan reflexleri hep kafatasini korumaya yonelik. Bu yuzden çene ve yüz korumayan kaskin islevi milyonda 1 ihtimal.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
bugün bime pisiket malzemeleri gelmiş, gördünüz mü? sepeti çok beğendim içim de gitti ama dana kadar olduğu için bizdeki bisikletlere kirli sepeti gibi duracak diye alamadım. hepsi 20 inç zira :') neyse, dün bi cesaret çarşıya gidince sevgili bisikletçi abim Niyazi abiye gittim, dedim böyle böyle, ben uçtum bisikletimden, pazar günü kapalıymış ama oğluyla bizim oğlan aynı okula gidiyo, sabah enişte bey getirsin okula giderken, ben alırım dedi ama buluşamamışlar... tam şansıma küsecektim ki eşim dedi yarın çocuk alyan setini getircekmiş (iş arkadaşı genç), bakarlar zaten zinciri tık diye taktı dedi... eğer olursa düzgünce gene Niyazi abiye gidicem kontrol etsin diye ama (zira frenleri kilitlendi ki balatası kesin değişmeli o ayrı mesele), bakalım devam edebilicem mi... Sivrilere selam söyleye söyleye uykum kaçtı, saat kaç oldu uyumasın kimse boşverin o yüzden :D

Sayın
, şu anki deneyimiime göre sık araç geçmeyen (bu saatte) bir anayolda sırt cebimdeki yağmurluğu açıp giyebilecek kadar deneyim sahibi olmuşum. 😁
...
27 km/sa hızla sürmeye devam ederken. 🤣

• İnanılmaz
Tepkiler: hamlet2006
Sayın
, şu anki deneyimiime göre sık araç geçmeyen (bu saatte) bir anayolda sırt cebimdeki yağmurluğu açıp giyebilecek kadar deneyim sahibi olmuşum. 😁
...
Tüm bu dediklerini yaparken sakız da çiğneyebiliyorsan sen olmuşsun. :snzdglsn:

• Üzgün
  • Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
Sayın
...
sonra bu fotoğrafta bisiklet neden yerde :D

• Hahaha
sonra bu fotoğrafta bisiklet neden yerde :D
Keşke yerçekimi kuvvetleri @Cemal Ç. ye kıyak yapabiliyor olsaydı, ikisi de yere yapışıyor.
Cemal'e bahsediyoruz. Adam Paris Roubaix finalinin olduğu veledromda bile düşmüş adam

• Hahaha
Adam Paris Roubaix finalinin olduğu veledromda bile düşmüş adam
Bu söze katılmıyorum. Zeminle kucaklaştık, sonra bisikletin ayarlarını düzeltip sürerek eve dönmüştüm, 200+0,9 km oldu o gün. 😁
Kucaklaşma işini abartıp üç, beş defa (heralde, galüba, sanursam) yuvarlanınca bisiklet ayrı ben ayrı biraz dağılmıştık. 😄

bugün bime pisiket malzemeleri gelmiş, gördünüz mü?
Evet ben de biraz önce gidince gördüm. Elimde olmasına rağmen yedek dursun diye elcik ve suluk kafesi aldım. İkisi de çok ucuzdu, özellikle elciğin vidalı cinsten olmasına şaşırdım. Eğer elcikleriniz eskiyse ya da yedekte dursun derseniz alabilirsiniz, 100 lira. Vidasız olanları bile bu fiyata bulmak zor

Geri