Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bu yapay zekanın halüsinasyonu da hiç çekilmiyor valla
Bir de yanlış bilgi verdiğini söyleyince de arka arkaya özür dilemesi... 🤣

Sonucunu bilmediğin ya da doğrulayamadığını bir cevaba %100 güvenerek adım atmamak gerekiyor.

Scudo
(link)

Mehmet Bahçeli de açıklama yayınlamış:

"Terörsüz Türkiye hedefini bir devlet politikası haline getiren, özverili bir şekilde tavrını ve duruşunu gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza, partisinde ve devlet bürokrasinde mücadele edip terörsüz geleceğin mimarisine destek veren mesai arkadaşlarına, 27 Şubat barış ve demokratik toplum çağrısıyla tarihsel sorumluğu üzerine alan PKK’nın kurucu önderi Abdullah Öcalan’a, İmralı-DEM Parti-Kandil arasında temas ve görüşme trafiğini yürüten heyetlere, DEM Parti’nin eş genel başkanlarına, yönetici ve milletvekillerine, Türk ve Kürt kardeşliğine sahip çıkan her vatan evladına, elbette Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komuta kademesiyle hiyerarşik zincir içindeki tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum."

Aynı cümle içinde hem Apo'ya, hem şehit ve gazilere teşekkür ediyor; kafayı yersin...

"40 yıldır birbirinizi öldürdüğünüz için teşekkür ederim" mi diyorsun? Bundan sonra bu ülkenin gençlerinden, hangi yüzle vatanı savunmalarını isteyeceksin?

Ergenekon-Balyoz sürecinde, Silivri'de yargılanan, ömrü terörle mücadeleyle geçmiş şerefli bir Türk subayının 90 yaşındaki annesi, polis barikatlarının önünde "TÜRK MİLLETİ NEREDE?" diye haykırıyordu.

Türk milleti yok, bitti, kalmadı. Nihat GENÇ'in deyimiyle artık bu topraklarda böcek kolonileri yaşamaktadır. Çünkü bu millet insanlardan değil, böceklerden oluşmaktadır. Böceklerin layık olduğu muamele de budur.

Bu necib millet bu malı da satın alacaktır... Kurtlu bulgur, küflü peynir demeden önüne konan her şeyi yemiştir, yiyecektir. Böcek olmayı, böcek gibi yaşamayı kabullenmiş, kendisine böcek gibi davrananı da baştacı etmiştir, edecektir.
Abi ben asrın liderimiz den tüm olanlardan sonra yine bir "...aldatildik,kandirilidik..." volesi bekliyorum .. beceriyor böyle şeyleri hamdolsun ..

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Beyler "muhafazakar" imiş. Hadi ordan.
Neyi muhafaza ettiniz, vatanı mı, milleti mi, mukeddesatı mı, devletin malını mülkünü mü, zenginliğini mi, toplumsal kültürel değerleri mi, hakkı hukuku adaleti mi, kadını, ağacı, doğayı mı?

Neyi muhafaza ettiniz, vatanı mı, milleti mi, mukeddesatı mı, devletin malını mülkünü mü, zenginliğini mi, toplumsal kültürel değerleri mi, hakkı hukuku adaleti mi, kadını, ağacı, doğayı mı?
Bizde yanlış bir kullanım o, aslında demek istedikleri mütedeyyin, aristokrat sınıfı muhafazakar olur, fakir insanlar neyi muhafaza edecek, fakirliklerini mi?

Bizde yanlış bir kullanım o, aslında demek istedikleri mütedeyyin, aristokrat sınıfı muhafazakar olur, fakir insanlar neyi muhafaza edecek, fakirliklerini mi?
Beylerini muhafaza edecekler.
Muhafazakar olanlar üstteki beyler zaten

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Babasının "tek gecelik ilişkimin ürünü" dediği Hakan Ural, bugün "Bizim hayatımız tüp kuyruklarında geçti" diye demeç vermiş. Kendisinin tüp kuyruğunda beklerken bir fotoğrafı:

images.jpg

Cukkayı muhafaza ettiler.

Ultegra da neymiş Durace lazım :D
Instagram 'da bir izleti paylaştım. Adam Bisim (İzmir'liler bilir) eşdeğerinde bir bisikleti BMX gibi kullanıyor. 😏
...
Hatta daha iyisi var. 😏

Son düzenleme:
15 sene once istanbul, bisiklet kullanmaya daha mi uygun bi sehirdi ya da bu bi sanri mi karar veremiyorum

15 sene once istanbul, bisiklet kullanmaya daha mi uygun bi sehirdi ya da bu bi sanri mi karar veremiyorum
Şu an öyle bir dönemdeyiz ki memleketin herhangi bir noktasında güzel olan herhangi bir şeyi yapmak için durum şu; bugün yarına göre daha iyi, ama dün de bugünden daha iyiydi.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
91'de Sirkeci'den aldığım bisikleti yarım yamalak sürmesini bilerek Şehremini'ye getirdim, Millet caddesinin kaldırımında yukarı, aşağı giderek sürmeyi öğrendim bugünkü kalabalıkta bana imkansız gibi geliyor. Yürümek bile çile.

Bir kişi neden olmak istemediği yerde olur ? Ya buna mecburdur ya da mecbur olmaya zorlanıyordur. Mecbur olmaya zorlanıyorsa bu biraz daha çözülebilir bir sorun fakat direkt bu duruma mahkumsa işte o zaman zihin karışık, bulanık, ne yapacağını bilmez bir hal alır. Peki hiç mi çaresi yok bunun, var tabiki: 1- Sen değişeceksin, 2- Ortamın ya da ortamdaki kişiler değişecek. İşte tam burada kişinin değerleri devreye giriyor. İnsan nasıl yetiştirildiyse, ne ile büyüdüyse, kimler ile nasıl zaman geçirmişse; bunlara göre bir bilinçaltı oluşmuştur ve burda da onun yönlendirmesiyle seçimini yapar. Lakin bu iki seçenek de mümkün değilse.... İşte o zaman kişi benimle aynı durumda olmuş olur...

Bazı insanların suratına bakıp "Sen kim olduğunu sanarken, kim olduğunu unutuyorsun?" demek istiyorum...

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Geri