gravelworld
Daimi Üye
- Tepki
- 307
- İsim
- Ömer
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Sonunda senin 40 yıllık kedi pasaportunu iptal edip nüfusa muhabbet kuşu diye kaydedecekler o olacak. Yaş maman önünde, çam peleti tuvaletin oralarda bir yerde, otur oturduğun yerde."Bisiklet Forum üye sayısı 100 binden fazla.Bugün hali hazırda 40 yaşımı doldurdum. 100 bin imza toplayın beni cumhurbaşkanı adayı olarak gösterin. (Eskiden 100 bin imza yeterli idi, şimdi ne oldu bilmiyorum)
Milletvekili seçilebilme yeterliliğine sahibim.
4 yıllık üniversite(lisans) diplomam da var. İsteyene şakkadanak gösteririm.Daha ötesi var mı. Diploma gösteremeyen bile var.Ekonomiden anlarım. En azından bundan daha beter yapmam.
'Verin yetkiyi, görün eben*zi" diyesim geldi bir anda içimden."
Yukarıdaki mesajı 40 yaşını doldurduğum gün 12.05.2022' de atmıştım.
Dün reyiz" cumhurbaşkanı adayları telef olacak" demiş .
Ben Kedi Hamlet. Beni görmediniz.
Şuraya saklanayım bari326704 dosyayı görüntüle
Isme dikkat etmemisim amacım iyiydi 😂Abi derken?
@-)--
Bilardo masalarında kimbilir daha kaç CeHaPe'li telef olacak?
326718 dosyayı görüntüle
Ben de ayrıntısı bilmiyorum ama müebbet verince müebbet yatılmıyor, yatarı kaç yıl derler ya hani. İkincisi 1 adam öldürenlerle katliam yapana aynı cezayı verse hakim hakkaniyetli olmuyor sanırım.1 den fazla ve 1. Derece cinayet işleyen kişilere ne diye 2-3-4... Kez müebbet veriyorlar? Kişinin ömür kapasitesi insan üstü de, o yüzden mi ? Nasıl bir mantık?
Kesinlikle hocam, bir de üstüne , icerideyken, kurslarda, verilen görevlerde, rutin yaşamda, "iyi niyetli tavır" ile denetimli serbestlik hakedisleri olabiliyor. Hatta seçim dönemlerinde , genel af muhabbeti de sürpriz hediye olarak bekliyor.. 10 kişiyi öldürmüş Gözü dönmüş bir canî, 3 tane 5 tane muebbeti takar mi 😁Ben de ayrıntısı bilmiyorum ama müebbet verince müebbet yatılmıyor, yatarı kaç yıl derler ya hani. İkincisi 1 adam öldürenlerle katliam yapana aynı cezayı verse hakim hakkaniyetli olmuyor sanırım.
İyi insanları hapishanelerde korumaya alsalar, iti kopuğu da salyalar, ne güzel olmaz mı? Yesinler birbirlerini ete para vermesinler, sevsinler birbirlerini one da para vermesinler.Kesinlikle hocam, bir de üstüne , icerideyken, kurslarda, verilen görevlerde, rutin yaşamda, "iyi niyetli tavır" ile denetimli serbestlik hakedisleri olabiliyor. Hatta seçim dönemlerinde , genel af muhabbeti de sürpriz hediye olarak bekliyor.. 10 kişiyi öldürmüş Gözü dönmüş bir canî, 3 tane 5 tane muebbeti takar mi 😁
Hocam 2521 otobus degil de kamyon, 200 beygir gibi bisey. Max torkunu da 1300 devirde veriyor sonrasinda da tork dusuyor 3000 devir ceviren kamyonda... Boyle olunca rampa yukari gitmem demez ama 15-20 km/saat hizi da gecmez.
Kamyon bisikleti geçemiyor ama birde bunun arka kısmı var.. Kamyonuda geçemeyen vardı sanırım isim vermeyelim ama orbea'sı vardı değil mi, @trainspotting35
Ben hâlâ sokağımın rampasını bile çıkamıyorum zamanla gelişir mi?Kamyon bisikleti geçemiyor ama birde bunun arka kısmı var.. Kamyonuda geçemeyen vardı sanırım isim vermeyelim ama orbea'sı vardı değil mi, @trainspotting35![]()
eskiden bizdeki vitessiz bisikletlerle eziyet çekiyorduk ama viteslilere geçince en düşükte çıkabilmeye başlamıştık, zamanla alışkanlık ve kaslar toplanınca düzelecektiriyii sen
Ben hâlâ sokağımın rampasını bile çıkamıyorum zamanla gelişir mi?
Forumun efsanevi mesajlarından birini aşağıya bırakıyorumKamyon bisikleti geçemiyor ama birde bunun arka kısmı var.. Kamyonuda geçemeyen vardı sanırım isim vermeyelim ama orbea'sı vardı değil mi, @trainspotting35![]()
bende çok eski yol bisikletçilerindenim size yaptığım hızın rakamını belirtiyorum iyi okuyun 178 km hız kamyon arkası hemde çöp kamyonu adam delirdi beni koparamadı felaket idi üstelik çöp kokusuydu abi inanabiliyormusunuz bana 178km dile kolay dişli kalmadı vızır vızır çevirdim afedersini köpek gibiydim dehşeti 178km abartmıyorum kabartmıyorum antalyadan kime isterseniz sorabilirsiniz hata kepez belediyesi çöp bölümü işlerine sorun bisikletçi olayı deyin hatırlarlar hep beni konuşmuşlar abiler 178 km hız ama öyle bir iki saniye değil 17 kilometre aralıksız 178km hız yaptım
i
Dayıyı rencide etmeyelim daha fazla diye yavaşladım.Kamyon bisikleti geçemiyor ama birde bunun arka kısmı var.. Kamyonuda geçemeyen vardı sanırım isim vermeyelim ama orbea'sı vardı değil mi, @trainspotting35![]()