M.İhsan
Love Mountains!
- Tepki
- 4.288
- İsim
- Muhammed İhsan
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Whistle
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İçimden değil içimizden geçen komple bir badem bıyıklı çetesi...
Epilasyonla bıyıkları almak caiz midir?İçimden değil içimizden geçen komple bir badem bıyıklı çetesi...
aa nasıl bilmezsin, GH Gavs hazretleriEpilasyonla bıyıkları almak caiz midir?
Not: Bahsi geçen çakarlı araba Menzil tarikatına ait imiş...
Çünkü yeni başlık açılmasına gerek yok. Arama kısmında arayıp alakalı bir başlığa yazabilirsin.Merhaba arkadaşlar yeni konu neden açamıyoruz.
değiştiremiyorum mu, değiştirmiyorum mu?..o yüzden kendiminkini de değiştiremiyorum.
hamilton amcamız sıkıntılı ferraride2014’te foruma üye olduğumda profil fotoğrafı olarak Hamilton’ın 2014’te kullandığı kaskı koymuştum. Aslında sarısı neredeyse hiç olmadığından dolayı en sevmediğim kaskıdır bu ama üyelerin profil fotoğraflarıyla bir bütün olduğuna inanıyorum, profil fotoğrafının ne kadar saçma veya alakasız olduğunun bi önemi olmadığına inanıyorum, o yüzden kendiminkini de değiştiremiyorum. Bu saatte allah başka dert vermesin.
Değiştiremiyorum, elim gitmiyordeğiştiremiyorum mu, değiştirmiyorum mu?
İlla ki olacak, 2013’te de Rosberg’in arkasında kalmıştı. Tabi devir değişti, yaşlar ilerledi, artık zorhamilton amcamız sıkıntılı ferraride
Ferrariynen, Mersedesinen olmaz. Olsaydı Ali Erbaş şampiyon olurduDeğiştiremiyorum, elim gitmiyor
İlla ki olacak, 2013’te de Rosberg’in arkasında kalmıştı. Tabi devir değişti, yaşlar ilerledi, artık zor![]()
güzel araba ama bagajı yok97 senesinde Formula 1 izlemeye başladım, şu arabaya aşık olmuştum. O gün bugündür Williams’çıyım ama Williams’la da pek olmadı
326693 dosyayı görüntüle
Mekanik yol tutuş(Mc Laren) vs aerodinamik yol tutuş(Ferrari)97 senesinde Formula 1 izlemeye başladım, şu arabaya aşık olmuştum. O gün bugündür Williams’çıyım ama Williams’la da pek olmadı
326693 dosyayı görüntüle
97 senesinde Formula 1 izlemeye başladım, şu arabaya aşık olmuştum. O gün bugündür Williams’çıyım ama Williams’la da pek olmadı
326693 dosyayı görüntüle