Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Tam Bmw GS1300 adv motorla gidilecek yermiş, Montanayı sevdiysen yellowstoneu izlemeni öneririm. Bett dutton bölgede Bentleyi ile cirit atıyor, eşi de atıyla ve kocaman kamyonetiyle.
Africa twin der kacarim.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Boğazda yalısı olanlara hak verdim bir yolda hem gidiş hem dönüşte kafadan rüzgar yer mi insan yiyormuş, bıktık şu soğuk yağmurlu havadan yaz gelemedi bu sene.

Boğazda yalısı olanlara hak verdim bir yolda hem gidiş hem dönüşte kafadan rüzgar yer mi insan yiyormuş, bıktık şu soğuk yağmurlu havadan yaz gelemedi bu sene.
Bir dönem sabah 5:30-6:00 dolaylarında Avrupa yakası boğaz şeridinde sık sık sürüşler yapıyordum. Anadolu’dan gelirken köprüde bakıyordum karşıda bayraklar ne tarafa bakıyor, ona göre rüzgarı kafadan alacak şekilde gidişli kuyruktan alacak şekilde dönüşlü güzergah belirlerdim. Her seferinde de ‘tamam artık dönüşe geçiyorum şimdi rahatız’ dedikten sonra dönüşte de kafadan rüzgarı yerdim. İnsan gerçekten hayret ediyor, açıklayamıyorum :)

• Hahaha
Tepkiler: mcanerg
Ruzgara ve kalan yoluma bakiyorum. Derin dusunceler icerisindeyim hava durumu da 1 saat sonra yagmur gostermeye basladi eve gidince bi abdest tazeleyeyim bari 😂

Merdivene dikmek için çiçek almaya gitmiştim eve dönüşte bir Celeste mavisi yol bisikleti Bianchi geçti benim bisiklet ağlamaya başladı.

Bir resmini paylaşayım da keyfi yerine gelsin.

Dosyalar

• IMG_20250427_151530.jpg
    IMG_20250427_151530.jpg
    128 KB · Okunma: 42
  • Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Benim fakir ve yalnız ülkem

25f00e50-bccd-4700-8182-8170318d9643.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy

Bu videoyu izleyince aklıma şöyle bi anım geldi; çalıştığım işyerinde sözleşmeli olarak başlamıştım, sözleşmeli maaşı bile çok iyi o ayrı bi konu. O zamanlar da eyt erken emeklilik yasası çıktı benim kadroya geçebilmem için kadrolu çalışanlardan sadece 1 tanesi eyt den emekli olsa ben kadroya geçiyorum. Sürekli YouTube'dan tatil royaları, gezilecek yerleri ve emekliliğin güzel yanları gibi gibi alıntıları WhatsApp iş grubuna atıyordum teşvik olur belki diye 😅 hey gidi işte, sadece 1 kişi emekli oldu ve 3 yıl oldu oraya gireli bereket versin iyi kazancı. Umarım herkes kendini mutlu ve huzurlu hissedeceği şekilde kazançlar elde etsin

adam gibi çocuk bakamayanlar doğurmasın.
bugün bir mal çocuk yüzünden sağ elimin eklem yeri (solu) şişmiş durumda ve bazı hareketleri tamamen yapamıyorum.
(şu an buz koydum hala acıyor, hafif)
devamlı elektra sürüp buz koyarak ard arda bu işlemi yapıyorum ve yazdığım bu zaman itibariyle elim biraz daha iyi durumda denebilir ama hala en basit anahtar çevirme yada elimi sağ cebime atma gibi işlemleri hala gerçekleştiremiyorum, kasılma yada üst bölge de ağrı oluşuyor (baş ile işaret ve yüzüğe kadar olan üst sinir, ben böyle biliyorum):
1745792008805.png

• Üzgün
devamlı elektra sürüp buz koyarak ard arda bu işlemi yapıyorum ve yazdığım bu zaman itibariyle elim biraz daha iyi durumda denebilir ama hala en basit anahtar çevirme yada elimi sağ cebime atma gibi işlemleri hala gerçekleştiremiyorum, kasılma yada üst bölge de ağrı oluşuyor (baş ile işaret ve yüzüğe kadar olan üst sinir, ben böyle biliyorum):
326579 dosyayı görüntüle
Bir doktora görünmende fayda var kırık, çatlak, bağ zedelenmesi olabilir. Hasar kronikleşmeden bir göster.

Dün American Truck Simulator ile Montana'da gezerken geçince gerçeğini merak ettim efsane bir bölge. Çevrede çok sayıda zirve, göl, buzul ve nehir var. Bisiklet ile tırmanış kısmı zorlayıcı olacaktır ama bölge çok güzel bir görüntüye sahip. Araba, motor, bisiklet hangisi olduğu fark etmeksizin seyahat etmek istediğim yerlerde birisi oldu. Ülkemizde illa ki benzerleri vardır ama her bölgenin kendine has bir havası ve duygusu var. Diğer görselde de kırmızı hat boyunca yol çizgisi devam ediyor.
(link)

326518 dosyayı görüntüle

Çok güzel. Naçizane dizi önerisi 1923 ve ardından Yellowstone.

Bu yapay zekanın halüsinasyonu da hiç çekilmiyor valla

Onların en büyük kaygısı günah işlememek değil, işlediğini belli etmemektir...
shakespeare

• Beğen
Çok iyi beklediğim sınavdan 10 aldım, dersi veren hocam da şaşırdı düşük almama. Üsrüne kabanımı kaybettim, tam bir ahmağım. Bunların üstüne en büyük darbeyi de bir dostumun okuludan atıldığını öğrenmem oldu... Bugün hiç bir şey iyi gitmiyor.

Bugün hiç bir şey iyi gitmiyor.
Murphy Kanunları

1. Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir.
2. Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir.
3. Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır.

Geri