Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Bende gördüm bisikletin üzerindeki yazıyı görünce sinirlerim bozuldu 🤪326234 dosyayı görüntüle

"Design by Korel" yazısında "by" kelimesinden sonra iki tane boşluk varmış gibime geldi çok rahatsız oldum. Şu parçalarla Tour of Turkey edişın bir bisiklet fena olmazdı, jantlar çok yakışmış bu kadroya
1744752673918.png

Uyanıyorum, bir sessizliğe uyanıyorum. Bir odadayım, hangi odadayım? Duvarları bembeyaz, fazla beyaz. Neden bu kadar beyaz? Kapatıyorum, gözlerimi kapatıyorum. Hatırlamaya, anlamaya, anımsamaya çalışıyorum. Tutamıyorum, parmaklarımın arasından kayan düşüncelerimi tutamıyorum. Bekliyorum, kendi sonunu bekliyorum. Ve...

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Uyanıyorum, bir sessizliğe uyanıyorum. Bir odadayım, hangi odadayım? Duvarları bembeyaz, fazla beyaz. Neden bu kadar beyaz? Kapatıyorum, gözlerimi kapatıyorum. Hatırlamaya, anlamaya, anımsamaya çalışıyorum. Tutamıyorum, parmaklarımın arasından kayan düşüncelerimi tutamıyorum. Bekliyorum, kendi sonunu bekliyorum. Ve...
Image 24.jpeg

Son düzenleme:
Eğer şahsına hediye edilmişse kabul etmemiştir, cumhurbaşkanlığı makamına hediye edilmişse maddi değeriyle birlikte görev süresi sona erdiğinde makamda bırakılmak üzere cumhurbaşkanlığı envanterine kaydedilmiştir. (Dün gördüğüm Zimbabve cumhurbaşkanına hediye edilen bir saat haberiyle ilgili yaptığım yorumdur, yanlış anlaşılmak istemem çünkü Zimbabve’de devlet ahlakı bunu gerektiriyormuş)

Eğer şahsına hediye edilmişse kabul etmemiştir, cumhurbaşkanlığı makamına hediye edilmişse maddi değeriyle birlikte görev süresi sona erdiğinde makamda bırakılmak üzere cumhurbaşkanlığı envanterine kaydedilmiştir. (Dün gördüğüm Zimbabve cumhurbaşkanına hediye edilen bir saat haberiyle ilgili yaptığım yorumdur, yanlış anlaşılmak istemem çünkü Zimbabve’de devlet ahlakı bunu gerektiriyormuş)
Zimbabve halkı yeter ki gitsin de kendinde kalsa da olur demiştir kesin

İklim yasası gündemden Sırrı süreyyayla beraber düşmüş

İklim yasası gündemden Sırrı süreyyayla beraber düşmüş
images.jpeg

Şu delikanlı işini düzgün yapsa pek çok sorun kendiliğinden çözülecek, ama ikidir yanlış yerlerde dolanıyor.

Az işin var anladık tamam ama senin keyfin oluncaya kadar içinden geçiyorlar memleketin. Haydi abicim bi zahmet...

"Design by Korel" yazısında "by" kelimesinden sonra iki tane boşluk varmış gibime geldi çok rahatsız oldum. Şu parçalarla Tour of Turkey edişın bir bisiklet fena olmazdı, jantlar çok yakışmış bu kadroya
326237 dosyayı görüntüle
Korel gerçekten dizayn yapmış yani öyle mi? Sanki bana Pininfarina.

• Hahaha
Tepkiler: Alazarhus
Blu tv MAXa dönüştü diye sevindik maxi izleyemedim gibi artık blu tvyi de izleyemiyorum, bu kadar kötü bir geçiş olabilirdi.

Zimbabwe Devlet Başkanı bir yüzükle geldi. Giderken de yüzüğünü alıp gidecek. Bu kadar basit. Aldığı maaşlar yediğine içtiğine anca yetmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Şu çevremizi saran ve bizi her gün boğan fenalığın sorumlusu olarak bir kişiyi görmek ve onun sona erişini istemek gerçekçi bir yaklaşım mıdır? Bu toplum içeriden dışarıya doğru çürüyor, meyve piresinin yediği şeftali gibi dışarıdan içeriye değil,ki o bile içeriden yemeye başlıyor.
Meselenin ana damarına girecek olursak bu çürümenin adı maddi ve ruhani yokoluştur .Doğa boşluğu affetmez diye klişe bir laf vardır ama doğrudur..Birey ve toplum olarak,Tabiat ananın bize emanet olarak verdiği güçle,her an bir yaratım süreci içinde olursak,evrensel irade ile bütünleşmiş oluruz,kişisel ve toplumsal boyutta çok olumlu sonuçlara ulaşırız.Bu yaratıcı güç atıl bırakılırsa polarize oluyor ve ters yönde hareket ederek yıkıcı güç haline geliyor.İşte yaşadığımız durum bu ikincisi.
Bu yazıyı okuyan kardeşlerin sabrına sığınarak soruyorum. Böyle nezih ve güzel insanların biraraya geldiği bir forumda neden "en son hangi kitabı okudunuz?" köşesi yoktur? Üstelik en acil konu bu olmasına rağmen.İşte bu yüzden yaratım süreci içinde kalamıyoruz ve yıkıma düşüyoruz..Ve düştüğümüz boşluk zihinlerimizin boşluğu.Çünkü zihinler beslenmemiş,yıllar var ki aç bırakılmış.Mesela siz bilgisayar aldınız fakat yazılımı yüklemediniz,o zaman çalıştıramazsınız.Aslında biz de yokuz şu anda,sadece bitkisel bir animasyon içindeyiz.Beyin ölümü gerçekleşmiş durumdayız.Yokuz çünkü fikir dünyamız yok,içimizde bir arşivimiz yok,bu arşivden beslenen bir tarihimiz,hayal etme,tasarı yapma,buluş gerçekleştirme,eser yaratma imkanımız yok.O zamanda maraba oluyoruz,ırgat oluyoruz,suçlu x kişi oluyor.Al oyunu ver berikine yetmiş yıldır aynı terane.Biz hepimiz şu aynı bataklığın içindeyken başımıza getireceğimiz kişiyi gökten zembille indirecek halimiz mi var? Saygılarımla

Bisiklette kadro seçimine dikkat etmemişler diye düşünüyorum, halbuki forumda sorsalar cevabı net alırlardı. Reis bununla tam formunda süremez, bacak boyu olsun öne eğilme durumları olsun sıkıntı anca arada tekeri çevirip hub sesi dinler. Hemen hemen boylarımız yakındır, tam rakam olarak söylersem hangimizin uzun olduğuyla ilgili sıkıntı çıkabilir. Kadro olarak ilk görünce aklıma Salcano gelmişti ama arka sayfadaki mesajlarda yazdığı üzere Korel - Corelli ymiş. Bu arada itibardan tasarruf edilmeyip DI2 setli olması ve 6 kollu karbon jantlar da gözümden kaçmadı.

Geri