Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Kurban bayramı tatilini 15 gün mü yapmışlar :D

MEB'in dönemi erken bitireceğine dair dedikodular var ama ben çok da ihtimal vermiyorum. Bayramdan sonra bir buçuk hafta daha okul var, vs....

Kurban bayramı öncesi ve sonrası için planlarım var, 2 hafta birleşecek, biraz iş biraz da gezi.

Scudo
G Thomas;, acaba, kazasından önce aktif yarıştığı zamanında en genç tdf sporcusu olan bernal i, takım liderliği konusunda ezmeye çalışmış mıdır? Acaba T.Pidcock için de aynı psikolojik mobbing i yaptıysa, acaba o yüzden Tom u da soğuttu mu da , o yüzden genel klasman kosamadan Pidcock çekti gitti? Yoksa , froome gidince, takımı taşıması için gizliden zaten hep lider miydi?

@Mehmet Altuğ Ne kadar kalıpçısın. Gayet doğal bir olay. Kız ile erkek daha evlenmemişler zaten, yani olayda bir aldatma yok onun açısından. Olgun seven kardeşimiz anneyi seçmiş. Bırakın sevenler mutlu olsun 🥰

Ankara izmir arası ortalama hızım 75km dir. Yolcu otobüsleri bile benden evvel varır bu iki şehire. Hayat aceleye gelmez.

@Mehmet Altuğ Ne kadar kalıpçısın. Gayet doğal bir olay. Kız ile erkek daha evlenmemişler zaten, yani olayda bir aldatma yok onun açısından. Olgun seven kardeşimiz anneyi seçmiş. Bırakın sevenler mutlu olsun 🥰
O halde sıradaki şarkımız Güldane ve Cuma için Kayahan'dan gelsin:

Sevenleri ayırmayın.
Sevenler, ayrılmayın...

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
"Yeni başlık nasıl açılıyor" sorusuna 50 mesaj getirilmesinin en büyük sebeplerinden birisi de buna benzer durumların olmamasını istemek.
admiler şu 2 konuyu siler misiniz Forumdaşımız konuyu sildirmek için yeni konu açmış, inception gibi. Hal bu ki ana sayfaya gelip sağ alttan çevrim içi üyelere baksa Cem abimiz cazci online, doğrudan mesaj ile ulaşabilirdi.

Anadolu irfanı, irfanda sınır tanımıypr...

326227 dosyayı görüntüle

Benim favorim geçenlerde gözüme çarpan kendisini Hz. Hamza zanneden şahıs, keza kılıcını da alıp üzerine kan falan akıtmışlar. Kendisine bilgiyi ileten akrabası kadında 14.Melekmiş. Abimiz her şeyin ses kaydını alacak kadar kafası çalışıyor ama Hz. Hamza olduğuna inanacak kadar da aptal.

Dosyalar

• 1744654484444.png
    1744654484444.png
    20,4 KB · Okunma: 16
Bir bisiklet bağışınla bir cocugu güldürün

Dosyalar

• IMG-20250414-WA0000.jpg
    IMG-20250414-WA0000.jpg
    68,5 KB · Okunma: 7
MEB'in dönemi erken bitireceğine dair dedikodular var ama ben çok da ihtimal vermiyorum. Bayramdan sonra bir buçuk hafta daha okul var, vs....

Kurban bayramı öncesi ve sonrası için planlarım var, 2 hafta birleşecek, biraz iş biraz da gezi.
liselerde eylemler devam ederse kesin kapatırlar :)

Kedi Hamlet, bugün itibariyle en büyük meydan okumasına başlıyor.Tarihe not düşüyorum .Belki beni gaza getirir.

Durum: -3.23
Hedef: +8.50

Eeeyyyyu pogacar, eeeyyyyuu vingegard

Dosyalar

• whatsapp-image-2025-04-15-at-15-43-12.jpeg
    whatsapp-image-2025-04-15-at-15-43-12.jpeg
    106,1 KB · Okunma: 48
  • Kızgın
Tepkiler: Cemal Ç.
“Kendimden vazgeçtiğimde, olabileceğim kişiye dönüşüyorum.” — Lao Tzu

Geri