Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
yanlışın var bu kavşağın adı akp kavşağı herkes bilir :)
Yakalayamadım ama kendime pek de haksızlık edesim gelmiyor. Adamlar öyle bir dönüyorlar ki bunlara kim yetişebilsin?

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
ben öyle geçen bir motorlu kuryeye çarptım izmirde

Koşudan dönüyordum . Aktif kullanılan ışıklardan karşıdan karşıya yaya geçidinden geçerken motor kuryede bana çarptı. Adam yeşilde geçti yavaşladı yolu kısaltmak için yaya geçidinden geçti. Aklım almadı . Trafikte ki durumu artık aklım almıyor. Cezalar nasıl yükseldi anlamıyorum. . . Adam geçti abi, yaya geçitinden geçti. Diğer hızlanan araçlarıda tehlikeye attı. Düşünmedi de arkadan birisi vurur diye.

Dün saat 19.16 dan bu tarafa mesaj atan olmamış ya la.
Yoksa "içimizden geçen şey için de mi alıyorlar?"
Ben korkmam şakkadanak söylerim arkadaş. Benim içimden "pizza" geçti.

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
3 yıl önce esnaf bakkalından tavuk almıştım, bozuk çıkmıştı ve 3 yıldır sadece tavuk satan tabukçu dükkanından alıyordum. Bugün hava yağışlı olduğu için istisna yapıp gidip 3 yıl önceki bakkaldan aldım ve yine bozuk çıktı

3 yıl önce esnaf bakkalından tavuk almıştım, bozuk çıkmıştı ve 3 yıldır sadece tavuk satan tabukçu dükkanından alıyordum. Bugün hava yağışlı olduğu için istisna yapıp gidip 3 yıl önceki bakkaldan aldım ve yine bozuk çıktı
yanlış anlamazsan sen de fıkradaki gibi arnmışsın yani :D
Piastri pol pozisyonunda çaylak Antonelli Hamilton'ın beğenmediği Mercedes aracıyla 4. başlayacak, yaşlı amca alonzo ilk10'da bile değil F1 genZ'ye hoş geldiniz yaşlıları pistten alalım.

Son düzenleme:
  • Üzgün
Tepkiler: gravelworld
Yok yok aslında yazan vardı da benim uyardığım arkadaş ve alıntıdan dolayı benim mesaj tarihin tozlu sayfalarına karışmış. Gerekli işlemi yapan yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Büyük ihtimalle bir çok kişi içinden geçenleri yazıp başının durduk yere belaya girmesini istemiyordur.

Benim içinden de bu arlar bol bol çelik kadrolu bisikletler geçiyor. Klasikten ziyade daha güncel tasarım olanlar.

Bugün hanım geçti içimden. Çöp torbası almak için geçerken uğradığımız marketten 4K ışıl ışıl kasa fişi ile çıktık. Boykot listesine benim hanımı ekletecem sanırsam.

Donald J. Trump der ki, "spor gereksiz yere enerji harcamak ve yorulmaktır, gereksiz yere vücudu yaşlandırmaya gerek yok". Büyük üstada uyarak istirahata çekildim...

Tam olarak katılmasam da sunduğu argümanlardan dolayı takdir ettiğim ve kitabını okuduğum meşhur konservatif filozof (?) Jordan Peterson da zihni zinde tutmak için spor yapın der.

Şaka bir yana, 3-4 işi aynı anda kaldıramıyorum. Spor yaparsam, spora harcadığım zaman ve onunla orantılı olarak ekstra uyku ihtiyacım oluşuyor, yani birşeylerden feragat etmem gerekiyor. Bu hafta zaten kar yağdı ve sadece 1 saat trainera binebildim.

Bisiklet hakkında bu kadar...

Donald J. Trump der ki, "spor gereksiz yere enerji harcamak ve yorulmaktır, gereksiz yere vücudu yaşlandırmaya gerek yok". Büyük üstada uyarak istirahata çekildim...

Tam olarak katılmasam da sunduğu argümanlardan dolayı takdir ettiğim ve kitabını okuduğum meşhur konservatif filozof (?) Jordan Peterson da zihni zinde tutmak için spor yapın der.

Şaka bir yana, 3-4 işi aynı anda kaldıramıyorum. Spor yaparsam, spora harcadığım zaman ve onunla orantılı olarak ekstra uyku ihtiyacım oluşuyor, yani birşeylerden feragat etmem gerekiyor. Bu hafta zaten kar yağdı ve sadece 1 saat trainera binebildim.

Bisiklet hakkında bu kadar...
Feragat etmen gereken çalışma saatlerin. Haftanın 6 günü en az 8 saatini harcadığı çalışma hayatı yüzünden başka şeylerden vazgeçmen bekleniyor

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
7,5 milyonun bir şubedeki minimum karşılığı (yani her şubeye eşit dağıtılırsa) 30,000 kahve.

30,000 kahvenin yapılma süresi ortalama 5 dakikadan hesaplansa 150,000 dakika eder. Yani 2500 saat.

Bu kahve satışı 24 saate yayılı bile olsa 104 gün yapıyor. Ki çoğu kahveci günün maksimum 14 saati aktiftir.

Ne diyoruz, Atma Ziya.

489867507_10162786988762630_2944248365441262332_n.jpg

7,5 milyonun bir şubedeki minimum karşılığı (yani her şubeye eşit dağıtılırsa) 30,000 kahve.

30,000 kahvenin yapılma süresi ortalama 5 dakikadan hesaplansa 150,000 dakika eder. Yani 2500 saat.

Bu kahve satışı 24 saate yayılı bile olsa 104 gün yapıyor. Ki çoğu kahveci günün maksimum 14 saati aktiftir.

Ne diyoruz, Atma Ziya.

326213 dosyayı görüntüle
Matematik, sen kullanabilene ne güzel şeysin. 😅

Üzerimden tır geçti resmen :)

15 saattir bilgisayarın önündeyim.. Bütün hafta sonu kod düzenledim ve hata ayıkladım. AI araçları çok çok iyi ama insan dokunuşu, tecrübe ve yönlendirme olmadan olmuyor :)

Hedefim kurban bayramını 15 gün boş geçirmek :)

Ne diyoruz, Atma Ziya.

326213 dosyayı görüntüle
“5 dakka sürmez gahvenin bişmesi” diyebilecekler için ben de şöyle bi katkıda bulunayım; 24 saat çalışmış dahi olsalar her şubede 2,88 saniyede 1 kahve satılmış olması gerekiyor :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Üzerimden tır geçti resmen :)

15 saattir bilgisayarın önündeyim.. Bütün hafta sonu kod düzenledim ve hata ayıkladım. AI araçları çok çok iyi ama insan dokunuşu, tecrübe ve yönlendirme olmadan olmuyor :)

Hedefim kurban bayramını 15 gün boş geçirmek :)
Kurban bayramı tatilini 15 gün mü yapmışlar :D

Ne diyoruz, Atma Ziya.

326213 dosyayı görüntüle
Belki kahve çekirdeklerini saymışlardır.

Ben açıklama nasıl tam olarak görmedim ama belki 7,5 milyon liralık kahve sattıklarını söylemiş olabilirler mi acaba?

“5 dakka sürmez gahvenin bişmesi” diyebilecekler için ben de şöyle bi katkıda bulunayım; 24 saat çalışmış dahi olsalar her şubede 2,88 saniyede 1 kahve satılmış olması gerekiyor :)
Siz bu necib milletin kahve sevdasını çok hafife alıyorsunuz...

Şikayet ettiniz mi?

Geri