Sadettin Z.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 13.120
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Onun bir sebebi var da , ne şaşırana ne de sorana söylenebilecek bir şey yok. Herkes haklı, tek haksız bu duruma düşürenler. Takipteki borçlar için maaşa haciz konuyor, bu işlemler de şirketlerin muhasebesine iş yükü, kimse bu tip işlerle uğraşmak istemiyor.Abi kredi notu nedir ya, şaşırmış bu insanlar
Saçma sapan bir firma imiş. Eşim de 6 aydır iş arıyor. Piyasa ve şirketlerin talepleri gerçekten berbat.
Yok artık gerçekten mi?
5. mülakatta mı?
Kredi puanı mı? Yok ebesinin adı...
Yeni mezun iken bursa da büyükçe bir tekstil fabrikasında mülakatta 3. sefer gitmiş ve 4. ye kalmıştım. Sapma sapan işler
1. ik ile tamam
2. işletme şefi ile tamam
3. işletme müdürü ile tamam
4. fabrika md ile olacaktı. Tabi bu sürek beni biraz yıprattı 3-4 aylık süreçten bahsediyorum. En sonunda bunlardan ümidi kestim ve farklı bir yerde işbaşı yapmıştım. Aradılar son görüşme sonra işbaşı evraklarınızı vereceğiz diye.
O tren kaçtı iş başı yaptım ben demiştim. Neden diye sanki suçlarcasına laf yemiştim. Şunu dediğimi çok iyi hatırlıyorum. 4 aydır sizi bekliyorum 4 aydır beklediğimin sıkıntı-stres ve maddi kaybımı karşılayacak mısınız? Cevap yok.
Sessiz sessiz kapattık karşılıklı olarak..
Abi kredi notu nedir ya, şaşırmış bu insanlar
Bazı pozisyonlara adam almak için kredi notuna bakmak gerekiyor. Bakılmazsa şöyle şeyler oluyor:
326109 dosyayı görüntüle
Firma kurumsal bir firma, telefondan görüntülü mülakat yaptık ana yerleri İstanbul'da, birde mülakat süresi ve sonrasında firma adı vs vermeyiniz diye tembilediler. "İş gereği yeri geliyor darphane ile yeri geliyor merkez bankası ile çalışıyoruz onun için işimizi tam detaylı anlatamayız ama teknik servise eleman arıyoruz" demişlerdi. Tabi merkez bankası yada darphane kısmı ile benim ilgim ve alakam olmayacak çünkü Denizli içi olacaktı ama yine de sordular en başından söylesem belki biraz daha kafaya otururdu.Onun bir sebebi var da , ne şaşırana ne de sorana söylenebilecek bir şey yok. Herkes haklı, tek haksız bu duruma düşürenler. Takipteki borçlar için maaşa haciz konuyor, bu işlemler de şirketlerin muhasebesine iş yükü, kimse bu tip işlerle uğraşmak istemiyor.
yok mu yakinlarda bizi tas devrine falan dondurecek soyle bi goktasi falan , komple kurtulsak her seyden
Gözaltılara sebep olan şikayet, kara para akladığı gerekçesiyle bankasına ve TV kanalına (Flash TV) el konulan Erkan Kork'un şikayeti. Şikayet gerekçesi ise evlere şenlik:Son dakika... Gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel gözaltına alındı - Sözcü Gazetesi
Kredi puanı isterler.
Ve o bundan büyük bir zevk alırdıBen olsam tamponu yavaşça poposuna dayar, santim santim ilerletirdim o hanzoyu.
Bayrama gidip dönme yakıt maliyetim 6000
Yediğim ceza 8500 🤬🤬🤬
Adana dan Balıkesire kadar her noktaya özenle radar yerleştiren devletime sesleniyorum ; ardı ardına iki saat içinde 3 ceza yazarak niyetinizi ortaya koydunuz,
Anladım ihtiyaç sahibisiniz, açıkça da defaatle beyan ettiniz. Fitre ve zekatımı size verdim sayarım bende bunu ordan düşerim.
Not: 1000 km yi 12 saatte gittim totalde 1 saat mola vererek, ne kadar limiti aştığımı takdir edersiniz 😔
Oradan da takip ettim ama öyle yerlerde radar vardı ki, dediğiniz gibi 50 km tabelasının 100 m ilerisine yatmış pusuya bekliyor, bu kadarı da adam sevmece!!!Google haritalar uygulamasında radarları gösteriyor, ben çok faydasını gördüm. bir de genelde şehiriçine girişlerde ortalama hız ve edişlerde çok yiyor insan. Antalyaya giderken yine keçiborluda yemişim dönüşte oraya ekstra dikkat edip yemeden döndüm. İşin saçmalığı hem şehirlerarası yolları il ilçe merkezlerinden geçirip çevre yolu yapmıyorlar heme de 120den 50ye bir anda düşmeni bekliyorlar.
Bu tepkinizi anlamıyorum. Demek ki kurallara aykırı hız yapmışsınız. Buna katlanmak zorundasınız ve bilincinde olmalısınız. SaygılarBayrama gidip dönme yakıt maliyetim 6000
Yediğim ceza 8500 🤬🤬🤬
Adana dan Balıkesire kadar her noktaya özenle radar yerleştiren devletime sesleniyorum ; ardı ardına iki saat içinde 3 ceza yazarak niyetinizi ortaya koydunuz,
Anladım ihtiyaç sahibisiniz, açıkça da defaatle beyan ettiniz. Fitre ve zekatımı size verdim sayarım bende bunu ordan düşerim.
Not: 1000 km yi 12 saatte gittim totalde 1 saat mola vererek, ne kadar limiti aştığımı takdir edersiniz 😔
ozelikle izmir istanbul arasindaki otoyol yerine eski yolu tercih ederseniz , inanalimaz yerlerde radar oldugunu da fark edersiniz. saniyorum bunu biraz da otoyolun kullanmasi insanlara zorlatiliyor . eski yolda bir radar yesen ornegin 1000 tl , o paraya otobana verdirmek istiyorlar , otobanda zaten rahatlikla hiz yapiyorsun bir denetleme yok ve de daha cabuk ulasiyorsun. boylece yap islet devretlere de katki da bulunuyorsunGoogle haritalar uygulamasında radarları gösteriyor, ben çok faydasını gördüm. bir de genelde şehiriçine girişlerde ortalama hız ve edişlerde çok yiyor insan. Antalyaya giderken yine keçiborluda yemişim dönüşte oraya ekstra dikkat edip yemeden döndüm. İşin saçmalığı hem şehirlerarası yolları il ilçe merkezlerinden geçirip çevre yolu yapmıyorlar heme de 120den 50ye bir anda düşmeni bekliyorlar.
Burada durum tam olarak öyle değil adam şehirlerarası yolda 150yle gidip ceza yese dediğin doğru, yol tasarımından tut, hız limiti belirlenmesine kadar her konuda yanlış tasarlanmış, hız yapmayan biri de ceza yiyor şu cezaların çoğu itiraz etsen iptal oluyor zaten, haksız olsan iptal olmaz.Bu tepkinizi anlamıyorum. Demek ki kurallara aykırı hız yapmışsınız. Buna katlanmak zorundasınız ve bilincinde olmalısınız. Saygılar
benim gittiğim istikamette otoban yok zaten, bu tarz niyet okumalara çok katılmıyorum şahsenozelikle izmir istanbul arasindaki otoyol yerine eski yolu tercih ederseniz , inanalimaz yerlerde radar oldugunu da fark edersiniz. saniyorum bunu biraz da otoyolun kullanmasi insanlara zorlatiliyor . eski yolda bir radar yesen ornegin 1000 tl , o paraya otobana verdirmek istiyorlar , otobanda zaten rahatlikla hiz yapiyorsun bir denetleme yok ve de daha cabuk ulasiyorsun. boylece yap islet devretlere de katki da bulunuyorsun![]()