Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Abi kredi notu nedir ya, şaşırmış bu insanlar
Onun bir sebebi var da , ne şaşırana ne de sorana söylenebilecek bir şey yok. Herkes haklı, tek haksız bu duruma düşürenler. Takipteki borçlar için maaşa haciz konuyor, bu işlemler de şirketlerin muhasebesine iş yükü, kimse bu tip işlerle uğraşmak istemiyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Kuzey Ege
Şimdi marka ismi de verirdim ama n'olur n'olmaz vermeden anlatayım illa ki bilen vardır; çok büyük bir tekstil firması tedarikçilerini tabi tuttuğu sosyal uygunluk denetimlerinde ilgili firmanın işe alım süreçlerinde başvuru yapan adaylardan cinsiyet, yaş, sağlık ve askerlik durumu gibi bilgilerini istemediğine dair kanıt sunmasını istiyordu ve hatta yakın zamanlarda işe alınan çalışanlarla bire bir görüşme yaparak teyit ediyordu. En son "nasıl olacak peki, sadece insan mısın diye mi soracağız adaylara?" diye isyan etmiştim, "onu da sormanız hoş olmaz bireylerin kendini ne şekilde tanımladığı konusu bizim için önemli olmamalı" gibi bi cevap aldım. Tabi bu denetimler genelde 3. parti firmalar tarafından yapıldığı için denetçiler de durumun geldiği saçmalık seviyesinin farkında oluyorlardı ama firma onlardan bu şekilde denetleme yapmalarını istediği için karşılıklı şaşkınlık dolu denetimlerimiz olurdu hep..

Saçma sapan bir firma imiş. Eşim de 6 aydır iş arıyor. Piyasa ve şirketlerin talepleri gerçekten berbat.

Yok artık gerçekten mi?
5. mülakatta mı?
Kredi puanı mı? Yok ebesinin adı...

Yeni mezun iken bursa da büyükçe bir tekstil fabrikasında mülakatta 3. sefer gitmiş ve 4. ye kalmıştım. Sapma sapan işler
1. ik ile tamam
2. işletme şefi ile tamam
3. işletme müdürü ile tamam
4. fabrika md ile olacaktı. Tabi bu sürek beni biraz yıprattı 3-4 aylık süreçten bahsediyorum. En sonunda bunlardan ümidi kestim ve farklı bir yerde işbaşı yapmıştım. Aradılar son görüşme sonra işbaşı evraklarınızı vereceğiz diye.
O tren kaçtı iş başı yaptım ben demiştim. Neden diye sanki suçlarcasına laf yemiştim. Şunu dediğimi çok iyi hatırlıyorum. 4 aydır sizi bekliyorum 4 aydır beklediğimin sıkıntı-stres ve maddi kaybımı karşılayacak mısınız? Cevap yok.
Sessiz sessiz kapattık karşılıklı olarak..

Abi kredi notu nedir ya, şaşırmış bu insanlar

Bazı pozisyonlara adam almak için kredi notuna bakmak gerekiyor. Bakılmazsa şöyle şeyler oluyor:

326109 dosyayı görüntüle

Onun bir sebebi var da , ne şaşırana ne de sorana söylenebilecek bir şey yok. Herkes haklı, tek haksız bu duruma düşürenler. Takipteki borçlar için maaşa haciz konuyor, bu işlemler de şirketlerin muhasebesine iş yükü, kimse bu tip işlerle uğraşmak istemiyor.
Firma kurumsal bir firma, telefondan görüntülü mülakat yaptık ana yerleri İstanbul'da, birde mülakat süresi ve sonrasında firma adı vs vermeyiniz diye tembilediler. "İş gereği yeri geliyor darphane ile yeri geliyor merkez bankası ile çalışıyoruz onun için işimizi tam detaylı anlatamayız ama teknik servise eleman arıyoruz" demişlerdi. Tabi merkez bankası yada darphane kısmı ile benim ilgim ve alakam olmayacak çünkü Denizli içi olacaktı ama yine de sordular en başından söylesem belki biraz daha kafaya otururdu.

artık işin siyaseti politikası kalmadı ...
Timur Soykan "çeteler kaybedecek halk kazanacak"
25 yıl bu ülkede habercilik yaptım. Anlı Şanlı tv kanallarında yönetmen olarak çalıştım 93 -2018 arası haber olan her yerde görev yaptım. Sonra tüpcü çalıştığım kanalı satın alınca kovuldum. 45 Yaşında memleketime döndüm bisikletle tanıştım. Gündemi arkamda bıraktım doğada yürür bisiklete biner arınırım sandım. Bisiket forumla tanıştım pedaldaşlarımın fotoğraflarını beğendim teknik bilgiler edindim inanın Twitter Haber siteleri değil sabah uyandığımda ilk baktığım yer bu forum oldu. Yaklaşık 1 aydır gündem üzerime üzerime geliyor. Artık bu durum ne politik ne siyasi iyiler ve kötüler arasında bir savaş haline geldi ...

İnsanın yaşam enerjisini kaybedip, hiçbirşey yokmuş, herşey yolundaymış gibi davranması ne kadar zor...

Küresel ekonomonide de rüzgarların terse estiği bir ortamda zaten boktan olan ekonominin düzelmeyeceği inancı ve halkta artık yeter bıktık ruh hali, yandaşlara dağıtılacak nemanın azalması sonucu anketlerde çakılma, destek bulamama, beklemedikleri şekilde avrupanın yüz çevirmesi sonuç baskı ve korku ortamı için gözaltılar. Bugün cb başdanışmanın da söylediği gibi ''Her şey çok güzel olacak'' enseyi karartmayın. ama şu gerçek ki son 20yılın sonucunda bizim ve sonraki nesillerin ödeyeceği de çok borç var.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Son dakika... Gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel gözaltına alındı - Sözcü Gazetesi
Gözaltılara sebep olan şikayet, kara para akladığı gerekçesiyle bankasına ve TV kanalına (Flash TV) el konulan Erkan Kork'un şikayeti. Şikayet gerekçesi ise evlere şenlik:

(link)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Japonya'dan ne tür bisiklet(ler) getirsem?

-yol ve fixie türünden marka-model önerileri harika olur-

Kredi puanı isterler.

Ben işe ilk girdiğimde, anlaşmalı bankaya hesap açılması için evraklarımı vermişler. Banka sonra iş yerini aramış, böyle bir kişi gerçekten var mı diye sormak için :)

Kredi puanını geçtim, geç sayılabilecek bir yaşa kadar bankacılık sisteminde kaydım yoktu. (Şimdi ise araba alacak kadar kredi kartı limiti veriyorlar, kullansam %40'ını ödemek zor olur)

• Muhteşem
Tepkiler: RmzBurak
Bayrama gidip dönme yakıt maliyetim 6000
Yediğim ceza 8500 🤬🤬🤬

Adana dan Balıkesire kadar her noktaya özenle radar yerleştiren devletime sesleniyorum ; ardı ardına iki saat içinde 3 ceza yazarak niyetinizi ortaya koydunuz,

Anladım ihtiyaç sahibisiniz, açıkça da defaatle beyan ettiniz. Fitre ve zekatımı size verdim sayarım bende bunu ordan düşerim.

Not: 1000 km yi 12 saatte gittim totalde 1 saat mola vererek, ne kadar limiti aştığımı takdir edersiniz 😔

Yediğim ceza 8500 🤬🤬🤬

Adana dan Balıkesire kadar her noktaya özenle radar yerleştiren devletime sesleniyorum ; ardı ardına iki saat içinde 3 ceza yazarak niyetinizi ortaya koydunuz,

Anladım ihtiyaç sahibisiniz, açıkça da defaatle beyan ettiniz. Fitre ve zekatımı size verdim sayarım bende bunu ordan düşerim.

Not: 1000 km yi 12 saatte gittim totalde 1 saat mola vererek, ne kadar limiti aştığımı takdir edersiniz 😔

Google haritalar uygulamasında radarları gösteriyor, ben çok faydasını gördüm. bir de genelde şehiriçine girişlerde ortalama hız ve edslerde çok yiyor insan. Antalyaya giderken yine keçiborluda yemişim dönüşte oraya ekstra dikkat edip yemeden döndüm. İşin saçmalığı hem şehirlerarası yolları il ilçe merkezlerinden geçirip çevre yolu yapmıyorlar heme de 120den 50ye bir anda düşmeni bekliyorlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: M.İhsan ve Atasoy
Google haritalar uygulamasında radarları gösteriyor, ben çok faydasını gördüm. bir de genelde şehiriçine girişlerde ortalama hız ve edişlerde çok yiyor insan. Antalyaya giderken yine keçiborluda yemişim dönüşte oraya ekstra dikkat edip yemeden döndüm. İşin saçmalığı hem şehirlerarası yolları il ilçe merkezlerinden geçirip çevre yolu yapmıyorlar heme de 120den 50ye bir anda düşmeni bekliyorlar.
Oradan da takip ettim ama öyle yerlerde radar vardı ki, dediğiniz gibi 50 km tabelasının 100 m ilerisine yatmış pusuya bekliyor, bu kadarı da adam sevmece!!!

Yediğim ceza 8500 🤬🤬🤬

Bu tepkinizi anlamıyorum. Demek ki kurallara aykırı hız yapmışsınız. Buna katlanmak zorundasınız ve bilincinde olmalısınız. Saygılar

Google haritalar uygulamasında radarları gösteriyor, ben çok faydasını gördüm. bir de genelde şehiriçine girişlerde ortalama hız ve edişlerde çok yiyor insan. Antalyaya giderken yine keçiborluda yemişim dönüşte oraya ekstra dikkat edip yemeden döndüm. İşin saçmalığı hem şehirlerarası yolları il ilçe merkezlerinden geçirip çevre yolu yapmıyorlar heme de 120den 50ye bir anda düşmeni bekliyorlar.
ozelikle izmir istanbul arasindaki otoyol yerine eski yolu tercih ederseniz , inanalimaz yerlerde radar oldugunu da fark edersiniz. saniyorum bunu biraz da otoyolun kullanmasi insanlara zorlatiliyor . eski yolda bir radar yesen ornegin 1000 tl , o paraya otobana verdirmek istiyorlar , otobanda zaten rahatlikla hiz yapiyorsun bir denetleme yok ve de daha cabuk ulasiyorsun. boylece yap islet devretlere de katki da bulunuyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Bu tepkinizi anlamıyorum. Demek ki kurallara aykırı hız yapmışsınız. Buna katlanmak zorundasınız ve bilincinde olmalısınız. Saygılar
Burada durum tam olarak öyle değil adam şehirlerarası yolda 150yle gidip ceza yese dediğin doğru, yol tasarımından tut, hız limiti belirlenmesine kadar her konuda yanlış tasarlanmış, hız yapmayan biri de ceza yiyor şu cezaların çoğu itiraz etsen iptal oluyor zaten, haksız olsan iptal olmaz.
ozelikle izmir istanbul arasindaki otoyol yerine eski yolu tercih ederseniz , inanalimaz yerlerde radar oldugunu da fark edersiniz. saniyorum bunu biraz da otoyolun kullanmasi insanlara zorlatiliyor . eski yolda bir radar yesen ornegin 1000 tl , o paraya otobana verdirmek istiyorlar , otobanda zaten rahatlikla hiz yapiyorsun bir denetleme yok ve de daha cabuk ulasiyorsun. boylece yap islet devretlere de katki da bulunuyorsun :)
benim gittiğim istikamette otoban yok zaten, bu tarz niyet okumalara çok katılmıyorum şahsen

Geri