P1n0ky0
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.665
- İsim
- Pin Okyo
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Nideeenn!?Kadınlar bisiklet yarışını izlediğimde nedense içim ferahlıyor, daha sakin bi hal alıyorum ama erkekler yarışını izlediğimde hep bi tedirginim

Buraya Strava mağdur bezgin bir garip koyayım bugün. Kesinlikle kendi KOM'umu geçtiğime eminim ancak ispatlayamıyorum.😭
Remaucourt, France
325877 dosyayı görüntüle
İlk başta başlatınca elim deymiş sanırım ki geri durmuş.😭
325878 dosyayı görüntüle
En fazla ne zamana kadar sira geliyor şahsımıza?Öncelikle iyi geceler. Ablamın biri eminevimden ev aldı ve gayet memnun. Diğer ablam da eminevime ev için girdi kura bekliyorlar ama az önce eniştemle konuştuk ilk etapta verdikleri sözleri tutmadılar kimseye tavsiye etmiyorum dedi. Ben de eminevim aracılığı ile arabaya başvurdum kurasız sistem Eylül'de teslim edecekler. Şu ana kadar ben olumsuz birşey yaşamadım taşıt kredisi ile kıyasladığım zaman eminevim organizasyon ücreti daha cazip geldi. Banka kredisinin avantajı para anında elinde ama eminevimde durum böyle değil hele bir de kuralı sisteme girerseniz ne zaman size sıra gelecegi belirsiz. Böyle olunca kura ilk zamanlarda çıkarsa iyi ama uzarsa sıkıntı çünkü şu anda 3 milyona alabileceğin evi kura çıktığında o paraya alamıyoruz. Benim naçizane tavsiyem ödeme kolaylığı varsa eğer eminevim sistemine gidecekseniz en azından şu anda almayı düşündüğünüz evin fiyatından en az 500 bin fazla olarak sisteme dahil olun.
Kesin emin olmamakla birlikte taksit sayısının yarısı diye biliyorum.En fazla ne zamana kadar sira geliyor şahsımıza?
Arife günü görüşme yaptım, 3.000.000 Türk lirası anlaşma ücreti, 369000 TL organizasyon bedeli aylık taksit 30000 TL. 4.aydan itibaren kuraya katılma başlıyor her ay çıkabilir, ola ki çıkmadı 31.ayda kurasız ücreti veriyorlarEn fazla ne zamana kadar sira geliyor şahsımıza?
Açıkçası ben pek güvenemedim ve 3 abim ve eniştem problemli şekilde organizasyondan olımsuz düşünceyle ayrıldılar. Ben bir de banka ile görüşeceğim, faiz maiz artık katlanıcaz en azından hemen parayı veriyorlar. Oturduğum ev şu an kendime ait ailemle yaşıyorum. Ben kendi evim olsun istiyorum ileride evlilik olursa diye. O yüzden evi alırım ilk 2 sene kiraya veririm hem ordan taksitler için destek olur hem de 2 yıl sonunda taksitler biraz erirKesin emin olmamakla birlikte taksit sayısının yarısı diye biliyorum.
Iyi insanlar, ya da daha duyarlı insanlar için dünya yaşaması çok daha zor bir yer. Yıllarca biriken stres ve üzüntü, bu tarz ölümlerin en önemli tetikleyenlerinden.Yıllar önce kendisi ile tanışma fırsatım olmuştu hastanede, çok beyefendi, içten bi adamdı, mekanı cennet olsun. İnsan sormadan edemiyor tabi, neden iyiler hep erken ölüyor.
"Dünya, hassas kalpler için bir cehennemdir."Iyi insanlar, ya da daha duyarlı insanlar için dünya yaşaması çok daha zor bir yer. Yıllarca biriken stres ve üzüntü, bu tarz ölümlerin en önemli tetikleyenlerinden.
"Tanrı cezalandırmak istediği kişiye yüksek bir farkındalık bahşeder."Dünya, hassas kalpler için bir cehennemdir."
Goethe
Yav bu Apple’ın sattığı kabloların fiyatları şakadan hallice, nasıl oluyor bu anlamıyorum. Telefonu maliyetinin 8-10 katına satarsın onu anlıyorum da kablo olayı çok acaip gerçekten.İOS 18.4 gelmiş, artık uygun araçlarda CarPlay 3 satıra çıktı. AirPods max kullananlar için harika bir haber var artık kablolu bağlantı mümkün ve kablo üzerinden stüdyo kalitesinde apple loseless formatı da mümkün, kabloyla uçakta da kullanım mümkün olacak, bunun için apple sitesinde yani bir kablo kullanıma sundu.
evet valla bu yeni kablo da 39 dolar bizde de 1750 mi ne oluyor, o paraya kulaklık satılıyor zatenYav bu Apple’ın sattığı kabloların fiyatları şakadan hallice, nasıl oluyor bu anlamıyorum. Telefonu maliyetinin 8-10 katına satarsın onu anlıyorum da kablo olayı çok acaip gerçekten.
Kalbi hassastı hassas olmasına, ama onu götüren alkol ve sigara oldu bence. Sene 2005, semtimdeki bir telli çalgı imalatçısının (ing. luthier) dükkanına sık sık gidiyordum yaptırdığım işten dolayı. Meğersem Volkan Konak kankasıymış. Haftanın 2-3 günü kankasına rakı içmeye sohbete gelirdi. Bi kere denk gelmiştim kendisine. Her akşam içtiğini söylemişti. Sağlam içiciydi vesselam. Sigara da vardı."Dünya, hassas kalpler için bir cehennemdir."
Goethe