hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 35.238
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kartal Bike keskin pençeleriyle parçalar seni, aman dikkatBunu alsam kartal bike tarafından dolandırılır mıyım acaba
Bunu bilmekte ne var.Sonbahar bitiyor, kış geliyor, kış bitiyor, ramazan geliyor, ramazan bitince bakalım ne gelicek te bisiklet süremicez😅
o rezerv bunun için oluşturulmadıysa üzülürdük ŞimşekeGaribim Şimşek, millete bastırdı yüksek vergilerle, elin Arabından(hangi palet fabrikası verildi, şeffaf olmadıklarından bilinmez) bir şekilde Merkez Bankası rezervi oluşturdu. Sonra bir eklem ağrıları tuttu, zorla güçlükle oluşturulan rezerv buhar oldu puf oldu gitti.
Hani bir fıkra var ya "Agam biz bu poku niye yedik" tam da o işte.
Semazende ilk bakışta gördüğüm bir hata var.
Beni etiketlediğine dair bildirim gelmedi. Niye seni boykot edeyim.Semazende ilk bakışta gördüğüm bir hata var.
Sağ el yukarıya, sol el de aşağıya dönük olmalıydı.Sol elin pozisyonu yanlış.
Yüzün baktığı yön ise doğru.
@Cemal Ç. Yörükoğlu neredesin,
selamsız. Sen de beni mi boykot listesine koydun?
Düğünlerde de gel sen de katıl diye hafif sarsarlar oynamayanları hiç gaz sıkıldığını görmedimBeni etiketlediğine dair bildirim gelmedi. Niye seni boykot edeyim.
Bu arada şu an izlediğim bir izletide polisin Ankara havası oynayanlara gazla tepki verdiğini görünce biraz inceledim. Bu gösterici gençler de o kadar masum değil. Polisin üzerine gidiyor, oynuyorum ayağına bilinçli çarpıyor falan.
Bizim millet hiçbir şeyi bilinçli yapamıyor, doğru yönetemiyor.
Oğlum yaramazlık yaptığında güzel bir şekilde, mümkünse kısık bir sesle yapmaması gerektiğini söylüyorum, devam ediyor, birkaç kere daha söylemeye başlıyorum, sabrım kolay taşar, sesimi yükseltiyorum, tavrını değiştirmiyor, bağırmak zorunda kalıyorum. Etkili oluyor mu? Çoğu zaman olmuyor. Ama en azından durumu biraz anladığını düşünüyorum.Adamın anasına koro halinde küfür edeceksin. Sonra bu ülkede özgürlük yok diyeceksin. Sen bunu diktatöryal bir ülkede yap bakalım yarın yaşatıyorlar mı adamı? Hak aramaya sokağa çıkacaksın. Polisle çatışacaksın. Çevreyi kirleteceksin. Dağıracaksın. Huzur bırakmayacaksın. Olmaz öyle şey. Yanlış uslüp doğru sözün celladıdır. Prostonun da bir adabı olmalı.
Adamın anasına koro halinde küfür edeceksin. Sonra bu ülkede özgürlük yok diyeceksin. Sen bunu diktatöryal bir ülkede yap bakalım yarın yaşatıyorlar mı adamı? Hak aramaya sokağa çıkacaksın. Polisle çatışacaksın. Çevreyi kirleteceksin. Dağıracaksın. Huzur bırakmayacaksın. Olmaz öyle şey. Yanlış uslüp doğru sözün celladıdır. Prostonun da bir adabı olmalı.