Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Aslında bir ultra/extreme yarışı ama başlığını açacak kadar yeterli bilgiye sahip değilim ucundan kıyısından kendi çapımda takip ediyorum. İnstagramdan takip ettiğim birisi paylaşmış kendisi forum üyesi olsa illa ki tanırdık, kendisini tanıyan vardır belki. Kendisine katılacağı yarışta şimdiden başarılar dilerim. (link)
(link)

Dosyalar

• yarış.JPG
    yarış.JPG
    72 KB · Okunma: 7
Scudo
En ucuzu Tesla :D Yersiz ve Amerikan

Image 2.jpeg

İçinde yaşamak zorunda olmasak çok keyifli ülke aslında...

AKP'liler dualarla Burger King açtı

ekran-goruntusu-20250209-113303jpg-kj__0-HdCEKq132G7BU3Bg.jpg
(link)

Yakında Starbucks'ta buluşup "Filistin'e destek için bir espresso da benden" diye kampanya yapmazlarsa ne olayım.

AKP'liler dualarla Burger King açtı
Bu tür vakaları savunmak için emsal karar var; ona güvenerek katılmışlardır :)

Rize'deki Burger King açılışına katılan AK Parti İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, "Ben orada hiç yemek yemedim. Yeseydim İsrail’e destek vermiş olacaktım." açıklamasıyla kendisini savunmuştu.

Bu tür vakaları savunmak için emsal karar var; ona güvenerek katılmışlardır :)

Rize'deki Burger King açılışına katılan AK Parti İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, "Ben orada hiç yemek yemedim. Yeseydim İsrail’e destek vermiş olacaktım." açıklamasıyla kendisini savunmuştu.
e yememiş adam, haksız mı?

Dur daha yeni gelmişsin foruma, turfanda karpuz bile yok henüz, o çıksın bir keselim yine gidersin istersen.

Twike 3 ne güzel maksimum 85 km yapıyor 350 kilo ağırlığındaydı, Twike 5 henüz prototip ama 185 km hız ve 600 kilo ağırlığa çıkması planlanıyor. İnsanlarda hıza karşı bir cazibiyet var ve bu çoğu zaman minimalizme galip geliyor.

Oysa Twike 3 ne kadar şirin bir araçmış, pedallı bir araçla yola çıkıp elektrikli araç segmentine kaymaktan kendilerini alıkoyamamışlar.
324626 dosyayı görüntüle324625 dosyayı görüntüle
O kadar uğraşıp bu kadar orjinal bir araç yap ama ilk keskin virajda takla atsın diye tek tekeri arkaya koyacağına öne koy!

• Beğen
Tepkiler: templeos
Ben bir kediyim. Siz de kedisiniz.Hepimiz birer sokak kedisiyiz

Al eline lazeri, tut ev kedisine.Yakalamak için mutluluktan delirir.
Bir de sokak kedisine lazer tut bakalım. Hiç umursamaz bile lazeri. Çünkü o survivordır. Gereksiz, saçma sapan, karın doyurmayan, sadece keyfi haz getirecek şeylerle uğraşmaz, uğraşamaz,enerjisini boşa harcayacak lüksü yoktur. Onun için hepimiz birer sokak kedisiyiz.
Dipnot @Cemal Ç. hariç. Kruvasan yiyen sokak kedisi olmaz.

Godfather serisini her izlediğimde tekrar tekrar şaşırıyorum. Bir film her yönüyle nasıl bu kadar iyi olabilir?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Daha demin @suyunsesi'nin dediği gibi 71.5-71 cm arasına getirdim sele borusunu, seleyi de bir tık daha öne alıp biraz ters pedalladım ve rahat geldi. Tam dışarı çıkıp bir yarım saat bisiklete bineyim dedim, seleye oturmamla selenin aşağıya inmesi bir oldu, sele borusu kelepçesi yalama olmuş... 😂 Kardeşim yanıma gelip "Geçmiş olsun, bu bisiklette ne kadar kötüymüş, her hafta farklı bir şeyiyle uğraşıyorsun." dedi.

Sele kelepçesinin neresi yalama oluyo yahu?

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Sele kelepçesinin neresi yalama oluyo yahu?
Kelepçeyi sıkan tarafın karşısı yalama olmuş, vidayı tamamen sökünce vidanın dişlerinin arasında metal tozu ve parçaları geldi elime.
1739114457397.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
IMG_5949.jpeg
Bu 2-6nm bisiklet için ideal, bunun uç setli ve çantalı olanı da var

Ben bir kediyim. Siz de kedisiniz.Hepimiz birer sokak kedisiyiz

Al eline lazeri, tut ev kedisine.Yakalamak için mutluluktan delirir.
Bir de sokak kedisine lazer tut bakalım. Hiç umursamaz bile lazeri. Çünkü o survivordır. Gereksiz, saçma sapan, karın doyurmayan, sadece keyfi haz getirecek şeylerle uğraşmaz, uğraşamaz,enerjisini boşa harcayacak lüksü yoktur. Onun için hepimiz birer sokak kedisiyiz.
Dipnot @Cemal Ç. hariç. Kruvasan yiyen sokak kedisi olmaz.
Ben kedigillerden nefret ederim. Benden kedi olmaz, olsa olsa börü olur. Böyle yalnız, uzakta takılan, gerektiğinde ortama da girebilen ama yalnızlıktan da dert yanmayan.😏

Her şey her geçen gün daha kötüye gidiyor maalesef.

Dün akşam üzücü bir olay yaşadım.

Zemini düzgün, kuru, gayet aydınlık bir sokakta, tahmini hızı 4-5 gibiyken, kız kardeşim gözümün önünde bisikletten düştü. Düşerken de başını koruyamadığı için dükkanların önündeki metal bir direğe çarptı. Hep kask takardı ama hava soğuk diye bere takmak istemişti. Düşerken bilinçsiz olduğunu tahmin ediyorum çünkü refleks göstermeden yıkıldı. Yorgunluk, açlık gibi bir durum söz konusu değil ama düşmeden önce yavaşlamaya/durmaya çalıştığını hatırlıyorum. Düştükten sonra yerden kalkamadı, titremeye ve kasılıp kusmaya başladı. Kusmuğu nefes borusuna kaçmaması için yan çevirdim. Dili boğazına kaçmış olabilir diye ağzını aralamaya çalıştım ama gayri ihtiyari çenesini sıktığı için ilk başta başaramadım, sonra bir anlık aralık bulunca, elimi ısırması riskini göze alıp, soluk borusunu ve dilini kontrol ettim. Neyse ki, korktuğum gibi değildi. Çarpmadan önceki 30 sn ve çarpmadan sonraki 10 dk halen hatırlayamıyor. Ambulansla hastaneye götürüldü. Şu an bilinci yerinde ama kafatasında ödem ve omzunda kırık var.

Basit bir sürüşte, düşük bir hızda bile kafanızı koruyamıyorsunuz. Kask takmamak için bahane arayanlar varsa, bu acı hatıramı, bundan sonra tedbirli olmaları amacıyla paylaşmak istedim. Tüm bisiklet sürenlere kazasız sürüşler dilerim. Sağlıcakla kalın.

Geri