Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Sabah rutin solo sürüşümü yaparken tenha bir tarla yolunda karşıdan gelen 2 bisikletli dur işareti yaptılar bende durdum tabiki,ingilizce pompa varmı diye sordular,sonradan öğrendim biri Polonyalı diğeri İngilizmiş,,elektrikli pompayla lastiğini 1dk bile uğraşmadan şişirince pompayı pek beğendiler:ckkmk: çok iyi olmayan ingilizcemle tanış olduk,socar firmasında çalışıyorlarmış bende kahve içmeye iş yerime davet ettim,sonra yolda kalan insanlara yardım etmenin verdiği gurula sürüşüme devam ettim:koptum: o lastik patlaktı eve kadar götüreceğini sanmıyorum ama komple lastiği değiştirecekte değiliz:ckkmk::ckkmk:

İçimden dolu dolu d smart denen rezilliğe küfür etmek geçiyor. Bulunduğum bölgede türk telekom'un alt yapısı olmadığı için eve internet arayışına girdim. Komşumun d smart kullandığını söylemesi üzerine müşteri hizmetlerini arayıp alt yapı sorgulaması yaptığımda benim binamda bulunmadığını ama yan binada olduğunu oradan çekebileceklerini söylediler. Israrla sıkıntı çıkmaz de mi? Diye sormama rağmen sıkıntı olmayacağını söylemeleri üzerine kabul ettim. Sözde TV kanal paketi de yanında hediyeydi. Daha sonra modemi ve uyduyu kurmaya gelen ekip sadece TV'ye uyduyu bağlayıp işlem tamam dedi. Modemi bağlamadan nereye gidiyorsunuz dedim. Onun için 2 gün içinde başka ekip gelecek dedi. Her ne kadar saçma bulsam da çaresiz kabul ettim. Ertesi gün d smart tarafından aranıp uygun port bulunamadığı için internet bağlantımın bağlanmayacağını 60 gün beklemem gerektiğini bu süre icerisinde TV kanallarını izleyebilecegimi söylediler. 60 gün sonunda internet bağlanmasının kesin olmadığını söylediler. Ayrıca kullanmadığım internetin faturasını da ödemek zorunda olduğumu belirttiler. İptal talebinde bulundum türlü bahaneler sunuyorlar. Yaklaşık 1 haftadır bunlarla uğraşıyorum . Hala iptal edilmedi.

• İnanılmaz
Tepkiler: Atasoy
İçimden dolu dolu d smart denen rezilliğe küfür etmek geçiyor. Bulunduğum bölgede türk telekom'un alt yapısı olmadığı için eve internet arayışına girdim. Komşumun d smart kullandığını söylemesi üzerine müşteri hizmetlerini arayıp alt yapı sorgulaması yaptığımda benim binamda bulunmadığını ama yan binada olduğunu oradan çekebileceklerini söylediler. Israrla sıkıntı çıkmaz de mi? Diye sormama rağmen sıkıntı olmayacağını söylemeleri üzerine kabul ettim. Sözde TV kanal paketi de yanında hediyeydi. Daha sonra modemi ve uyduyu kurmaya gelen ekip sadece TV'ye uyduyu bağlayıp işlem tamam dedi. Modemi bağlamadan nereye gidiyorsunuz dedim. Onun için 2 gün içinde başka ekip gelecek dedi. Her ne kadar saçma bulsam da çaresiz kabul ettim. Ertesi gün d smart tarafından aranıp uygun port bulunamadığı için internet bağlantımın bağlanmayacağını 60 gün beklemem gerektiğini bu süre icerisinde TV kanallarını izleyebilecegimi söylediler. 60 gün sonunda internet bağlanmasının kesin olmadığını söylediler. Ayrıca kullanmadığım internetin faturasını da ödemek zorunda olduğumu belirttiler. İptal talebinde bulundum türlü bahaneler sunuyorlar. Yaklaşık 1 haftadır bunlarla uğraşıyorum . Hala iptal edilmedi.
Bedava denildiğinde 2kere düşünürüm ve genelde reddederim, sözleşme yapmadınız mı?

Bedava denildiğinde 2kere düşünürüm ve genelde reddederim, sözleşme yapmadınız mı?
Burhan abinin pizzanın bedava promosyonunu alıp asıl pizzayı reddetmesi geldi aklıma.

Bunlar promosyonu veriyor pizzanın aslı yok.

ok iyi olmayan ingilizcemle tanış olduk,socar firmasında çalışıyorlarmış
Üzülerek söylemek isterim ki, bilmeden/istemeden de olsa Gazze'deki trajediye ufak bir katkı yapmış oldun. Bildiğimiz gibi Azerbaycan devletine ait petrol/petrokimya şirketi SOCAR, İsrail'e petrol ihraç eden en büyük şirket.

Duyarlı bir mü'min olarak orada yapman gereken, SOCAR'da çalıştıklarını öğrendikten sonra her iki bisikletin lastiklerini patlatıp, bisikletçilere de okkalı birer Osmanlı tokadı atmak olmalıydı...
Yaklaşık 1 haftadır bunlarla uğraşıyorum . Hala iptal edilmedi.
e-devlet üzerinden tüm abonelik sözleşmelerinizi iptal edebiliyorsunuz. Oradan bir deneyin.

Osmanlı tokadı atmak olmalıydı...
Yarın sabah aynı yerde aynı saatte olacağım! yeterki bayrak inmesin ezan dinmesin:cool:,gereken dersi vericem gavurlara! kılıç kalkanlamı gitsem tam karar veremedim ama,vpni de hemen kapadıyorum ki devletimin yanında olayım neymiş öyle instagram falan gavur icadı! :acpsnr:

(link)
Btk ya sikayet edin daha hizli sonuç alirsiniz

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Bu set çok iyi duruyor .Alınır mı ?

(link)

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan

(link)
Decathlon'un setinden daha fazla parça var, lastik tamir seti ve teker basınç olçer bile koymuşlar. Başlangıç için iyi olabilir. Eksik ya da kalitesiz parçalar daha sonra daha "pro" aletlerle desteklenebilir. Yorumlarda vidalı ruble aleti olmadığı yazıyor bunu bilerek almakta fayda var. Ama tabi toplam fiyata ve bisiklet aletlerinin TR fiyatlarına bakarsak o fiyata gayet alınır duruyor. Ha yurt dışında yaşıyorsundur, evin garajında ParkTool alet setini duvara dizmişsindir, yukarıdan bakıp çöp diyenler olacaktır, "sen de haklısın..." denir onlara.

(link)

İçeriğinin ayrı ayrı alınmasına kıyasla daha iyi fiyatı var ama aynakol ve orta göbek ile ilgili aletler sadece kare mil için. Hollowtech göbek ve aynakol kullananların setteki işe yaramayan aletleri işe yarayanlarla değiştirmesi lazım.

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve eski Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi,​

"İsmail Haniye'yi kaybettik, bunu kınamayanların kalkıp da köpek sevgisinden, hayvan sevgisinden söz etme hakları yoktur"​

Alakaya bak el salla
Sokak Hayvanları Yasasını çıkaran adamlar bu adamlar işte. Bu kafadakilerden ne yapmasını bekliyorsunuz. Okumadınız da okumadınız bu yasanın neresine karşı çıkıyorsunuz diye bozuk plak gibi söyleyip duranlar vardı.
Biz ne diyorduk, siyasal dincilik; menfaat çıkar için dinin kötüye kullanılmasını esas alan hiçbir şeye sevgisi saygısı olmayan gayya çukuru gibi bi şeydir. Bunların yaptıklarından hayra güzelliğe yönelik ne bekliyorsunuz.
Daha durun siz, yaptıklarıyla birazcık vicdanı olanları bile nasıl yaralıyacaklar.

Bisikletle kopru gecisine izin icin kimle konusmak lazim? Yardimci olabilecek kimse var mi? Transcontinental Race için planlaniyor

Soğuk hava sürüş yapmayı özledim yine nefes aldırmıyor sıcaklar.

Bisikletle kopru gecisine izin icin kimle konusmak lazim? Yardimci olabilecek kimse var mi? Transcontinental Race için planlaniyor
Boğziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürlüğü var, belki onlar yardımcı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve eski Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi,​

"İsmail Haniye'yi kaybettik, bunu kınamayanların kalkıp da köpek sevgisinden, hayvan sevgisinden söz etme hakları yoktur"​

Alakaya bak el salla
Sokak Hayvanları Yasasını çıkaran adamlar bu adamlar işte. Bu kafadakilerden ne yapmasını bekliyorsunuz. Okumadınız da okumadınız bu yasanın neresine karşı çıkıyorsunuz diye bozuk plak gibi söyleyip duranlar vardı.
Biz ne diyorduk, siyasal dincilik; menfaat çıkar için dinin kötüye kullanılmasını esas alan hiçbir şeye sevgisi saygısı olmayan gayya çukuru gibi bi şeydir. Bunların yaptıklarından hayra güzelliğe yönelik ne bekliyorsunuz.
Daha durun siz, yaptıklarıyla birazcık vicdanı olanları bile nasıl yaralıyacaklar.

İsmail Haniye dedikleri herif şunların komutanı değil mi?
images (1).jpeg

Havadan para motorlarla festival basıp bu gencecik kızı ve daha yüzlercesini katleden, cesedini çırılçıplak kamyonet kasasında gezdiren bu terörist yaratıkların başı değil mi? Yaptıklarıyla gazze denilen yerin dümdüz edilmesine sebep olan bunlar değil mi? Atatürk Türkiyesi ve Cumhuriyet düşmanı ihvan hareketinin Filistin başkanı değil mi?

Eşek cennetini boyladı diye niye üzülecek mişim? Gitsin inandığı tanrısından huri alacağını tahsil etsin şimdi. Bu ve bunun kafasındaki kan emiciler sokaktaki zavallı hayvanların tekinin tırnağı etmez.

Bu dünyada hangisi olduğu farketmeksizin dini kendi işlerine alet eden siyasal dincilerden daha aşağılık birşey var mıdır, bilmiyorum.

Geri