StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.359
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bedava denildiğinde 2kere düşünürüm ve genelde reddederim, sözleşme yapmadınız mı?İçimden dolu dolu d smart denen rezilliğe küfür etmek geçiyor. Bulunduğum bölgede türk telekom'un alt yapısı olmadığı için eve internet arayışına girdim. Komşumun d smart kullandığını söylemesi üzerine müşteri hizmetlerini arayıp alt yapı sorgulaması yaptığımda benim binamda bulunmadığını ama yan binada olduğunu oradan çekebileceklerini söylediler. Israrla sıkıntı çıkmaz de mi? Diye sormama rağmen sıkıntı olmayacağını söylemeleri üzerine kabul ettim. Sözde TV kanal paketi de yanında hediyeydi. Daha sonra modemi ve uyduyu kurmaya gelen ekip sadece TV'ye uyduyu bağlayıp işlem tamam dedi. Modemi bağlamadan nereye gidiyorsunuz dedim. Onun için 2 gün içinde başka ekip gelecek dedi. Her ne kadar saçma bulsam da çaresiz kabul ettim. Ertesi gün d smart tarafından aranıp uygun port bulunamadığı için internet bağlantımın bağlanmayacağını 60 gün beklemem gerektiğini bu süre icerisinde TV kanallarını izleyebilecegimi söylediler. 60 gün sonunda internet bağlanmasının kesin olmadığını söylediler. Ayrıca kullanmadığım internetin faturasını da ödemek zorunda olduğumu belirttiler. İptal talebinde bulundum türlü bahaneler sunuyorlar. Yaklaşık 1 haftadır bunlarla uğraşıyorum . Hala iptal edilmedi.
Burhan abinin pizzanın bedava promosyonunu alıp asıl pizzayı reddetmesi geldi aklıma.Bedava denildiğinde 2kere düşünürüm ve genelde reddederim, sözleşme yapmadınız mı?
Üzülerek söylemek isterim ki, bilmeden/istemeden de olsa Gazze'deki trajediye ufak bir katkı yapmış oldun. Bildiğimiz gibi Azerbaycan devletine ait petrol/petrokimya şirketi SOCAR, İsrail'e petrol ihraç eden en büyük şirket.ok iyi olmayan ingilizcemle tanış olduk,socar firmasında çalışıyorlarmış
e-devlet üzerinden tüm abonelik sözleşmelerinizi iptal edebiliyorsunuz. Oradan bir deneyin.Yaklaşık 1 haftadır bunlarla uğraşıyorum . Hala iptal edilmedi.
Yarın sabah aynı yerde aynı saatte olacağım! yeterki bayrak inmesin ezan dinmesinOsmanlı tokadı atmak olmalıydı...
(link)İçimden dolu dolu d smart denen rezilliğe küfür etmek geçiyor. Bulunduğum bölgede türk telekom'un alt yapısı olmadığı için eve internet arayışına girdim. Komşumun d smart kullandığını söylemesi üzerine müşteri hizmetlerini arayıp alt yapı sorgulaması yaptığımda benim binamda bulunmadığını ama yan binada olduğunu oradan çekebileceklerini söylediler. Israrla sıkıntı çıkmaz de mi? Diye sormama rağmen sıkıntı olmayacağını söylemeleri üzerine kabul ettim. Sözde TV kanal paketi de yanında hediyeydi. Daha sonra modemi ve uyduyu kurmaya gelen ekip sadece TV'ye uyduyu bağlayıp işlem tamam dedi. Modemi bağlamadan nereye gidiyorsunuz dedim. Onun için 2 gün içinde başka ekip gelecek dedi. Her ne kadar saçma bulsam da çaresiz kabul ettim. Ertesi gün d smart tarafından aranıp uygun port bulunamadığı için internet bağlantımın bağlanmayacağını 60 gün beklemem gerektiğini bu süre icerisinde TV kanallarını izleyebilecegimi söylediler. 60 gün sonunda internet bağlanmasının kesin olmadığını söylediler. Ayrıca kullanmadığım internetin faturasını da ödemek zorunda olduğumu belirttiler. İptal talebinde bulundum türlü bahaneler sunuyorlar. Yaklaşık 1 haftadır bunlarla uğraşıyorum . Hala iptal edilmedi.
Kaptım bir tane. Diş fırçası ve boya fırçasından iyidir.Bu set çok iyi duruyor .Alınır mı ?
(link)
Decathlon'un setinden daha fazla parça var, lastik tamir seti ve teker basınç olçer bile koymuşlar. Başlangıç için iyi olabilir. Eksik ya da kalitesiz parçalar daha sonra daha "pro" aletlerle desteklenebilir. Yorumlarda vidalı ruble aleti olmadığı yazıyor bunu bilerek almakta fayda var. Ama tabi toplam fiyata ve bisiklet aletlerinin TR fiyatlarına bakarsak o fiyata gayet alınır duruyor. Ha yurt dışında yaşıyorsundur, evin garajında ParkTool alet setini duvara dizmişsindir, yukarıdan bakıp çöp diyenler olacaktır, "sen de haklısın..." denir onlara.Bu set çok iyi duruyor .Alınır mı ?
(link)
Bu set çok iyi duruyor .Alınır mı ?
(link)
La bu nasıl kavga aşırı komik.şöyle maganda olacaksın yeri geldiğinde. sana çarpmalarından iyidir.
Boğziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürlüğü var, belki onlar yardımcı olabilir.Bisikletle kopru gecisine izin icin kimle konusmak lazim? Yardimci olabilecek kimse var mi? Transcontinental Race için planlaniyor
2. bisikletli çok çakal ya, olaya dahil olmayıp uzaktan arada denk getirip vuruyorşöyle maganda olacaksın yeri geldiğinde. sana çarpmalarından iyidir.
TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve eski Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi,
"İsmail Haniye'yi kaybettik, bunu kınamayanların kalkıp da köpek sevgisinden, hayvan sevgisinden söz etme hakları yoktur"
Alakaya bak el salla
Sokak Hayvanları Yasasını çıkaran adamlar bu adamlar işte. Bu kafadakilerden ne yapmasını bekliyorsunuz. Okumadınız da okumadınız bu yasanın neresine karşı çıkıyorsunuz diye bozuk plak gibi söyleyip duranlar vardı.
Biz ne diyorduk, siyasal dincilik; menfaat çıkar için dinin kötüye kullanılmasını esas alan hiçbir şeye sevgisi saygısı olmayan gayya çukuru gibi bi şeydir. Bunların yaptıklarından hayra güzelliğe yönelik ne bekliyorsunuz.
Daha durun siz, yaptıklarıyla birazcık vicdanı olanları bile nasıl yaralıyacaklar.