Vuelta'yı anlatması da izlemesi de pek zevkli değil.Geçti bahar klasikleri, sür bisikleti Vuelta'ya Süleyman .
Salata tabagindan cikan palyaco kılıkĺı rezil ve saatlerce sporla alakasi olmayan zirvalar...Ben çok beğendim, oldukça güzeldi
Olimpiyat açılış törenini hiç beğenmedim
Olimpiyat açılışında tek hoşuma giden durum bir metal müzik dinleyicisi olarak Gojira grubunun sahne alması oldu onun dışında görüş ve fikirlerimiz aynı. Hatta ekstra olarak internetteki bir çok kişinin de dile getirdiği üzere Türk Sporcuların giydiği mavi beyaz çizgili kıyafet durumu var. Kimisi Avrupa Yakası dizisindeki Gaffur 'a, hatta öncesindeki mavi-beyaz çizgili mangalcı dayı kıyafeti olan pijamaya, kimisi Yunan Bayrağına benzetmiş.Homofobik biri olmadığımı düşünüyorum ama açılışta her karede eşcinselliği gözümüze sokmaları baydı yahu![]()

Bildiğin Arjantin milli takımı gibi olmuş mavi beyazOlimpiyat açılışında tek hoşuma giden durum bir metal müzik dinleyicisi olarak Gojira grubunun sahne alması oldu onun dışında görüş ve fikirlerimiz aynı. Hatta ekstra olarak internetteki bir çok kişinin de dile getirdiği üzere Türk Sporcuların giydiği mavi beyaz çizgili kıyafet durumu var. Kimisi Avrupa Yakası dizisindeki Gaffur 'a, hatta öncesindeki mavi-beyaz çizgili mangalcı dayı kıyafeti olan pijamaya, kimisi Yunan Bayrağına benzetmiş.
319716 dosyayı görüntüle
Üstelik bu kıyafetleri de "İtibardan tasarruf olmaz" sözüne yakışır şekilde Vakko firmasına ürettirmişler.
İyi de nereden biliyon kainat liderimizin istemediğini. Reis Arjantin'i sever. Hatırlarsan 2022 Katar Dünya Şampiyonası Arjantin Fransa finaline babasının uçağıyla gitmişti. İşin ilginci finali oynayan Arjantin Devlet başkanı çok masraf olur diye Finale bile gelmemiştiBildiğin Arjantin milli takımı gibi olmuş mavi beyazbi Messimiz eksik
Vakko tepkisi kendi adıma ve çevremden gördüğüm kadarı ile maliyet anlamında "hay senin yapacağım tasarıma" şeklinde değil. Sonucunda bunu bir tasarımcıya vermişler tasarlamışlar kim onay verdiyse vermiş. Sen bize bunu yap demişler yapmış. Vakko parasına bakan birisi burada. Ona siyahtan yap deseler onu da yapardı.Ya ben bu Vakko olayını anlamıyorum. Herkes tutturmuş bi "Vakko böyle yapar", "Vakko Yahudi tabi mavi beyaz yapacak", "Niye Vakko'ya yaptırırsın" bilmem ne, abi adam tut ki İsrail bayrağı koydu kıyafetlerin üstüne ve bizim sporcular da o şekilde gitti Paris'e. Vakko'nun kabahati mi olacaktı bu yoksa o tasarımı onaylayanın mı? Böyle saçma şeylere takılmaya gerek yok ayrıca, nedir yav olimpiyatlarda bizim sporcuların ne giydiği mi derdimiz ne yaptıkları mı yav..
sen koskoca kainat liderinin 8 uçakla g7 zirvesine gitmesine lafmı atıyorsun Süleyman!Arjantin Devlet başkanı çok masraf olur diye Finale bile gelmemişti
Elimle düzeltemem, devlet değilim.sen koskoca kainat liderinin 8 uçakla g7 zirvesine gitmesine lafmı atıyorsun Süleyman!
(link)@cazci
@Özcan
@Atasoy
Değerli abilerim. Canımız ciğerimiz @mariokaldato Cumhur abim nerede biliyor musunuz?Hiç gelmiyor mu foruma?
En son geçen yıl görüşmüştük. İşler güçler yüzünden foruma vakit ayıramıyordu. Meğer öperler işine mi girmiş@cazci
@Özcan
@Atasoy
Değerli abilerim. Canımız ciğerimiz @mariokaldato Cumhur abim nerede biliyor musunuz?Hiç gelmiyor mu foruma?

bizdede durumlar aynı inanamayıp durur bu eleman319724 dosyayı görüntüle
319725 dosyayı görüntüle319726 dosyayı görüntüle
An itibariyle forumcak @son bisiklet bükücü tarafından fena halde dürtükleniyoruz. Sıkı tutunun. Bükmese bizi bari![]()
319724 dosyayı görüntüle
319725 dosyayı görüntüle319726 dosyayı görüntüle
An itibariyle forumcak @son bisiklet bükücü tarafından fena halde dürtükleniyoruz. Sıkı tutunun. Bükmese bizi bari![]()