Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

2018 WRC Türkiye Marmaris etaplarını takip ettim.
Normal etapta bir tane Hyundai İ20 WRC Sakar Geçitine doğru tırmanıyordu.Nasılsa normal etap, trafik kurallarına uymak zorunda dedik, yakalarız dedik peşine düştük yakalayamadım. Nasıl bir araç, nasıl pilot çözemedim. Trafik kurallarına da pek uyuyordu diyemeyiz. Benim kullandığım araç da fena değildi hani(Porsche Cayman)
Maalesef öyle, kurallara genel olarak pek uyulmuyor. WRC için yaptırımları çok ağır aslında, kanıtlı bi şikayet geldiği taktirde hoş olmayan yerlere gidiyor iş ama yine de yerellerden iyiler. Bizim yarışmacılar için; birincisi trafik cezaları yeteri kadar caydırıcı değil zaten, ikincisi de organizasyonla alakalı cezalardan çekinmiyorlar çünkü herkes birbirinin eşi dostu olduğu için herkes birbirini hoşgörüyor. Çoktur nice para babalarıyla kavga ettiğim, neticede hiç bişey olduğunu görmedim..

Scudo
Maalesef öyle, kurallara genel olarak pek uyulmuyor. WRC için yaptırımları çok ağır aslında, kanıtlı bi şikayet geldiği taktirde hoş olmayan yerlere gidiyor iş ama yine de yerellerden iyiler. Bizim yarışmacılar için; birincisi trafik cezaları yeteri kadar caydırıcı değil zaten, ikincisi de organizasyonla alakalı cezalardan çekinmiyorlar çünkü herkes birbirinin eşi dostu olduğu için herkes birbirini hoşgörüyor. Çoktur nice para babalarıyla kavga ettiğim, neticede hiç bişey olduğunu görmedim..
Sen yarışmacı olarak mı katılıyorsun?

Sen yarışmacı olarak mı katılıyorsun?
Eskişehir’in güvenlik sorumlusuyum, genelde etaplarda görev yaparım. Parası olmayan arabacı tayfa bizim gibi görevli oluyo, parası olan arabacı tayfa yarışmacı :)

@hamlet2006 farkettin mi? @mariokaldato bu yazılanları okumuş, birer de beğeni koymuş.
Yakında posta gazetesinden bir şiirle giriş yapabilir, vaziyet alın :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Acil bisiklet taşıma aparatı almam lazım. Tatile geldim canım denize girmek değil bisiklete binmek istiyor 🤦

Almanların kurallara uyma takıntılarının kendi dillerine dahi düşmesi ne enteresan.

Bu video çeken eleman İngiliz, Almanya'daki kuralcılık üzerine hep videoları. Hatta bir videosunda ailesinin yanına İngiltere'ye gidiyor. Kırmızı ışıkta yaya için yeşil yanmasını bekliyor, İngilizler dalga falan geçiyordu. Videoları güzel oluyor. Mesela oktoberfest ile ilgili şu videosu vardı.

Benim favorimlerimden birisi kesinlikle şu. Bu da İrlandalı

Bu video çeken eleman İngiliz, …
Alman vatandaşlığı da aldı galiba yakın zamanda, Almanya’da çöplerin ayrıştırılmasıyla ilgili bi vidyosuna denk gelip tanımıştım ben de :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Pazar günü bol rampalı köy turuna çıkmıştık arkadaşlarla. Köy de durup bakkaldan su alalım dedik... bakkaldaki bir adam siz neden paytak paytak yürüyorsunuz dedi adama yarım saat bisiklet ayakkabısı nedir açıklamaya kalktık. Her neyse sonra kalkıp demez mi *Siz o kadar spor yapıyorsunuz incecik kalmışınız kasınız yok, sizden daha iyi bisiklet sürerim ben bak benim kocaman kaslarım var* dedi. Kahvanelerde oturan dayılar olur ya öyle biri hayal edin. İçimizden güldük ve yolumuza koyulduk.

Ben çocuk Alman kız İngiliz diye biliyorum.

YouTube'un öyle bir sistemi var ki kafasına taktığı videoyu herkese göstermeden rahat edemiyor.

Bazı videolar var kaç defa bu video ilgimi çekmiyor, bu kanalı bana önerme desem de yine vazgeçmiyor önüme koymaktan.

Pazar günü bol rampalı köy turuna çıkmıştık arkadaşlarla. Köy de durup bakkaldan su alalım dedik... bakkaldaki bir adam siz neden paytak paytak yürüyorsunuz dedi adama yarım saat bisiklet ayakkabısı nedir açıklamaya kalktık. Her neyse sonra kalkıp demez mi *Siz o kadar spor yapıyorsunuz incecik kalmışınız kasınız yok, sizden daha iyi bisiklet sürerim ben bak benim kocaman kaslarım var* dedi. Kahvanelerde oturan dayılar olur ya öyle biri hayal edin. İçimizden güldük ve yolumuza koyulduk.
O paytak paytak yürüme olayı dışarıdan çok komik gözüküyor gerçekten 😀 Köy bakkalları, kahvehane müşterileriyle pek muhattap olmamaya çalışıyorum. Çok fayda getirmiyor açıkçası.

Direk aklıma şu video geldi. Tabi köy bakkalı videodaki Dünya vücut şampiyonuna denk düşüyor biraz saçma ama bir iddia var kaslı olmasından.

• Hahaha
Tepkiler: StanicEnemy
Erdoğan, torununun kendisinin LGBTI+ konusunda uyardığını" belirterek, "Macron beni davet etti. Ben de gelebileceğimi söyledim. 13 yaşındaki torunum 'Dede gitme.' dedi, niye dedim; 'Orada LGBT gösterisi yapacaklar.' dedi, o görüntüleri gösterdi tamam kızım gitmeyeceğim dedim" ifadelerini kullandı.

Darbeyi de eniştesi haber vermişti hatırlarsınız. Saray'da onlarca danışmana haybeye maaş ödeniyor bence. Bir torun, bir enişte yetiyor da artıyor bile :)

Ben çocuk Alman kız İngiliz diye biliyorum.

YouTube'un öyle bir sistemi var ki kafasına taktığı videoyu herkese göstermeden rahat edemiyor.

Bazı videolar var kaç defa bu video ilgimi çekmiyor, bu kanalı bana önerme desem de yine vazgeçmiyor önüme koymaktan.
Çocuk İngilizmiş visiting my British family isminde bir video düştü önüme.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Formula 1 arabasıyla moto gp motosikletini yarıştırırlar ya.
@Spartiat ile de beni Kedi Hamlet'i @hamlet2006 yarıştırsınlar.
@Spartiat mı aynı sürede daha fazla bisiklet önerisi verir yoksa ben mi aynı sürede daha fazla goygoy yaparım. @cazci Cem abi, sence?

Bisiklet Yarışı anlat deseniz Berkem'i bile geçerim. :D

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Geri