Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Geçti bahar klasikleri, sür bisikleti Vuelta'ya Süleyman .

Scudo
Geçti bahar klasikleri, sür bisikleti Vuelta'ya Süleyman .
Vuelta'yı anlatması da izlemesi de pek zevkli değil.
Otobandan çıktık, otobana girdik, otobana bir daha çıktık, yine otoban otoban....
Yarışa çoğu zaman ya sezonun formsuzları, ya 2.3 adamları, ya da Dünya şampiyonusuna hazırlık niyetiyle geldiklerinden kimin kazanacağını bilmek de zor.
Bu sene Angliru Yokuşu varsa bir tek o etaba bakmaya çalışırım.

Bahar klasikleri geçmiş olabilir ama en azından "Dökülen Yaprakların Klasiği" var. Lombardia en azından İspanya'nın bağlarından zeytinliklerinden, otobanlarından daha güzeldir

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben çok beğendim, oldukça güzeldi
Salata tabagindan cikan palyaco kılıkĺı rezil ve saatlerce sporla alakasi olmayan zirvalar...

Homolarla ilgili bir sikintim yok gözümüze gözümüze sokulmasina anlam veremedim. Zaten fransizlarda rahatsiz olmus. Guney Koreyi Kuzey Kore diye anons ettiler.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Olimpiyat açılış törenini hiç beğenmedim

Homofobik biri olmadığımı düşünüyorum ama açılışta her karede eşcinselliği gözümüze sokmaları baydı yahu :acpsnr:
Olimpiyat açılışında tek hoşuma giden durum bir metal müzik dinleyicisi olarak Gojira grubunun sahne alması oldu onun dışında görüş ve fikirlerimiz aynı. Hatta ekstra olarak internetteki bir çok kişinin de dile getirdiği üzere Türk Sporcuların giydiği mavi beyaz çizgili kıyafet durumu var. Kimisi Avrupa Yakası dizisindeki Gaffur 'a, hatta öncesindeki mavi-beyaz çizgili mangalcı dayı kıyafeti olan pijamaya, kimisi Yunan Bayrağına benzetmiş.
olimpiyat.jpg

Üstelik bu kıyafetleri de "İtibardan tasarruf olmaz" sözüne yakışır şekilde Vakko firmasına ürettirmişler.

Ya ben bu Vakko olayını anlamıyorum. Herkes tutturmuş bi "Vakko böyle yapar", "Vakko Yahudi tabi mavi beyaz yapacak", "Niye Vakko'ya yaptırırsın" bilmem ne, abi adam tut ki İsrail bayrağı koydu kıyafetlerin üstüne ve bizim sporcular da o şekilde gitti Paris'e. Vakko'nun kabahati mi olacaktı bu yoksa o tasarımı onaylayanın mı? Böyle saçma şeylere takılmaya gerek yok ayrıca, nedir yav olimpiyatlarda bizim sporcuların ne giydiği mi derdimiz ne yaptıkları mı yav..

Olimpiyat açılışında tek hoşuma giden durum bir metal müzik dinleyicisi olarak Gojira grubunun sahne alması oldu onun dışında görüş ve fikirlerimiz aynı. Hatta ekstra olarak internetteki bir çok kişinin de dile getirdiği üzere Türk Sporcuların giydiği mavi beyaz çizgili kıyafet durumu var. Kimisi Avrupa Yakası dizisindeki Gaffur 'a, hatta öncesindeki mavi-beyaz çizgili mangalcı dayı kıyafeti olan pijamaya, kimisi Yunan Bayrağına benzetmiş.
319716 dosyayı görüntüle

Üstelik bu kıyafetleri de "İtibardan tasarruf olmaz" sözüne yakışır şekilde Vakko firmasına ürettirmişler.
Bildiğin Arjantin milli takımı gibi olmuş mavi beyaz:koptum: bi Messimiz eksik
Tamam kafalara fes giydirin demiyoruz ama Türkiye ile alakalı ne var acaba bu kıyafetlerde? Tasarrufsa al sana tasarruf (vakkoya kaç milyon bayıldılar acaba bu iş için),milli takım eşofmanlarıyla çıksalardı daha anlamlı olurdu!

Vakkoya tasarım yaptırıp, bu kadar parayı niye çarçur ediyonuz arkadaş.
Nereden biliyonuz şimdilik 30 milyonluk Audi ile gazı alınan Ali Erbaş Hocaefendimizin 100 milyonluk Rolls Royce aş ermeyeceğini. Yazık yazık kendi paralarını mı savuruyorlar Vakkoya makkoya.
Bildiğin Arjantin milli takımı gibi olmuş mavi beyaz:koptum: bi Messimiz eksik
İyi de nereden biliyon kainat liderimizin istemediğini. Reis Arjantin'i sever. Hatırlarsan 2022 Katar Dünya Şampiyonası Arjantin Fransa finaline babasının uçağıyla gitmişti. İşin ilginci finali oynayan Arjantin Devlet başkanı çok masraf olur diye Finale bile gelmemişti

Son düzenleme:
Ya ben bu Vakko olayını anlamıyorum. Herkes tutturmuş bi "Vakko böyle yapar", "Vakko Yahudi tabi mavi beyaz yapacak", "Niye Vakko'ya yaptırırsın" bilmem ne, abi adam tut ki İsrail bayrağı koydu kıyafetlerin üstüne ve bizim sporcular da o şekilde gitti Paris'e. Vakko'nun kabahati mi olacaktı bu yoksa o tasarımı onaylayanın mı? Böyle saçma şeylere takılmaya gerek yok ayrıca, nedir yav olimpiyatlarda bizim sporcuların ne giydiği mi derdimiz ne yaptıkları mı yav..
Vakko tepkisi kendi adıma ve çevremden gördüğüm kadarı ile maliyet anlamında "hay senin yapacağım tasarıma" şeklinde değil. Sonucunda bunu bir tasarımcıya vermişler tasarlamışlar kim onay verdiyse vermiş. Sen bize bunu yap demişler yapmış. Vakko parasına bakan birisi burada. Ona siyahtan yap deseler onu da yapardı.

İnsanlar şunu anlamiyor; taklit edersen, baska biri olmaya çalisirsan komik duruma düsersin.
Mogolistan in kiyafetleri butun dunyanin beğenisini kazandi cnn bbc trt hepsi Mogolistan lı tasarimcilarla röportaj yapti.
(link)
Ne demiş Rizeli halk ozani Tarkan:

Baskasi olma kendin ol boyle çok daha guzelsin.
Ya gel bana sahici sahici yada anca gidersin.

Son düzenleme:
sen koskoca kainat liderinin 8 uçakla g7 zirvesine gitmesine lafmı atıyorsun Süleyman!
Elimle düzeltemem, devlet değilim.
Dilimle düzeltemem, alim değilim.
Ancak kalbimle buğz edebilirim.

Bisikletforuma yazdıklarım Mahkeme-i Kübra'da açılsın.
Hasbinallah ve Nimel Vekil

Bizim meşhur (link) yaşlı anne-babasını dolandırmaya çalışmışlar... Ne kötü kalpli insanlar var şu dünyada.

"Not: Neden elden gelip alamıyorum;

Dış hat çalışıyorum yurtdışındayim ben ailem yazlık evde Marmaris de daha önce biri elden alacağım dedi tamam dedim yaşlı ailem gelip bisikleti araca yüklemişler evdekilerede oglunuzla görüştüm ben parayı gönderdim bilgisi var demişler ben evdekilere uyardım benden talimatım olmadan ürünü teslim etmeyin diye benden haber bekleyin bizimkilerde bana döndü böyle böyle yok dedim para almadım sadece gelip alacağını söylemişti ücret ödemedi neyseki aradılar nerdiyse bisikleti alıp gidiyormuş bu yüzden burda olmadığım için ve ailem yaşlı insanlar olduğu için ücret peşin havale eft alıyorum adres alıcı adı gelen paranin gönderileceği IBAN numarası bilgisi evdekilre iletirim merkezden uzak olduğu için 7 ile 10 iş günü adrese gelip alıyor kargo bilginiz olsun şartlar uygunsa iban yazayım"

• Hahaha
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Bisikleti bükeceğim diye ıkınırken beyne pıhtı attı sanırım. :(

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Arkadaş kötü niyetli değil. Zaman zaman yaşamındaki duygusal dalgalanmaları emoji butonuna tıklayarak dışa vuruyor.
Canı sağolsun. Ekspresyonist bir arkadaşımız galiba

Ben de Sürrealist bir kediyim.
1_min.jpg

Geri