Can Çelik
🛠 🛠 🛠
- Tepki
- 8.086
- İsim
- Can Çelik
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Cem abi, biliyorsun bunu değil mi?Arkadaşlar bu inanç/din konuları çok hassas, şikâyetler geliyor.
Lütfen her türlü inanç ve inanışlara saygılı iletiler yazmaya gayret edelim..

Biraz eksik olmuş bu değerlendirme. Genel hatları ile dedikleriniz doğru ancak Osmanlı ulus devlet olmadığı için ulus kavramı yoktu, milletler sistemi ile yönetiliyordu ama ulus bilinci yoktu, Osmanlının tebası var bunların müslüman olanlarına Türk deniliyor bir de gayri müslimler var. Askerler Türklerden alındığı için de sürekli savaşlatan savaşa sürükleniyorlar, kimisi ölüyor kimisi sakat kalıyor.
Osmanlı en başından itibaren balkan imparatorluğu, denilen doğru anadoluya pek önem vermemiş, anadoludaki çoğu eser osmanlı öncesine ait
Cem abi seni severim sayarım. Değerli bir insansın.Arkadaşlar bu inanç/din konuları çok hassas, şikâyetler geliyor.
Lütfen her türlü inanç ve inanışlara saygılı iletiler yazmaya gayret edelim..
Hımmm başlık kendi adına olmayınca yeteri kadar tatmin sağlamıyor, "boşver kalsın" diyosun yani ok.Ne zaman foruma kendi çapımda bi icerik yazmak istesem yönetimin basliklari katletmesi aklima geliyor vazgeciyorum.
(link)Merhabalar uygun konu başlığı için ,2 gündür arama yapıyorum ve alışveriş sitelerinde arayıştayım ikinci bir bisiklet olarak ikinci el bir yol bisikleti aldım vites kolunun üstündeki tiagra yazan kapak kırıkmış bunu yeni fark ettim bu kapağı bulmaya çalışıyorum fakat internette hep sağ kapak mevcut bana ise sol lazım burada da başlık açıp soramıyorum yardımcı olacak biri olursa sevinirim .
Merhabalar uygun konu başlığı için ,2 gündür arama yapıyorum ve alışveriş sitelerinde arayıştayım ikinci bir bisiklet olarak ikinci el bir yol bisikleti aldım vites kolunun üstündeki tiagra yazan kapak kırıkmış bunu yeni fark ettim bu kapağı bulmaya çalışıyorum fakat internette hep sağ kapak mevcut bana ise sol lazım burada da başlık açıp soramıyorum yardımcı olacak biri olursa sevinirim .

Abi, hunharca gülüp beni hiç umursamıyorsun.Cem abi seni severim sayarım. Değerli bir insansın.
Ama ben seni engellemek istiyorum![]()
Çok teşekkür ederim siteye WhatsApp üzerinden yazdım umarım stokda vardır.Ata bisiklet stokta var diyor ama bilgi güncel olmayabilir tabii: (link)
319402 dosyayı görüntüle
Sokak başlarındaki çeşmeleri daha geçen gün bir yerde konuştuk. Denizli'de bir mahalle var Suluköprü olarak biliniyor. Vaktiyle her sokağının başında bir çeşme olurdu geçen ara sokaklardan dolaştım turladım sadece 2 tane çeşmeye rast geldim birisi son zamanlarını yaşıyordu.Dün gündüz nem 33 civarında iken gece 66 oldu. Yatakta dönüp durup uyumaya çalışmaktan bir hal oldum. 10 sene sonra nasıl olacak acaba? Her sokak başında bir çeşme olan çocukluğumu özledim.
Gidenler gitmiş sağlık olsun zorlu bir süreç olduğuna eminim. Dedim sana kaç kere buluşalım diye bir rast gelemedik. Şu aralar çok sıcak bende anca akşamları dışarı çıkıyorum merkezdeysen bir bisikletli yada bisikletsiz buluşalım. Ayrıca yerel gruplara ekleyeyim seni arada çıkar benli bensiz sürüş yaparsınız.İki seneyi aşkın bir sürede maddi anlamda yaşamadığım kalmadı. Maddi olarak çok sarsıldım.Giden paranın çok daha azına intihar eden çok kişi olduğunu medyadan biliyorum. Yeni yeni, yavaş yavaş kendimi toparlamaya başlıyorum.