Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Arkadaşlar bu inanç/din konuları çok hassas, şikâyetler geliyor.
Lütfen her türlü inanç ve inanışlara saygılı iletiler yazmaya gayret edelim..
Cem abi, biliyorsun bunu değil mi?:snzdglsn:
Caps_a5a85296a374828f250558c4521e577e-1.jpg

Ne güzel tankımı tüfeğimi hazırlamıştım
@Mehmet Altuğ ile çarpışacaktık :krktm: :koptum:
45qcleeuzqay.jpg

Yine gelmişin be @cazci Cem abi
Eeq8Nw2XYAA6Lzk (1).jpg

Bir yanımda ter havlusu, öte yanımda vantilatör pervanesi...
Bunlar hep araba kullananların bize musubeti...

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Biraz eksik olmuş bu değerlendirme. Genel hatları ile dedikleriniz doğru ancak Osmanlı ulus devlet olmadığı için ulus kavramı yoktu, milletler sistemi ile yönetiliyordu ama ulus bilinci yoktu, Osmanlının tebası var bunların müslüman olanlarına Türk deniliyor bir de gayri müslimler var. Askerler Türklerden alındığı için de sürekli savaşlatan savaşa sürükleniyorlar, kimisi ölüyor kimisi sakat kalıyor.

Osmanlı en başından itibaren balkan imparatorluğu, denilen doğru anadoluya pek önem vermemiş, anadoludaki çoğu eser osmanlı öncesine ait

Arkadaşlar bu inanç/din konuları çok hassas, şikâyetler geliyor.
Lütfen her türlü inanç ve inanışlara saygılı iletiler yazmaya gayret edelim..
Cem abi seni severim sayarım. Değerli bir insansın.
Ama ben seni engellemek istiyorum :cool:

• Hahaha
Tepkiler: cazci
Ne zaman foruma kendi çapımda bi icerik yazmak istesem yönetimin basliklari katletmesi aklima geliyor vazgeciyorum.forumda 10 sene gecirmisim. zaten son zamanlarda kaliteli yazilarda cok yazilmiyor. Basliklari cok ilgi alanima girmese de rahmetli @BAHADIR Gürel in icerikleri bile basli baslina yeter. Benim forum yonetimimden ricam rahmetlinin yazdigi icerikler kronolojik olarak basliklara bolunerek toplu bi pdf haline getirilmesi ve matbu bi şekilde ailesine de hediye edilmesi. (Iceriklerin zamanla silinmesinden korkuyorum)(Rahmetlinin ismini de mentionlayamiyorum) profil linkini asagidadir
Bahadır Gürel

Ne zaman foruma kendi çapımda bi icerik yazmak istesem yönetimin basliklari katletmesi aklima geliyor vazgeciyorum.
Hımmm başlık kendi adına olmayınca yeteri kadar tatmin sağlamıyor, "boşver kalsın" diyosun yani ok.

Merhabalar uygun konu başlığı için ,2 gündür arama yapıyorum ve alışveriş sitelerinde arayıştayım ikinci bir bisiklet olarak ikinci el bir yol bisikleti aldım vites kolunun üstündeki tiagra yazan kapak kırıkmış bunu yeni fark ettim bu kapağı bulmaya çalışıyorum fakat internette hep sağ kapak mevcut bana ise sol lazım burada da başlık açıp soramıyorum yardımcı olacak biri olursa sevinirim .

Dosyalar

• IMG_20240721_165412.jpg
    IMG_20240721_165412.jpg
    60 KB · Okunma: 16
Merhabalar uygun konu başlığı için ,2 gündür arama yapıyorum ve alışveriş sitelerinde arayıştayım ikinci bir bisiklet olarak ikinci el bir yol bisikleti aldım vites kolunun üstündeki tiagra yazan kapak kırıkmış bunu yeni fark ettim bu kapağı bulmaya çalışıyorum fakat internette hep sağ kapak mevcut bana ise sol lazım burada da başlık açıp soramıyorum yardımcı olacak biri olursa sevinirim .
(link)
aliexpress üzerinden sipariş verebilirsiniz. Türkiyedeki satıcılarda stokta yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: Yperzeli ve MakRo

Ata bisiklet stokta var diyor ama bilgi güncel olmayabilir tabii: (link)
1721574568224.png

• Beğen
Tepkiler: Yperzeli ve s0n3r
Cem abi seni severim sayarım. Değerli bir insansın.
Ama ben seni engellemek istiyorum :cool:
Abi, hunharca gülüp beni hiç umursamıyorsun.
Bari @sccetin i engelleyeyim, ona izin ver.Serhat kişisel algılama :ssrtcbya:
Çok merak ediyorum, yönetici engelleyince forumda Casper gibi dolaşabiliyor muyum?

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: sccetin ve bsklt07
Biden adaylıktan çekildi.

Saray'da birileri gara gara düşünüyor...

• Beğen
Tepkiler: crezos
hamlet kardeşim insanların dolduruşuna gelme ben sana yönelik bir şey yazarsam direk alıntılarım, öyle anlaşalım, alıntıladığın kişi bende bloklu zaten.
99250_640.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özhan Akgöğ
Bisiklet sürerken eriyip kalmaktan korktuğum bir dönemdeyim🌞🫠

Dün gündüz nem 33 civarında iken gece 66 oldu. Yatakta dönüp durup uyumaya çalışmaktan bir hal oldum. 10 sene sonra nasıl olacak acaba? Her sokak başında bir çeşme olan çocukluğumu özledim.

Dün gündüz nem 33 civarında iken gece 66 oldu. Yatakta dönüp durup uyumaya çalışmaktan bir hal oldum. 10 sene sonra nasıl olacak acaba? Her sokak başında bir çeşme olan çocukluğumu özledim.
Sokak başlarındaki çeşmeleri daha geçen gün bir yerde konuştuk. Denizli'de bir mahalle var Suluköprü olarak biliniyor. Vaktiyle her sokağının başında bir çeşme olurdu geçen ara sokaklardan dolaştım turladım sadece 2 tane çeşmeye rast geldim birisi son zamanlarını yaşıyordu.
Çeşmelere güzel örnek.

İki seneyi aşkın bir sürede maddi anlamda yaşamadığım kalmadı. Maddi olarak çok sarsıldım.Giden paranın çok daha azına intihar eden çok kişi olduğunu medyadan biliyorum. Yeni yeni, yavaş yavaş kendimi toparlamaya başlıyorum.
Gidenler gitmiş sağlık olsun zorlu bir süreç olduğuna eminim. Dedim sana kaç kere buluşalım diye bir rast gelemedik. Şu aralar çok sıcak bende anca akşamları dışarı çıkıyorum merkezdeysen bir bisikletli yada bisikletsiz buluşalım. Ayrıca yerel gruplara ekleyeyim seni arada çıkar benli bensiz sürüş yaparsınız.

Geri