Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Bunların sizce var olduğunu bilmiyor olabilirmiyim.2 tane usb girişi koyamamış sayın ısırılmış elmam.

Her ne kadar Apple'a karşı geçmişten süregelen bir antipatim olsa da, USB Type-A yuvanın olmayışının (artık) şikayet konusu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Firmanın tasarım tercihleri belli. Macbook'ları olabildiğince ince ve hafif üretmeye çalışıyorlar ve bu yüzden Type-A gibi cihazın fiziksel ölçülerini büyütecek yuvaları uzun zamandan beri dizüstü bilgisayarlarına eklemiyorlar. Siz cihazı satın almadan önce de belli olan bir durumdu bu; gizli saklı bir şey yok yani ortada.

USB Type-A yuvanın olmayışı satın alma tercihini etkileyecek kadar önemli bir husus ile, başka alternatiflere de bakılabilir.

Her ne kadar Apple'a karşı geçmişten süregelen bir antipatim olsa da, USB Type-A yuvanın olmayışının (artık) şikayet konusu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Firmanın tasarım tercihleri belli. Macbook'ları olabildiğince ince ve hafif üretmeye çalışıyorlar ve bu yüzden Type-A gibi cihazın fiziksel ölçülerini büyütecek yuvaları uzun zamandan beri dizüstü bilgisayarlarına eklemiyorlar. Siz cihazı satın almadan önce de belli olan bir durumdu bu; gizli saklı bir şey yok yani ortada.

USB Type-A yuvanın olmayışı satın alma tercihini etkileyecek kadar önemli bir husus ile, başka alternatiflere de bakılabilir.
Bunun ince ve hafif olmasıyla alakası yok ihtiyaçlarla alakası var extra aparat neden alıyorum veya buna maruz bırakılıyorum. 2 tane usb girişimi cihazı ağır ve kullanılmaz yapacak, adamların bakışı şu olmuş şark kurnazı yurdumun uyanık geçinen bisikletci camiasına dönmüş bu cihazı alan nasıl olsa extra aparatda alır mantığı olduğu için ben cihazı az daha alacakdım zaten Vazgeçtim zamanında geri tuşunuda çıkardığı ve hiç bir zaman cihazlarında hafıza kartı koymadığı için yıllar önce uzak kaldım bu markadan ve bunların açıklamasınıda okadar komik nedenlere bağlayıp açıklama yapmasıda ayrı bir komedi zaten.

Eşime anlatamıyorum. 2 yıldır direniyordum çocuk varken artık bana da gına geldi süpürgeden 😀
Eşiniz haklı bizde roborock s6 var, benim tam tersi eşim pek hevesli değildi, evde siz yokken çalışan bir robot süpürge soluduğunuz yabancı cisim miktarını da azaltır. Süpürgeye verdiğiniz parayla vakit satın alıyorsunuz, kesinlikle öneririm.
Bunun ince ve hafif olmasıyla alakası yok ihtiyaçlarla alakası var extra aparat neden alıyorum veya buna maruz bırakılıyorum. 2 tane usb girişimi cihazı ağır ve kullanılmaz yapacak, adamların bakışı şu olmuş şark kurnazı yurdumun uyanık geçinen bisikletci camiasına dönmüş bu cihazı alan nasıl olsa extra aparatda alır mantığı olduğu için ben cihazı az daha alacakdım zaten Vazgeçtim zamanında geri tuşunuda çıkardığı ve hiç bir zaman cihazlarında hafıza kartı koymadığı için yıllar önce uzak kaldım bu markadan ve bunların açıklamasınıda okadar komik nedenlere bağlayıp açıklama yapmasıda ayrı bir komedi zaten.
Ben hiç usb a kullanmıyorum neredeyse, dönüştürücü de var ama kullanmıyorum. İphoneda da usb bellekte de sd kart okuyucunda da usb c var artık, direk oradan bağlıyorum. İlla şikayet edilecekse belki usb sayısından edilebilir. Şu an MacBook Air m2 kullanıyorum usb adan daha ince laptop, nasıl koysunlar ki? Şu ana kadar kullandığım en iyi laptop bu arada, silikon işlemciler inanılmaz bir devrim oldu macler için.

Son düzenleme:

1 type c çıkışından uygun aparat ile 4 usb, 1 hdmi, 1 ethernet ve çeşitli kart okuyucu portlarını aynı anda kullanabilme imkanı varken neden cihazın üstüne 10 tane port koyma hamallığı yapsınlar?

Bağlantı portu evrenselliği ve işlevselliği açıdan type c bağlantı portu bana göre teknolojisinin geldiği son noktadır. Yeni bir cihazda eski bir port yok diye söylenmek anlamsız geliyor. Yeni bir araba alınca neden camları kolla çevirerek açamıyoruz, aynaları neden elimizle ayarlayamıyoruz demek gibi geliyor.

2020'de yeni kurduğum masa üstü bilgisayarda type c portlu anakart olmasını özellikle istemiştim. Gelinen noktada yıllarca bir kere bile kullanmadım ama şuan 3 tane olması bile az geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Altuğ
Evinizde belki ama dışarda ,bir cafede oturup çayınızı,kahvenizi yudumlarken birde kablo ve fazlalıklarla uğraşmak istiyorsanız buyrun tutan yok.

Evinizde belki ama dışarda ,bir cafede oturup çayınızı,kahvenizi yudumlarken birde kablo ve fazlalıklarla uğraşmak istiyorsanız buyrun tutan yok.
neden cafede bilgisayara bir şey bağlama ihtiyacı duyuyorsunuz?
(link). bu akşam yeni iOS tanıtılacak

Evimde bir pc var ve doğrudan LCD TV'ye bağlı. PC'nin bilimum giriş ve çıkışları yeterli seviyede mevcut.
Genellikle oyun, sinema, dizi, sosyal medya ve internet kütüphanesi olarak kullanıyorum. TV sadece pc'nin monitörü kıvamında. Hiç televizyon programı izlenmez bizim evde. Eve iş getirmem. Oysa pc de grafik tasarım programlarım ve ofis programlarım var. Kırk yılda bir kişisel olarak kullanırsam kullanıyorum.
Dışarda ise, gittiğim yerlerde, bir kafede veya şurada burada çalışılacak bir meslek türünde olmadığım için de basit bir akıllı telefonum var ve o da yeterli oluyor. :) Ufak omuz çantamdaki minik bir gözde type-c / usb dönüştürücü var, flashdisk var, kablosuz kulaklık ve yeterli şarj kabloları var. Bana yetiyorlar.
Bir ara iyi bir laptop vardı, onu da çok kullanmıyorum diye yeğenime verdim. :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve -Deniz-
Ben type-C'ye karşı değilim. Veri aktarım hızı ciddi oranda arttı fakat bu yenilikler benim de sevdiğim bir şeyi aldı götürdü. 3.5 mm jack girişi olan ne telefon kaldı ne bilgisayar. Kablolu kulaklık kullanıyorum. C type dönüştürücü ile 3.5 mm kullanmak da ne bileyim...

Biz type-c karşıyız bununla ilgili dernek felanda kurduk hatta change.orgda kampanya başlattık ,bildiğiniz gibi değil o derece yani hatta type-c'yi bulanlar ve bunu bulma amaçları uzaylı ırklara kadar gidiyor o derece..😏

Ben nerde dedim ihtiyacım yok apple fanı,gördüm,android fanı gördüm ilk kez Type-c fanı görüyorum sayenizde.

Ben nerde dedim ihtiyacım yok apple fanı,gördüm,android fanı gördüm ilk kez Type-c fanı görüyorum sayenizde.

bir önceki alıntıladığım mesajda dediniz.

neyse yakında type c hakimiyeti tüm cihazlara egemen olacak. ulusun kurt yaşasın type c

Siz Steve'le berabermi garajda ürettiniz apple markasını bu ne gözü kara! bir kraldan fazla kralcılıkdır böyle.Hem şikayet ederim etmem bu sizi hangi hakla alakadar eder sizin haddinizemi bu ne cürettir ya.

Siz Steve'le berabermi garajda ürettiniz apple markasını bu ne gözü kara! bir kraldan fazla kralcılıkdır böyle.Hem şikayet ederim etmem bu sizi hangi hakla alakadar eder sizin haddinizemi bu ne cürettir ya.

type c yi apple ve intel beraber geliştirdiler. steve yoktu. apple ın zamanında kendine has portlarını görseniz çıldırırdınız. type c neticede apple ı bile ele geçirmiş bir arayüzdür. inanmıyorsanız saygı duyun.

not: hayatımda hiç apple ürünü kullanmadım.

Ben type-C'ye karşı değilim. Veri aktarım hızı ciddi oranda arttı fakat bu yenilikler benim de sevdiğim bir şeyi aldı götürdü. 3.5 mm jack girişi olan ne telefon kaldı ne bilgisayar. Kablolu kulaklık kullanıyorum. C type dönüştürücü ile 3.5 mm kullanmak da ne bileyim...
maclerde var 3.5mm

vakum tüplü dış üniteli klima kullanan var mı? mantıklı mı bunları kullanmak

Geri