Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Üsttekiler farklı, alttaki farklı satış stesi.
Yuh dedim, Kesin bir yanlışlık var. o_O
Fiyat farkına bakın. 195₺ nere, 1300₺ nere :D

1717672335298.png

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Üsttekiler farklı, alttaki farklı satış stesi.
Yuh dedim, Kesin bir yanlışlık var. o_O
Fiyat farkına bakın. 195₺ nere, 1300₺ nere :D

317942 dosyayı görüntüle

Yerelde çok ucuz bunlar. Zamanında oğlumun 20" bisikletine almak için bakmıştım, sürekli buton pil değiştirmek zor geldiğinden almamıştım.

(link)
(link)

Bisikletçilerde de 50 lira civarına satılıyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Buna benzer decathlonda var 160tl
(link)

Bu arada Hepsiburada bilerek bazen böyle fiyatı yükseltiyorlar mıydı bir şey vardı, stoktan kaldırmamak için böyle bir hile mi yapılıyordu tam net hatırlamıyorum ayrıntısını

Buna benzer decathlonda var 160tl
(link)

Bu arada Hepsiburada bilerek bazen böyle fiyatı yükseltiyorlar mıydı bir şey vardı, stoktan kaldırmamak için böyle bir hile mi yapılıyordu tam net hatırlamıyorum ayrıntısını

Tam olarak hile değil , yeniden listeleme ücreti ödememek için, asla tercih edilmeyecek bir fiyata çekiyorlar stoklarında ürün kalmadığında. Ürün geldiğinde normal fiyatına çekerler.

Hazırlandığım her yarış öncesi başıma birşeyler geliyor :)

Antalya maratonundan 1,5 ay önce ayağım sakatlandı , yarışa kadar sadece fizik tedaviye gittim. Tabanlıkla maraton koştum.

Ironman Türkiye öncesi ağır bir grip geçirdim 3 hafta hastalıktan kafamı kaldıramadım. Yarıştan önce 3 gece sağlık dışı bir sebepten uyuyamadım, ortalama günlük 3 saat falandı.

2 Haziran'da Challenge Gallipoli var, önceki hafta shin splints ağrıları başladı, hadi çok yüklendik normaldir dedim, koşuya mola verdim.Yüzme ve bisiklete ağırlık vermeye başlamışken , geçen hafta, ailecek hastanelik olacak derecede ishal olduk :) Hala sindirim sistemim düzelmiş değil, 2kg kaybettim ve halsizliğim devam ediyor.

Bilimden uzaklaşmak istemesem de , artık bir yanım git kurşun döktür diyor :)

Yarışı sağlıklı bir şekilde bitirdim. 2 hafta yumuşak zeminde koş yürü antrenmanları bacaklarımdaki shin splintsi toparlamış. Hastalık dönüşü nabzım beklentimden 10 -15 atım kadar yüksek gerçekleşti, ama 35c sıcağın da etkisi büyüktü. 1.9km (1,48dk/100m) yüzmeyi 34 dkda bitirdim, geçen yıl bu 50dkydı. Bisiklette süreyi sabit 3 saat olarak korumuşum ama Antalya viyadük çıkışları dışında düzdü bu parkurda elevasyon 1000m idi 90kmde. Bence gelişme var. Koşu sıcak , yükselen nabız ve istasyonlarda biten suyun da etkisiyle 6:01 pace ortalama ile bitti. Toplamda parkuru 6 saatte bitirdim. Dün de burun eti ameliyatımı oldum, hem yarış hem operasyon toparlanmaları 1 hafta 10 gün ikisi bir arada çıkmış olacak. :)

Son düzenleme:
Bende bir "All Mountain" var. Üzerinde bu pedalın aynısı vardı, kilitli pedallarla değiştirdim. Bu tür bisikletlerle platform pedal daha mı güvenli?
Ben kilitli pedal kullanmayı sevmiyorum o yüzden platform pedal ve platform pedal ayakkabısı kullanmayı tercih ediyorum. Kişiden kişiye göre değişir pedal seçimi.

Bu sabah danimarkalı arkadaşım ile sürüş yaparken arka lastiğe hem cam kesti hemde tel girdi iki yerden patladı. Kendisi şu cycplus sarjlı cep pompasından almış. Saniyeler içersinde lastiğimi şişirdi ve büyük bir kolaylık sağladı. İlerleyen zamanlarda bende bir adet kendime almayı planlıyorum.

kadının beyanı esas olacağına bisikletlinin beyanı esas olsun, şikayet halinde derhal soruşturma açılsın motorlu teneke yığınlarına

Küçük oğlum dün akşam bahçede top oynadı, hava kararınca eve dönerken topunu orada bırakmış.
Bugün arkadaşları yanıma geldi:-Biraz önce bir araba durdu, içinden iki kişi indi ve topu bagaja koyup gittiler- dediler...
At hırsızı, bisiklet hırsızı derken bu günleri de gördük...

Fotoğraf konusu açılmış, kaçırmışım. Lubitel orta formatla çektiğim bir fotoğrafı paylaşayım.
1000036930.jpg

Makinelerim:
Dijital: Fujifilm XT1, Sony A6000, Canon 100D

Analog: Yashica Electro, Olympus mju, Lubitel 2

Analog veya dijital yalnızca prime lens ile çekiyorum.

Fotoğraf konusu açılmış, kaçırmışım. Lubitel orta formatla çektiğim bir fotoğrafı paylaşayım.
318012 dosyayı görüntüle

Makinelerim:
Dijital: Fujifilm XT1, Sony A6000, Canon 100D

Analog: Yashica Electro, Olympus mju, Lubitel 2

Analog veya dijital yalnızca prime lens ile çekiyorum.
Çok güzel kontrast.Color corrrection yapılmış hali zannedersem.Filmi kendiniz mi banyo ediyorsunuz?Ben de bir zamanlar analog fotoğraf çekiyordum,bıraktım.Makinayı da lensi de çekiçle parçalayıp çöpe atmıştım.Elinize sağlık.Saygılar🫡

Çok güzel kontrast.Color corrrection yapılmış hali zannedersem.Filmi kendiniz mi banyo ediyorsunuz?Ben de bir zamanlar analog fotoğraf çekiyordum,bıraktım.Makinayı da lensi de çekiçle parçalayıp çöpe atmıştım.Elinize sağlık.Saygılar🫡
Hiç bir manüplasyon yok. Sirkeci'de bir yerde banyo yaptırıp taratıyorum.
Teşekkür ederim.
Bakın bu da analog mesela, üstelik o zaman bit pazarından 5 liraya aldığım çek at makine
1000037234.jpg

Son düzenleme:
Önce söven, sonra sevenler derneği:

Yiğit Bulut
Numan Kurtulmuş
Süleyman Soylu
Metin Feyzioğlu
Hulki Cevizkabuğu
Meral Akşener
Meral hanım için önce sevenler sonra sövenler sonra yine sevenler demek daha doğru.

• Beğen
Tepkiler: firestone
Geri