Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Teşekkür ediyorum önerileriniz ve güzel düşünceleriniz için.Benim de size bir kitap önerim var.Ve tabii ki ilgilenen herkese.Benim için mükemmel bir kitaptır.Okurken her satırından iliklerime kadar zevk alarak okumuştum. (Postmodern Etik -Zygmunt Bauman.)

Siz de sağolun 🙋🏻‍♂️ bu yazarın 1-2 kitabını okumuştum. Hatırladığım kapımızdaki yabancılardı.. genelde bu konulardan söz ediyor olmalı.. önerdiğiniz kitabı mutlaka edineceğim..insan olmanın en büyük farkı, "nereden geliyoruz, nereye gidiyoruz?"dur.. şuan gerçekten de bu konuları düşünmeden edemiyoruz..

• Beğen
Tepkiler: speedymammy
Scudo
2024 yılında siyasi bir şey yazmak istemiyorum dedim fakat dayanamıyor insan. nato üyeliği de meclisten geçmiş, yazıklar olsun. eline geçmiş öyle bir koz, kullansana. süründür yıllarca.

akıllanmadı bu millet.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
2024 yılında siyasi bir şey yazmak istemiyorum dedim fakat dayanamıyor insan. nato üyeliği de meclisten geçmiş, yazıklar olsun. eline geçmiş öyle bir koz, kullansana. süründür yıllarca.

akıllanmadı bu millet.

Aşağıda linkini bıraktığım haber Reuters tarafından geçtiğimiz Haziran ayında geçilmişti. Özetle Bilal Erdoğan hakkında İsveçli ve Amerikan savcılarının yolsuzluk soruşturması yürüteceği belirtiliyordu.

(link)

Bu ülkede bakanlık, başbakanlık, meclis başkanlığı yapmış Binali Yıldırım'ın el bagajında covid test kiti götürmek için tee Venezuela'ya giden "hayırsever" oğlu Erkam Yıldırım ile beraber çevirdikleri işleri soruşturmakla tehdit edip istediklerini yaptırdılar.

Milletin akıllanması konusuna gelince, bugün ak dediğinizde alkışlayan yarın kara dediğinizde yahu dün böyle demiştin diye sormayıp daha kuvvetli alkışlayan böyle bir millet oldukça tutarlı olmak gibi bir derdiniz olmuyor.

Sokak röportajında yandık, öldük, bittik diye ağlaşan emekli kesimin, günü geldiğinde kendi cebinden verir gibi ücret zammı yapan reyizlerine oyunu basacağından şüphesi olan var mı?

Sokak röportajlarının birinde söylenen bi veciz söz paylaşayım;

"Çoğu insan diyo ki başka adam mı var, ya herkes bi adam, herkes kendine göre bi adam. Yani kendi kendini adam saymayanların seçtiği bi iktidar ülkeyi yönetiyor".

İstanbul'u gezerken yağmura tutuldum. Ayakkabıma su girdi. Şuan mescidde ayaklarımın üstüne oturarak ısıtmaya çalışıyorum 😃 kış zamanı su geçirmez şeyler giymenin önemini bir kez daha anladım.

İstanbul'u gezerken yağmura tutuldum. Ayakkabıma su girdi. Şuan mescidde ayaklarımın üstüne oturarak ısıtmaya çalışıyorum 😃 kış zamanı su geçirmez şeyler giymenin önemini bir kez daha anladım.
Bir haftadır aralıksız yağmur yağıyor iyice sinir küpüne dönüştüm. Görende yağmur ormanlarında yaşıyoruz zanneder.

• Üzgün
Tepkiler: Eray BAYĞAR

akıllanmadı bu millet.

Din ve milliyetçilik bu ülkenin sonunu getirecek... Her ikisinin de karın doyuracak, elle tutulur ne bir eğitim ne bir kültür ne de gelişmeye açık bir vaadi veya programı var.. Varsa yoksa geçmişleri.. En önemlisi de sorgusuz sualsiz kabul ve iman ile yaşıyorlar.. Bu ne demek?İnsanlık tarihinden önce demiyorum. 2500/3000 yıl önce de ahlak - etik - doğru/yanlış vardı... O zamanlar peygamber mi vardı? Şuan hangi coğrafyaya bakarsak bakalım; kaos, çatışma, savaş, soykırım, istikrarsızlık, adam seçme, azınlık kitleye taraf, gibi gibi din ve milliyetçilik hegemonyasında abuk bir durum ortaya çıkıyor... Üst aklın, asıl yönetici konuma ulaşmış güç ya da ülkelerin elinde çok güzel araç olarak din ve milliyetçilik, bizimkilerin hayatına bile bizimkilerden çok müdahale edebiliyor..

Özcan Gülere ne oldu bitti bilen var mı? Eskiden belirli aralıklarla kaliteli videolar yüklerdi ve şimdi ise sessizliğe büründü. Bıraktı mı bisiklet sporunu veya tekrardan çalışmaya mı başladı?

Dr ilker bike en sevdiğim kanal diyebilirim, o da sessiz, bu ara kış diye mi bıraktı acaba?
"Korkunu yen, hayalini yaşa" zaten uzun süre takip ettiğim açık ara en iyi kanal.
2015'te deli gibi çaşııp, bilgisayarlı kameralı sınıflarda sınavlar sonucunda amatör denizci belgemi ve telsiz belgemi alıp ( ki bir kaç yıldır 50 tl karşılığı soruların cevapları dağıılarak aynı anda binlerce kişiye sınav geçme olanağı tanındı ), onlarca kitap okuyup, dünya turu olmasa bile, uzun bir rotada seyir planlarken, yelkencilik ana hedefim iken aşırı pahalı bir hale dönüşünce, emekliliğe kadar bisiklet sporu ile devam edeyim diye düşünürken, bisiklette pahalı bir spora dönüştü, sessizlik bundan sanki, herşey pahalı.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Özcan Gülere ne oldu bitti bilen var mı? Eskiden belirli aralıklarla kaliteli videolar yüklerdi ve şimdi ise sessizliğe büründü. Bıraktı mı bisiklet sporunu veya tekrardan çalışmaya mı başladı?
Hayır biraz koşuya yöneldi ve yarışlara odaklanacak diye hatırlıyorum. Zwift grubunda aktif ve zwift sürüşleri yapıyor hergün şuanda.

Hayır biraz koşuya yöneldi ve yarışlara odaklanacak diye hatırlıyorum. Zwift grubunda aktif ve zwift sürüşleri yapıyor hergün şuanda.
Youtube baya yordu o zaman veya tükenmişlik sendromuna yakalandı.

Alsam mı almasam mı diye 3-5 aylık bir bocalamadan sonra "Dropper post" aldım bir tane, 10 günlük yemek parasına. İki günlük kullanımdan sonra "Niye her bisiklette default gelmiyor" diye düşünüyorum şu an. İstanbulun absürt cadde ve sokaklarında hayat kurtarır.
ben de düşünüyorum şu sıralar dropper post, kullanmaya başladınız mı, ilk izlenimler nasıl? paylaşabilir misiniz?

sadece özcan abi değil, bu tarz içerikler paylaşan insanlar genellikle bir süre sonra video atmayı bırakmaya başlıyorlar.

muhtemelen işin görünmeyen psikolojik bir kısmı var, bahsettiğiniz gibi yorucu olabilir. internette çok fazla zehirli insan var ve özcan abinin de etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum. bu sadece benim düşüncem.

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
sadece özcan abi değil, bu tarz içerikler paylaşan insanlar genellikle bir süre sonra video atmayı bırakmaya başlıyorlar.

muhtemelen işin görünmeyen psikolojik bir kısmı var, bahsettiğiniz gibi yorucu olabilir. internette çok fazla zehirli insan var ve özcan abinin de etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum. bu sadece benim düşüncem.
Kendilerinin hak ettiği izlenme sayısına ulaşamadığını düşünmekteyim. Videoları oldukça kaliteli olup hem az izlenme hem de az abone sayısına sahip olmak insanı ister istemez üzebilir. Belki yabancı dilde videolarını yapmış olsaydı daha fazla izlenebilirdi. Bir de şu tek hücreli varlıklar var hemen hemen her türlü bisiklet videosunun altındaki yorumlarda görebilirsin örneğin *Ne işin var bisiklet üstünde saçma sapan gezip duruyorsun gir bir işe çalış*.

Kendilerinin hak ettiği izlenme sayısına ulaşamadığını düşünmekteyim. Videoları oldukça kaliteli olup hem az izlenme hem de az abone sayısına sahip olmak insanı ister istemez üzebilir. Belki yabancı dilde videolarını yapmış olsaydı daha fazla izlenebilirdi. Bir de şu tek hücreli varlıklar var hemen hemen her türlü bisiklet videosunun altındaki yorumlarda görebilirsin örneğin *Ne işin var bisiklet üstünde saçma sapan gezip duruyorsun gir bir işe çalış*.

Bir de şey var " ne zaman motosiklete geçeceksin bırak şu bisikleti " sanan ne yaprağım da yazamıyorsun .

Tükenme gibi bi durum olduğunu zannetmiyorum ya, karı koca kütür kütür koşuyorlar şu an ve Instagram'da baya aktif paylaşımlar yapıyor. Zannediyorum triatlon veya ironman gibi bi yarış hedefliyor, bisiklette saçma sapan mesafeleri saçma sapan sürelerde yapıyordu, koşuya yeni başlayan birine göre koşu mesafeleri ve süreleri de aynı saçmalıkta :) Bisikletle daha çok Zwift'te takılıyor ama muhtemelen mevsimle alakalı, kış günü yağmur çamurda bisiklete binmektense evde zaten temiz mis gibi binebiliyorken evde binip dışarda koşmaya çıkıyor gibi geliyor bana. Havalar düzelince atar yine kendini dağlara, ama Youtube yormuş olabilir ve vidyo paylaşımları tekrar devam eder mi, o konuda ben de senin gibi düşünüyorum.

Yalnız bu "Özcan Güler'e ne oldu?" sorusu hızla "Bir İlhan İrem vardı, n'oldu?"ya doğru evriliyor :) Hemen her ay aynı muhabbet geçiyor forumda.

o-degil-de-bi-ilhan-irem-vardi-noldu-ona_3947.jpg

aha da Toki Ay'a 10.000 konut yapacakmış 😁 yersen...😎
Adam gitti yakından gördü geldi...

Hız,güç,nabız,ısı,eğim,ortalamalar , vsvs den sonra laktat ölçen sensörler de satışa hazırlanıyor diyorlar..

• Muhteşem
Tepkiler: Clal
Geri