10 Kasımla siyasetin ne alakası var? Siz Atatürk'ü siyasi bir figür olarak görüyorsunuz sanırım,bakın Atatürk sizin aklınızın mantığınızn alamayacağı kadar derin bir varoluştur! Sadece şunu unutmayın yeter,eğerki adınız Ahmet Mehmet her ne ise,bu topraklarda nefes alıp yaşama hakkına sahipseniz bunu o siyasi dediğiniz kişiliğe ve silah arkadaşlarına borçlusunuz!Değerli arkadaşlar insanlar burada bisiklet ortak paydasında buluşmuşlar. taktir edersiniz ki herkesin siyasi görüşü var. Eğer bu şekilde insanlar birbirlerine karşılık verirlerse nasıl bir sonuç ortaya çıkar. Lütfen saygıdan ayrılmayalım. Sayın editörüde gereğini yapmaya bu ortak paydayı ön plana çıkarıcı bir yönetim anlayışı sergilemesine davet ediyorum. saygılarımla..
Bisiklet alacağım ancak hiçbir bilgi ve deneyim yok. Yardım talep edecektim. Nasıl bir model ve marka alma konusunda. Yardımcı olursanız çok sevinirim@acemicaylak38 Buyrun, ne soracaktınız? Yardımcı olalım.
Bizi temsil edenler soylu ve aristokrat gibi görünmüyolar hiç.Demokrasi,azınlık olan soylu ve aristokratların tüm toplumu temsil etme biçimi olarak günümüzde de varlığını devam ettiren siyasal statükoculuğu garanti altına alan sahte bir özgürlük sloganıdır bana göre.
Ah o masaya sıkışan çamurlar...
Kürdanla diş temizlemek gibi...
Gri ceketlinin karın boşluğuna bıçağı soksa olay orada biter.Selahaddin Eyyubi'nin torunları, kahraman mücahidlerimizin cihadı hız kesmeden devam ediyor... Böyle böyle kurtulacak Kudüs prangalarından, ha gayret!
Bunları anlayamıyorum. Yahudinin cihazları ile video çekerler, yine yahudilerin sosyal medya mecralarında yayınlarlar. Sonrada kalkıp boykot ediyoruz derler..Selahaddin Eyyubi'nin torunları, kahraman mücahidlerimizin cihadı hız kesmeden devam ediyor... Böyle böyle kurtulacak Kudüs prangalarından, ha gayret!