Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

gerçekten dediğiniz gibi, sadece borç ödüyoruz. kredi borcu, okul taksiti derken. sonra çok şükür... ne güzel yaşamlar

Scudo
Değerli arkadaşlar insanlar burada bisiklet ortak paydasında buluşmuşlar. taktir edersiniz ki herkesin siyasi görüşü var. Eğer bu şekilde insanlar birbirlerine karşılık verirlerse nasıl bir sonuç ortaya çıkar. Lütfen saygıdan ayrılmayalım. Sayın editörüde gereğini yapmaya bu ortak paydayı ön plana çıkarıcı bir yönetim anlayışı sergilemesine davet ediyorum. saygılarımla..
10 Kasımla siyasetin ne alakası var? Siz Atatürk'ü siyasi bir figür olarak görüyorsunuz sanırım,bakın Atatürk sizin aklınızın mantığınızn alamayacağı kadar derin bir varoluştur! Sadece şunu unutmayın yeter,eğerki adınız Ahmet Mehmet her ne ise,bu topraklarda nefes alıp yaşama hakkına sahipseniz bunu o siyasi dediğiniz kişiliğe ve silah arkadaşlarına borçlusunuz!
not,Atatürk keskin çizgimdir herkim ki ona bir laf etsin en büyük tepkiyi her zaman veririm,kırarım incitirim!

@seko35.50 10 kasıma değil de 9 kasım akşamı reisi eleştiren gönderilere ilişkin yazdı sanırım bunu.

@orijin Forumda siyaset konuşmak yasak mı değil mi, yöneticilerden bunun net bir beyanını alsak iyi olacak. Kullanım Koşulları'nın 7. maddesinde siyaset yasak yazıyor ama şu anki iktidarı eleştiren yorumlar sonuna kadar serbest gibi. Ben özgürlükçü tutumdan yanayım. Hakaret, nefret suçu olmadıktan sonra, siyaset, din de konuşabilmeliyiz.

Aristo'nun sözüdür; "İnsan, politik hayvandır" der. İnsan'dan politikayı, siyaseti çıkarın, geriye pek bir şey kalmıyor :) Üstelik toplum olarak siyasi tercihlerimiz, tüm hayatımızı etkiliyor. Yaşadığımız hiçbir olumsuzluğu, zorluğu, hayat mücadelemizi siyasetten bağımsız olarak düşünemeyiz.

Nerede süreceksiniz?

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Demokrasi,azınlık olan soylu ve aristokratların tüm toplumu temsil etme biçimi olarak günümüzde de varlığını devam ettiren siyasal statükoculuğu garanti altına alan sahte bir özgürlük sloganıdır bana göre.

Demokrasi,azınlık olan soylu ve aristokratların tüm toplumu temsil etme biçimi olarak günümüzde de varlığını devam ettiren siyasal statükoculuğu garanti altına alan sahte bir özgürlük sloganıdır bana göre.
Bizi temsil edenler soylu ve aristokrat gibi görünmüyolar hiç.

T.C. Anayasası, 153. Madde:

"Anayasa Mahkemesinin kararları kesindir.

Anayasa Mahkemesi kararları Resmî Gazetede hemen yayımlanır ve yasama, yürütme ve yargı organlarını, idare makamlarını, gerçek ve tüzelkişileri bağlar."

Ülkedeki en yüksek yargı organı olan Anayasa Mahkemesi kararları uygulanmıyor.

Kararları uygulaması, uygulanmasını sağlaması gerekenler, "Anayasa bizim keyfimize göre değiştirilene kadar yürürlükteki Anayasa'ya uymayacağız!" diyor.

Durum öyle vahim ki, artık kelimeler kifayetsiz kalıyor...

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Daha çok doğ yürüyüşlerinde kullanmak üzere termos arıyorum ve tercihen 1 litre modellerini düşünüyorum. Yürüyüş yaptığım gruptakilerin bir kısmı bu ürüne adını vermiş Thermos markasını kullanıyor, bir kısmı da neredeyse termos diyince akla ilk gelen marka olan Stanley 'i iki marka da işinin piri bunu biliyorum ama kafam karıştı.
Aklımda Thermos olarak : (link)
Stanley olarak : (link) gerçi bu 1.4Litre ve boş ağırlığının 960gr olmasıyla biraz kafamda soru işareti oluşturdu 1 litrelik üründe tercih edilebilir.

Farklı önerisi olan varsa onlarında belirtebilirseniz. Kendime cevap yürüyüş grubundakilerden gelen bilgiler doğrultusunda thermos marka üründen sipariş verdim.

Son düzenleme:
Konu başlığına cevabım ;

Keşke benimde bir bisikletim olsaydı

Ah o masaya sıkışan çamurlar...
Kürdanla diş temizlemek gibi...

Ah o masaya sıkışan çamurlar...
Kürdanla diş temizlemek gibi...

Nazım Hikmet miydi bu? Moskova'da sürgündeyken bir göz odasında, cam kenarındaki çalışma masasına dışardan bir bisikletlinin çamur sıçratması üzerine bu dizeleri kaleme almıştı diye hatırlıyorum. Hatta şöyle devam eder;

Ve o gökyüzüne uzanan düşünceler...
Bulutlar arasında kaybolan bir uçurtma gibi...

Ve o kırık cam parçaları üzerinde yansıyan ışıklar...
Gecenin karanlığında parıldayan yıldızlar gibi...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Asansör de ölen öğrenciyi şu protestocular kadar konuşmadık. Asansör olayı yaşanmadan önceki hafta da farklı şehirlerden 4 veya 5 üniversite öğrenci intihar etti doğru düzgün haber bile yapılmadı. Keşke dışarıya gösterdikleri ilginin 10'da birini içimize gösterseler.

Beyni yıkanmış teröristten farkı yok bunların. Maşa olarak gelip gidecekler bu dünyadan. Telofona kızıp yumuşak koltuğa çarpan " sert erkekler" bunlar.

Son düzenleme:
7 Ekimden beri artık görmek istemeyenlerin de iyice gözüne sokulan şey şu ki; gerek ülkemizde gerek diğer arap ülkelerinde din üzerinden prim yapanlar, işin cihat ve şehitlikle ilgili mükafat ve zorunluluklarını kendileri yutmuyolarmış en başta.

Geri