Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Konu nasıl açılıyor?
Öncelikle forum anasayfasının sağ üst köşesine doğru bir göz ucuyla bakıyoruz. Aaaaaa o da ne bir büyüteç işareti peki ne yapıyoruz oraya tıklıyoruz. Şaşırtıcı bir şekilde ara kısmı çıkıyor ve oraya bilin bakalım ne yazıyoruz. '' Yeni konu nasıl açılır''. Sonrada karşımıza çıkan başlıklardan dilediğimizi seçip içindekini okuyoruz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Sinyor
Duba yok, ...

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
doğduğum topraklarda yabancılık çekiyorum, bu çok acınası bir durum. dünyanın mülteci sorununu biz çözeceğiz ya hani, insan doğduğu yerde yabancı durumuna düşürülür mü?

savaş sadece silahla olmuyor, görmemek için ısrar etmeye gerek yok. bu duruma çok üzülüyorum, her fırsatta arkandan vuranı topraklarına sokamazsın. bu bir siyasi mesaj değil, sitem. topraklar elden giderken basit bir mesajı da silmeyiz diye düşünüyorum. artık sokağa çıkmanın bile eski cazibesi yok, çıkmıyorum. bu coğrafyada hümanizmin vs bir anlamı yok, iki dakika arkanı dönersen yok olursun. 15 milyon mülteciyi sorgusuz kabul edersen de benzeri olur. neyse, bisiklet güzel şey. 800 lümen lamba yeterli diyorlar.

Kahrolsun siyonizm, kahrolsun sifonizm (tuvaletini yaptıktan sonra sifona basmayanların oluşturduğu yeni bi tarikat bu).

Mazlumların yılmaz savunucusu kırmızı ibikli küçük horoz yerlere kola döküp, protesto için fanta içerken, restoran camlarına girişir, insanlara fare fırlatıp rahatlarken aslında ibiğini kaptırdığının farkında bile değildi...

Eskiden vergi dairelerinin duvarlarında şöyle bir söz yazılıydı: "Ödediğiniz vergi size yol, su, elektrik olarak geri dönecektir."

Bu ülkede yaşayan bağzı vatandaşların artık şunu anlaması gerekiyor. Ses çıkarmadıkları, görmezden geldikleri, sebep olanları destekledikleri her nevi hukuksuzluk ve yasa tanımamazlık, hepimize yoksulluk, yolsuzluk, işsizlik ve enflasyon olarak geri dönüyor.

Ses çıkarabilmek için sese sahip olmak lazım. Gezide çadırları yakacaktı, bu iyimserlikte bir insan. Halk iyice sindi, benim artık hiiiç ümidim kalmadı, 3 de çocuk...
Bazen diyoruzki eşimle, dibin dibini görüp batalım. Yahu kim batar, sen ben. Dili polat olanlar batar mı? 3-5 maaşlı iş bilmez iş bilirler? AK familyadan herhangi bir yaratık? Belkide bile bile açlık sınırının altında tutuluyoruz, ölelim onlar kalsın diye. Üç beş memur, üç beş hizmetli kalıp işlerini görse yeter aslında. Bence %48 in ölmesini çok istiyor.

Bisikletimi çok seviyorum.

polisin yola koyduğu dubaların arasından geçtim .Diğer polis şu bisikletliyi al ya dedi .Polis te bana “ kimse geçmesin diye duba koyduk niye geçtin dedi.Kimlik sorgulaması yaptı .Gülsem mi ne desem bilemiyorum 😀

Aramızda fizyoterapist, ortopedi dr veya insanın kas-iskelet yapısını bilen bir arkadaşımız var mı?

Değerli arkadaşlar insanlar burada bisiklet ortak paydasında buluşmuşlar. taktir edersiniz ki herkesin siyasi görüşü var. Eğer bu şekilde insanlar birbirlerine karşılık verirlerse nasıl bir sonuç ortaya çıkar. Lütfen saygıdan ayrılmayalım. Sayın editörüde gereğini yapmaya bu ortak paydayı ön plana çıkarıcı bir yönetim anlayışı sergilemesine davet ediyorum. saygılarımla..

Değerli arkadaşlar insanlar burada bisiklet ortak paydasında buluşmuşlar. taktir edersiniz ki herkesin siyasi görüşü var. Eğer bu şekilde insanlar birbirlerine karşılık verirlerse nasıl bir sonuç ortaya çıkar. Lütfen saygıdan ayrılmayalım. Sayın editörüde gereğini yapmaya bu ortak paydayı ön plana çıkarıcı bir yönetim anlayışı sergilemesine davet ediyorum. saygılarımla..
10 Kasım'da siyasi görüşünüzü bir kenara bırakın. Bu ülkenin kurucu liderini anıyoruz. Bunun arası yok.

Sabah Strava'da Shokz'un challengeını tamamladım, %10 indirim kuponu verdi. Dedim bi bakayım nasıl fiyatlar diye, Openmove diye bi modeli 45£'a geliyordu. Vergisi kargosu falan derken 2-2,5 bişeye denk gelir dedim, fazla geldi kapattım. Sonra bi merak ettim Türkiye'de kaça satıyorlar diye, baktım 4,5 diyor, bi elim ayağım titredi hemen açtım tekrar Strava'yı girdim hemen yapıştırayım siparişi diye, teslimat adresi olarak sadece Britanya adasındaki ülkelerin seçildiğini görünce dünyalar başıma yıkıldı. Yani o 1-2 dakika içinde nabzım bi 190'a vurdu indi anlatamam :)

Prof. Dr. Kemal GÖZLER'in 17 Nisan 2016'da yazdığı, "1982 Anayasası hâlâ yürürlükte mi? – Anayasasızlaştırma Üzerine Bir Deneme" başlıklı makalesinden bir alıntı:

"Özelde anayasa, genelde bütün hukuk sistemi, insan davranışlarının önceden belli olan kurallara tabi olması gerektiği, insanların insanlara değil; insanların kurallara itaat etmesi gerektiği varsayımına dayanır. Yine bir hukuk düzeninden bahsedebilmek için, sadece kuralların olması yetmez, insanlarda ve özellikle kamu makamlarında kuralların bağlayıcı olduğu yolunda bir inanç olmalıdır. Böyle bir inanç olmadıkça, bir devlette ne kadar mükemmel kurallar olursa olsun, o devlette bir "hukuk" olduğu, o devletin bir "hukuk devleti" olduğu söylenemez. Korkarım ki Türkiye'de "devlet" denince, insanın hukuka itaat ettiği bir düzen değil, insanın insana itaat ettiği bir düzen anlaşılıyor. Ne olduğu bir türlü söylenemeyen "Türk tipi başkanlık sistemi", acaba, insanların kurallara değil, insanların başkana itaat ettiği bir sistem mi olacaktır?

İnsanın insana itaat ettiği yerde, anayasa da olmaz, hukuk da olmaz."

Bugün Rasattepe'deki kabrinde, milletinin kalbinde yatan adamın tek gayesi, bu memleketin insanlarının kula kulluk etmeyeceği bir ülke yaratmaktı. Tam da bugün kendimize soralım. Onun bıraktığı emanete sahip çıkabildik mi? Onun bıraktığı yerden daha ileriye taşıyabildik mi?

neyin fiyatına bakarsam bakayım çok pahalı geliyor. yoksa biz mi çok fakiriz bilemedim...

ben fakir olduğumu ve para harcamaya korktuğumu hissediyorum. Evet korkuyorum ve önümü hiçbir şekilde göremiyorum. Borçlarımı ödüyorum sadece. Aaaa çok şükür borçlarımı ödeyebiliyorum. O zaman zengin mi oluyorum bir kesime göre? Karnım da aç değil, fabrika da 2 öğün yemek yiyorum. Ama eve gidiyorum kızım baba mont ayakkabı elbise diyince korkuyorum çarşıya çıkmaya

Wikipedia'dan bakıp emin olduktan sonra söylüyorum, şu anki durumda hapiste yatan avukatın çıkmaması için uğraşan iktidarın amacı 2. bir 31 Mart Olayı çıkartmaktır.
Unutanlar için, 31 Mart Olayı 2. Meşrutiyet yıkılsın, Mutlakiyet gelsin diye çıkmıştır. Taksim Kışlası'nda bastırılan isyanla sonlanmıştır. Hani şu Gezi Parkı'nda dikilmesi planlanan Taksim Kışlası'nın amacı budur.
Bu vesayetin siyasetten bağımsız kötü yanı ise ülkenin batmasıdır. Vesayetçilerin adı konmamış amacı, ülkenin çalışan kesimini ezmektir. Vesayetçiler çalışmaz, iş bilmez, hazır yiyicidir. Hürriyetçilerin amacı da tam tersi, ülkeyi üretkenlikle şahlandırmaktır. 100 yıl masallarına inanmayın, şahlanan tek şey borçlarımız. Elbette bir gün de bizden tahsil edilecekler. İlginçtir, tarihin bir cilvesi olarak vesayetçilerin başımıza sardığı Duyun-u Umumiyeciler, vesayetçilerin borcunu iyi ekonomi politikalarıyla kapatmış, ülke vesayetçilerden tamamıyla kurtulduğunda hazine borç batağından da kurtulmuştur. Artık, Duyun-u Umumiyeciler istedi diye mi hürriyetçiler başa geldi, bu konuları konuşabiliriz ama bugünkü anayasaya saldırı niteliği taşıyan yargı ihlali ile Taksim Kışlası'nın dikilmesi inadı altında bir Kadir Mısırlıoğlu zihniyeti yatıyor. Hani şu, "Keşke Yunan kazansaydı" diyenlere siyasi hoşgörü bekliyorsunuz, bu mümkün değil. Bu ülke kimsenin babasının hayrına kurulmadı.

Geri