evrendogan
Üye
- Tepki
- 63
- İsim
- Evren Doğan
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bence de iyi bir anlaşma, sizi yürekten tebrik ve accık ama zarar etmeyecek kadar da haset ederek saygı ile selamlıyorum ...istifa edeli 4 ay oluyor, takılıyorum öyle zamanında koyduğum bir miktar birikim ile.
zaman farklı bir özgürlük, sabit bir gelir kaynağı bulursam kesinlikle uzun süre bir işle meşgul olmayı düşünmüyorum.
sabah işe giden insanları izliyorum öyle, bu şekilde bir süre daha idare edebilirim.
hayat garip bir döngü, bir yerden kazanıyorsan bir yerden kaybediyorsun. bilmiyorum, tercihi zamandan yana kullanmanın bir bedeli vardır elbet. belki eskisi gibi istediğim bir şeyi aynı gün sipariş veremiyorum fakat sabah 6:30 da da uyanıp trafik çekmiyorum. bence iyi bir anlaşma benim için, neyse. keşke dünya eşit bir yer olsa idi. çoluğu çocuğu olup ta sürekli bu savaşın içinde olanlar var, hayırlısı.
Yabancı bisiklet forumlarına bakıyorum da resmen ölmüşler... bizim forum sadece Türkiye kapsadığı halde oldukça aktif.
Eskiden beri forum ortamlarını hep sevmişimdir. Çok önceden frmtr vardı ondan önce de forumup mevcuttu şuanda hala var mı bilmiyorum. Diğer forumlarda da zamanında senelerce vakit geçirdim fakat bu sosyal medya çıkınca forumlardaki aktiflik oranları büyük ölçüde azaldı. Ben şahsen sosyal medya platformlarını hiç bir zaman güvenli, düzgün ve samimi bulamıyorum, hiç biri forumların verdiği hazı ve zevki vermiyor. Hatta hala istiyorum ki keşke şu MSN geri gelse de güzel günlere geri dönebilsek... ne instagram ne başka bir şey hiç biri şu güzelim mazinin yerini tutamadı. İsmini tam hatırlamıyorum da birde mircc vardı ne güzel sohbet muhabbetler dönerdi zamanında.Yaş olarak tam forumcuyum
Forumlara ne oldu ki sorusunu ara sıra ben de kendi kendime soruyorum. Cevabı çok basit, "sosyal medya". Ama sosyal medya ve forum aynı değil.
Eskiden ortak ilgi alanı olanlar için newsgroup yada grouplar vardı (usenet babaları), sonra group mantığı ile bu forumlar kuruldu. Esasen forumların geçmişi de çok uzun değil.
Bu tip yerler soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için ideal yerlerdi. Şimdi ise facebook grupları, twitter, vs. Bunlar fikir alışverişinden çok sidik yarıştırılan ve tartışma ortamları gibi. Twitterda benim bisikletim senin bisikletini döver tartışması kesin vardır.
Belki de sosyal medyayı ben etkili ve verimli kullanamıyorum. Bana forum daha kolay geliyor.
Hocam zaten araştırmanı yapmışsın. Benim hanımda termos takıntısı var biraz, evde 5-6 çeşit termos mevcut (yemek ve kupa termoslarını saymıyorum). Geçenlerde yine BİM'den indirimde diye stanley marka termos almış, ki ben özellikle alma dedim. (kredi kartı borcunu kapatamıyoruz).
Thermos ve Stanley markaları bu işin piri, daha iyisi yok. Çok ucuz termos alma, çok çabuk soğuyor.
Yalnız senin baktıkların 1,4lt ve 1,2lt. 1,4lt olandan bizde var, çok iyi bir termos ama doğa yürüyüşü için uygunluğu konusunda emin değilim. Ben 4-5 kişilik sıcak su taşımak istiyorum derseniz olabilir.
Şahsen yürüyüş için biraz daha küçük bir termos tercih ederdim. Suyu 5-6 saat sıcak tutması yeterli, küçük termoslar daha çabuk soğuyor. Biz ailecek uzun yürüyüş yapacaksak ben orta boy termos ve kamp ocağı alıyorum yanıma.
Termostan beklenti kişiden kişiye göre değişiyor. Karar sizin.
istifa edeli 4 ay oluyor, takılıyorum öyle zamanında koyduğum bir miktar birikim ile.
zaman farklı bir özgürlük, sabit bir gelir kaynağı bulursam kesinlikle uzun süre bir işle meşgul olmayı düşünmüyorum.
sabah işe giden insanları izliyorum öyle, bu şekilde bir süre daha idare edebilirim.
hayat garip bir döngü, bir yerden kazanıyorsan bir yerden kaybediyorsun. bilmiyorum, tercihi zamandan yana kullanmanın bir bedeli vardır elbet. belki eskisi gibi istediğim bir şeyi aynı gün sipariş veremiyorum fakat sabah 6:30 da da uyanıp trafik çekmiyorum. bence iyi bir anlaşma benim için, neyse. keşke dünya eşit bir yer olsa idi. çoluğu çocuğu olup ta sürekli bu savaşın içinde olanlar var, hayırlısı.
Yabancı forumlara ben de bakıyorum sürekli ve gerçekten ölüler.Yabancı bisiklet forumlarına bakıyorum da resmen ölmüşler... bizim forum sadece Türkiye kapsadığı halde oldukça aktif.
Söylüyoruz moon tarikatını hafife almayın diyeMoon Sirius çılgınlığı![]()
İşte bu da tacize giriyor ama taciz diye adlandırılan ana olayları geçemiyoruz ki buna kadar gelelim 😡Tuzaklı'dan dönüyorum yokuş aşağı.
Hızım 50 k.m. civarında, spor bir oto yanaşıp yavaşladı. Co-pilot camı açıp sarkmış vaziyette:- Abi yarışalım mı?- deyince ; - Yok oğlum ne yarışması - dedim. Sonra araç benim yol çizgime girmeye başlayınca bastım kalayı....
Zevzeklik ve absürt insan tipini bir arada yaşatan bu ekip, bir kazaya neden olacağını bilemeden hızlıca uzaklaştı...
Akşam serinliği başlamıştı, ruhum da hafiften üşüdü...
Geçen gün motorlu polis bana korna çaldı ve işin komik yani ara sokaktaydım. Cehalet diz boyu bu ülkede.Sola dönüşte bisikletliye yol ver tabelasını görmeyip bir de kornaya basıyor yoldan çekil diye.Bir başkası da dörtlüleri yakmış,arabasını bisiklet yoluna park etmiş,sahilde belediye çöp konteynerini bisiklet yoluna koymuş.Bisikletliye kimsenin saygı duyduğunu düşünmüyorum ve bu bilinçle hareket ederek trafikteki tüm araçları potansiyel trafik canavarı olarak görüp yolda o şekilde ilerliyorum .
Geçen gün motorlu polis bana korna çaldı ve işin komik yani ara sokaktaydım. Cehalet diz boyu bu ülkede.
o (msn messenger) zamanda bu yaşımda olmak isterdim.Eskiden beri forum ortamlarını hep sevmişimdir. Çok önceden frmtr vardı ondan önce de forumup mevcuttu şuanda hala var mı bilmiyorum. Diğer forumlarda da zamanında senelerce vakit geçirdim fakat bu sosyal medya çıkınca forumlardaki aktiflik oranları büyük ölçüde azaldı. Ben şahsen sosyal medya platformlarını hiç bir zaman güvenli, düzgün ve samimi bulamıyorum, hiç biri forumların verdiği hazı ve zevki vermiyor. Hatta hala istiyorum ki keşke şu MSN geri gelse de güzel günlere geri dönebilsek... ne instagram ne başka bir şey hiç biri şu güzelim mazinin yerini tutamadı. İsmini tam hatırlamıyorum da birde mircc vardı ne güzel sohbet muhabbetler dönerdi zamanında.
![]()