Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Yani dikkatli olmakta fayda var tabii ki. Sesi çok açmayıp kulaklığı sadece tek kulağına takarsa bişi olmaz. Ancak dediğiniz gibi bi kaza anında bunu karşı tarafa açıklayamayabilir tabii ki

Hangi göbek ? Hollatech falan mı

Hayır eski klasik göbek. Sol taraf saat yönünün tersine açılıyor onda sıkıntı yok onu açtım. Aynakol tarafı belli değil. Videolarda ters yöne yani saat yönünde açılıyordu. Resmini ekliyorum.

Dosyalar

• IMG_4375.jpeg
    IMG_4375.jpeg
    100,3 KB · Okunma: 23
  • IMG_4374.jpeg
    IMG_4374.jpeg
    108,2 KB · Okunma: 249
Hayır eski klasik göbek. Sol taraf saat yönünün tersine açılıyor onda sıkıntı yok onu açtım. Aynakol tarafı belli değil. Videolarda ters yöne yani saat yönünde açılıyordu. Resmini ekliyorum.
Ters kılavuzdur .

Hocam bu dediğiniz çok riskli, kaza anında sizi suçlu çıkarır.
Karıştığımız herhangi bi kazada zaten haklı çıkma ihtimalimiz yok denecek kadar düşük ama yine de özellikle elektrikli arabaları 2 kulakla bile duymak zorken tek kulakla işi sığındım rabbime güvenlik seviyesine indirmemekte fayda var. İyi kaçıyor bi de bu elektrikliler ya şimdi, zırt diye adamına yanında bitiveriyor valla bi gün oturacağım birinin kaputuna ama hadi hayırlısı..

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Karıştığımız herhangi bi kazada zaten haklı çıkma ihtimalimiz yok denecek kadar düşük ama yine de özellikle elektrikli arabaları 2 kulakla bile duymak zorken tek kulakla işi sığındım rabbime güvenlik seviyesine indirmemekte fayda var. İyi kaçıyor bi de bu elektrikliler ya şimdi, zırt diye adamına yanında bitiveriyor valla bi gün oturacağım birinin kaputuna ama hadi hayırlısı..
Doğru, elektrikli araçlar trafik de çok sorun.

Ters kılavuzdur .
Dışarıdaki çarkı kalın düz uçlu tornavida yardımıyla vurup çıkarın. Ben bu göbeklerden çok çektim Bilye dağıtıyordu sürekli . Kare kartuşlu göbek shimano bb-un 100 aldım çok güzel oldu. 3 sene oldu gram oynama toj

"Karıştığımız herhangi bi kazada zaten haklı çıkma ihtimalimiz yok denecek kadar düşük " kısımına katılmıyorum.

Filistinli kardeşlerime Allahın rahmetini yardımını diliyorum. Bu zulmu haksızlığı kabul etmiyorum. Hile ile gazzeyi ele geçirme planını asla kabul etmiyorum.

"Karıştığımız herhangi bi kazada zaten haklı çıkma ihtimalimiz yok denecek kadar düşük " kısımına katılmıyorum.
İstanbul özelinde konuşuyorum, en popüler bisiklet rotaları genelde sahil şeritleri. Avrupa tarafında kısım kısım "şeridi bisikletle paylaş" tabelaları olsa da bahsettiğim güzergahların nerdeyse %90'ı bisiklet yolu olmamasına rağmen kullanıyoruz. Hem de yoğun şekilde kullanıyoruz. Bu sebeple dedim haklı olmamız çok düşük ihtimal diye. Tabi ki gerekli tedbirleri ve uygun rotaları tercih ettiğinizde haksız olmanız söz konusu olamaz, ama takdir edersiniz ki bu tip güzergahlar da yoğun şekilde kullanılabilecek yükseklik profilinde olmuyor :)

Filistinli kardeşlerime Allahın rahmetini yardımını diliyorum. Bu zulmu haksızlığı kabul etmiyorum. Hile ile gazzeyi ele geçirme planını asla kabul etmiyorum.
Damarlarınızdaki asil kandan medet umarak Filistin ile ilişkilerimizi anlatıyorum!

- Filistin Çin’de işkence gören Uygur Türklerinin değil işkence yapan Çin tarafında saf tutuyor.
-Filistin, Kuzey Kıbrıs’ı tanımıyor ve bu konuda “Türkler bizim din kardeşimiz” demiyor.
-Filistin, Arapbirligi toplantısında Türkiye Suriye’den çekilmeli yönünde karar kıldı.
+Filistin Azerbaycan'a karşı Karabağda da Ermenistan’ı destekliyor. Türkmenlere terörist diyor.
-Filistin, Ermeni Soykırımı uydurmasının doğru olduğunu savunuyor.

Uyan Türk!

Damarlarınızdaki asil kandan medet umarak Filistin ile ilişkilerimizi anlatıyorum!

- Filistin Çin’de işkence gören Uygur Türklerinin değil işkence yapan Çin tarafında saf tutuyor.
-Filistin, Kuzey Kıbrıs’ı tanımıyor ve bu konuda “Türkler bizim din kardeşimiz” demiyor.
-Filistin, Arapbirligi toplantısında Türkiye Suriye’den çekilmeli yönünde karar kıldı.
+Filistin Azerbaycan'a karşı Karabağda da Ermenistan’ı destekliyor. Türkmenlere terörist diyor.

Uyan Türk!

Yalnız en önemli noktayı atlamışsınız: "Esenyurt düşerse, Kudüs düşer."

Kudüs önemli o yüzden...

Uyan Türk!
Kişilerin üslüpları parmak izi gibidir. Değiştirilemez. Düşüncelerinizi paylaşmak elbette hakkınız ve sizi ilgilendirir Mehmet bey. Elinde sadece kuşlastiği ve pimaştan yapılmış silah bulunan Bir halka dünyanın en gelişmiş silahlarıyla katliam yapılmasını haklı çıkaramaz cümleleriniz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Şunun adını bir koyalım öncelikle : Geçtiğimiz Cumartesi sabahı İsrail'de yaşanan şeyin adı terör, gerçekleştirenler ise insanlıkla en ufak bağı kalmamış barbar ve teröristlerdir.

Aynı şey dünyanın neresinde, kim tarafından, kime karşı, hangi dini, ilahi, siyasi referansla yapılıyor olursa olsun vahşettir.

Hamas denilen İran uzantısı kurumun yıllardır bize kan kusturan PKK'dan çok farkı yoktur. Mazlum dediğiniz Filistin halkı bu teröristleri içinde barındırmaya devam ettikçe başına gelenlerden dolaylı olarak sorumludur.

Aynı zamanda ileri düzeyde salakça bir saldırıdır. Son zamanlarda anti demokratik uygulamalarıyla bizdeki yönetimi aratmayan ve İsrail toplumu içindeki desteğini iyiden iyiye kaybetmekte olan Natenyahu rejimine bir hayat öpücüğü olmuştur. Sadece İsraillilerin değil neredeyse tüm Dünya'nın Natenyahu denen faşistin arkasında birlik olması sonucunu doğurmuştur.

Normalde van münüts, hede hödö diyecek olan malum bazı kesimler bile sükunet çağrısı yapmakla, arabuluculuk teklifiyle yetinmek zorunda kalmıştır.

@orijin @Mehmet Altuğ İkiniz de birbirinizin mesajı yerine benim mesajımı alıntıladınız sanırım yanlışlıkla.

İstanbul özelinde konuşuyorum, en popüler bisiklet rotaları genelde sahil şeritleri. Avrupa tarafında kısım kısım "şeridi bisikletle paylaş" tabelaları olsa da bahsettiğim güzergahların nerdeyse %90'ı bisiklet yolu olmamasına rağmen kullanıyoruz. Hem de yoğun şekilde kullanıyoruz. Bu sebeple dedim haklı olmamız çok düşük ihtimal diye. Tabi ki gerekli tedbirleri ve uygun rotaları tercih ettiğinizde haksız olmanız söz konusu olamaz, ama takdir edersiniz ki bu tip güzergahlar da yoğun şekilde kullanılabilecek yükseklik profilinde olmuyor :)
Kullanılabilecek olup olmaması ayrı konu diğeri ayrı konu..Şimdi bu mesajınıza katılıyorum :))

İkiz kuleleri kulelerin yakınındaki bir binada 3 mossad ajanı bombaları hazırlayıp bina kolonlarına bombaları yerleştirip binayı havaya uçurdular.Bugün de bu tarz bir operasyon söz konusu.Filistin tünellerine binlerce füze ve mühimmat girecek ve İsrail bunu bilmeyecek öyle mi ? Adamlar her şeyi bilinçli yapıyor izzeddin el kassam tugaylarını kuran da mossad’dır.Zavallı masum Filistin halkının elinde sadece taş ve sopa vardır.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Atasoy
Dışarıdaki çarkı kalın düz uçlu tornavida yardımıyla vurup çıkarın. Ben bu göbeklerden çok çektim Bilye dağıtıyordu sürekli . Kare kartuşlu göbek shimano bb-un 100 aldım çok güzel oldu. 3 sene oldu gram oynama toj

Bahsettiğiniz tarafı açtım, aynakol tarafı biraz zorlayacak gibi. bb-un 300 almıştım onu deneyeceğim. Bakalım şu furş ve göbeği sökebilirsem boya aşamasına geçeceğim.

Geri