Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Damarlarınızdaki asil kandan medet umarak Filistin ile ilişkilerimizi anlatıyorum!

- Filistin Çin’de işkence gören Uygur Türklerinin değil işkence yapan Çin tarafında saf tutuyor.
-Filistin, Kuzey Kıbrıs’ı tanımıyor ve bu konuda “Türkler bizim din kardeşimiz” demiyor.
-Filistin, Arapbirligi toplantısında Türkiye Suriye’den çekilmeli yönünde karar kıldı.
+Filistin Azerbaycan'a karşı Karabağda da Ermenistan’ı destekliyor. Türkmenlere terörist diyor.
-Filistin, Ermeni Soykırımı uydurmasının doğru olduğunu savunuyor.

Uyan Türk!
Yazdıklarınızdan yola çıkarak ,kefenimizide giyip geldik diyen din kardeşlerimizin TSK tarafından acilen silahlandırılıp filistine ve hamas din kardeşlerimize destek olmaları için derhal gönderilmelerini talep ediyorum.:cool:
Dip not,olan yine masum filistin halkına olacak belli oldu!

Son düzenleme:
Scudo
Elinde sadece kuşlastiği ve pimaştan yapılmış silah bulunan Bir halka dünyanın en gelişmiş silahlarıyla katliam yapılmasını haklı çıkaramaz cümleleriniz.

Cumartesi günü gerçekleşen terör saldırısında 800'den fazla İsrailli öldürülmüş. Kuş lastiği ve pimaş boruyla bu kadar insanı öldürebilmek büyük başarı. Madem öyle Türkiye de İHA/SİHA geliştirmek için milyonlarca dolar yatırım yapmasın. Verelim askerimizin eline kuş lastiği ve pimaş boruyu, terörle daha etkili mücadele ederler.
Yazdıklarınızdan yola çıkarak ,kefenimizide giyip geldik diyen din kardeşlerimizin TSK tarafından acilen silahlandırılıp filistine ve hamas din kardeşlerimize destek olmaları için derhal gönderilmelerini talep ediyorum.:cool:
Dip not,olan yine masum filistin halkına olacak belli oldu!

Kudüs İstanbul'a bir feribot seyahati uzaklığında. Söylediğiniz gibi, cihada katılmak isteyeni tutan yok. Klavye/telefon başında kahramanlık yapmayı bıraksınlar ve müslüman kardeşlerine sahada aktif destek olsunlar. 5 mücahidin feribot bileti ve yolluk yiyeceği de benden, söz.

Klavye/telefon başında kahramanlık yapmayı bıraksınlar ve müslüman kardeşlerine sahada aktif destek olsunlar.
Sadece klavyede değil haksızlık etmeyin bazı şehirlerimizde konvoy yapıyorlarmış,atletiyle tankı etkisiz hale getiren,f16 yı balkondan atlayarak durduran adamı israil korkutamaz.

Cumartesi günü gerçekleşen terör saldırısında 800'den fazla İsrailli öldürülmüş. Kuş lastiği ve pimaş boruyla bu kadar insanı öldürebilmek büyük başarı. Madem öyle Türkiye de İHA/SİHA geliştirmek için milyonlarca dolar yatırım yapmasın. Verelim askerimizin eline kuş lastiği ve pimaş boruyu, terörle daha etkili mücadele ederler.

Kudüs İstanbul'a bir feribot seyahati uzaklığında. Söylediğiniz gibi, cihada katılmak isteyeni tutan yok. Klavye/telefon başında kahramanlık yapmayı bıraksınlar ve müslüman kardeşlerine sahada aktif destek olsunlar. 5 mücahidin feribot bileti ve yolluk yiyeceği de benden, söz.
Akıllar katman katmandır Mehmet bey. Dikkat edin 800 israilli diyorsunuz. elinizde bir kanıt yok. Netenyahu ortadoğuyu yeniden şekillendireceğiz diyor. Yapılan saldırı karşısında beyan edilecek bir cümle değil bu. Kurgu ve hile ortada. Artık kuzey Suriyede tampon oluşturulması kaçınılmaz bir gereklilik oldu. artık koşullar daha zorlaşacak Yöneticiler bunu gördüler. Silahsız bir halka ağır silahlarla yapılan saldırı haksızlıktır Zaten açık alanda bir hapishanede yaşıyorlardı. Şimdi kuşatma altına alındılar.

Akıllar katman katmandır Mehmet bey. Dikkat edin 800 israilli diyorsunuz. elinizde bir kanıt yok. Netenyahu ortadoğuyu yeniden şekillendireceğiz diyor. Yapılan saldırı karşısında beyan edilecek bir cümle değil bu. Kurgu ve hile ortada. Artık kuzey Suriyede tampon oluşturulması kaçınılmaz bir gereklilik oldu. artık koşullar daha zorlaşacak Yöneticiler bunu gördüler. Silahsız bir halka ağır silahlarla yapılan saldırı haksızlıktır Zaten açık alanda bir hapishanede yaşıyorlardı. Şimdi kuşatma altına alındılar.

Reis festivalde dans eden silahsız gençlerin kafasına paraşütle inip keleşle katletmek nedir onu da bir açıklasan ya?

Savaşı destekleyen, taraf olmaya çalışan, savaş mastürbasyonu yapan herkes bir köşede savaşıp ölüp gitse keşke.

Bisiklet üzerindeki performansım yaz ve kış mevsimleri arasında ciddi şekilde farklı oluyor. Bütün yazı ceset gibi geçiriyorum. Hava soğudukça kendime geliyorum. Sıcağa karşı hassasiyetin sebebi nedir bilmiyorum. Ankara iklimi benim için sınır gibi. Mesela Antalya yaşanması imkansız bir cehennem olur. Kutup ayısından geliyorum sanki...

• Beğen
Tepkiler: BloodBela
Bisiklet üzerindeki performansım yaz ve kış mevsimleri arasında ciddi şekilde farklı oluyor. Bütün yazı ceset gibi geçiriyorum. Hava soğudukça kendime geliyorum. Sıcağa karşı hassasiyetin sebebi nedir bilmiyorum. Ankara iklimi benim için sınır gibi. Mesela Antalya yaşanması imkansız bir cehennem olur. Kutup ayısından geliyorum sanki...
Bozkırın yaz günü gündüz sıcağı gerçekten çekilecek çile değil, spor için. Bir Tekirdağ'lı ve İstanbul yerleşiği olarak Eskişehir'de okurken geçirdiğim 6 sene mevsimsel açıdan hayatımın en rahat dönemiydi diyorum açık ara. Çünkü spor yapmıyordum :)

Bisiklet sonrası aşırı yorgunluk ve halsizlik oluyor.Bunu önlemek için ne yapabiliriz ? Kullanırken sorun yok ama bırakınca tüm enerji gidiyor.

Batıdan aldıkları insani yardımları ne yapmışlar onu da gördük. Lawrence zamanında Türk askerine neler yapmışlar bilmiyosanız bi araştırın, kitabın ortasından konuşayım, gözlerini kör edip öldürmüşler binlercesini. Ayrıca Stockholm Sendromu ne onu da araştırın haberiniz yoksa. Bunları bile bile Filistin'e acımanın cevabı orda.

Bisiklet sonrası aşırı yorgunluk ve halsizlik oluyor.Bunu önlemek için ne yapabiliriz ? Kullanırken sorun yok ama bırakınca tüm enerji gidiyor.
Ne kadar süredir bisiklet sporu ile uğraşıyorsun? Antrenmanlarının şiddet ve mesafesini ne aralıklarla artırdın? Beslenme ve kullandığın gıda takviyeleri neler?

Ne kadar süredir bisiklet sporu ile uğraşıyorsun? Antrenmanlarının şiddet ve mesafesini ne aralıklarla artırdın? Beslenme ve kullandığın gıda takviyeleri neler?

3 yıldır kullanıyorum .Belirli bir programım yok ,düzensiz ve o anki kondisyonuma göre hız ve mesafe arttırımı yapıyorum.

Son düzenleme:
siyaset tartisacakken insanlarin covid donemindeki tutumlarina bakiyorum. O zaman asiyi %100 destekleyenler, insan haklari ihlallerini destekleyenler, supheyle yaklasanlara cahil cuheyla gozuyle bakanlar kimsenin fikrini onemsemiyorlar, bati medyasina angaje olmuş gidiyorlar.

siyaset tartisacakken insanlarin covid donemindeki tutumlarina bakiyorum. O zaman asiyi %100 destekleyenler, insan haklari ihlallerini destekleyenler, supheyle yaklasanlara cahil cuheyla gozuyle bakanlar kimsenin fikrini onemsemiyorlar, bati medyasina angaje olmuş gidiyorlar.
Aşı olmamayı, yaşlılara sağlık hizmetini reddedenlerle yani şu en meşhur yemeği hamburger ve makarna olan ülkelerle bir tutuyorum. Acaba söylediğinizle aynı tarafta mısınız? Aşıya gelene değin en büyük haksızlıkları, sorgusuz sualsiz ölüme terk edilenleri bir tek ben mi gördüm acaba?

Herkesin fikri ve zikri farklı. Bizler burada siyaseti, politikayı konuşsak ta konuşmasak ta bir şey değişmez. Yapacağını yapan yine yapıyor. Şahsen gerek olmadığını düşünüyorum ✋

10 tane karım olacağına 1 tane sağlam bisikletim olsun bana yeter.

Aktif olarak koşup, bisiklet kullanmama rağmen hala 100 kiloyum . Ne ileri ne geri

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@samet akkaya Daha önce azmedip büyük kilo kaybı yaşamış biri olarak, o kiloların efordan çok gırtlağı tutmak ile verildiğini en iyi sen biliyosundur. Gırtlağı tutmadıktan sonra, spor, bisiklet falan hikaye. Yani faydası olur, ama asıl etkiyi sağlayan beslenme. "Beslenmeme" desek daha doğru :ssrtcbya:

10 tane karım olacağına 1 tane sağlam bisikletim olsun bana yeter.
Çok doğru bir laf her türlü kahrını çeker
@samet akkaya Daha önce azmedip büyük kilo kaybı yaşamış biri olarak, o kiloların efordan çok gırtlağı tutmak ile verildiğini en iyi sen biliyosundur. Gırtlağı tutmadıktan sonra, spor, bisiklet falan hikaye. Yani faydası olur, ama asıl etkiyi sağlayan beslenme. "Beslenmeme" desek daha doğru :ssrtcbya:
Yaktığın kalori aldığın kaloriyi geçmeli

• Beğen
Tepkiler: speedymammy
Geri